A.C. Milan

MILAN 2 - 0 OKSER

Nismo igrali dobro, al' smo ipak pobedili, dva gola Ibre.:super:

25jxoht.gif

• Podržavam
Reactions: Gax
Ta dva gola Ibrahimovica su ono sto nam je nedostajalo...da imamo napadaca koji bas takve golove zna da postigne.... borielo i huntelar bi stali , naguzili bi se i onda bi im uzeli loptu posto bi se vec vratili odbrambeni....
Boateng pod hitno u prvi tim....flamini isto tako...odbrana nam je najslabiji deo tima sada(koliko god to neverovatno zvucalo) i to moze celu sezonu da nam zezne....
A Pato je bas od stakla...opet se povredio.....

Da je uradio nešto normalno, začudio bih se, ali ovako nešto se od njega i moglo očekivati...

*** ne verujem da je toliko bezobrazan,koliko se secam ovako nesto nikad nije rado dok je bio u Interu...Evo jos jedan dokaz Ibrine drskosti...

Ko je on da ovako odgovara Sakiju,koji je legenda Milana osvojio je dve titule sampiona Evrope sa njima,1989 i 1990...

Ibra dao dva komada, pa se svađao na TV

Napadač Milana je oslobođen pritiska posle utakmice sa Okserom, postigao je dva gola. Nako meča svađa sa Arigom Sakijem.
IbrahimovicIbra je odgovorio kritičarima sa dva gola.

''Bilo je lepo upisati se u strelce, ali više je važnije da se pobedi. U prvom poluvremenu smo bili loši, ali u drugom sve bolji. Srećan sam što je na kraju sve dobro ispalo po nas'', istakao je Zlatan i dodao da se težak rad uvek isplati.

''Uvek želim da pobeđujem i zato teško i vredno radim. Mentalitet je bitan i kada puno radiš, sve na kraju ispadne dobro. Sada samo mislim na Milan i radim dobro za klub, ne zanima me šta drugi pričaju'', osvrće se Ibrahimović na pitanje o porazu prošlog vikenda u Ćezeni.

Mnogo zanimljiviji je bio sukob sa Sakijem, slavni trener je izjavio da Ibrahimović nije timski igrač.

"Mnogo pričaš, ako ti se ne sviđa nemoj da gledaš", rekao je Ibrahimović Sakiju koji je bio u studiju kao gost.

"Imam pravo na svoje mišljenje, a ti si nevaspitan", odbrusio mu je nekadašnji trener Milana i Azura.

Šveđanin inače nije želeo da komentariše Moratijeve izjave da je bio srećan kad je bivši igrač Intera promašio penal u Ćezeni.

Leonardo: ''Berluskoni je narcis'
leo13946020100501155511.jpg

Bivši trener Milana potvrdio da je klupu "rosonera" napustio jer nije mogao da podnese stalno uplitanje Berluskonija i njegove primedbe...
Leonardo je prvi put govorio o neslaganju sa predsednikom.

''On ne voli sve što nije ogledalo. Nemoguće je koegsiztirati sa predsednikom, jer on uvek zna najbolje", ironičan je bivši trener ''rosonera''.

Leonardo je tokom trenerske karijere od godinu dana u klubu, često kritikovao Berluskonija, dok je vlasnik govorio da će bilo koji drugi trener na kormilu osvojiti mnogo trofeja.

Međutim Brazilac zna da bi se najbolje osvetio pominjanjem ''komšijskog imena'', pa je ostavio otvorenu mogućnost da preuzme Inter.

''Ako me Morati bude zvao, tu sam. Poznajem ga godinama. Uvek smo imali srdačne susrete...Nikad ne reci nikad'', kaže ovaj fenomenalni bivši igrač i dodaje da bi voleo da se oproba kao menadžer u Premijerligi.

Zanimljiva izjava:D

Nisam mogao da gledam utakmicu...sad sam pogledao skraceni pregled,..... u prvom poluvremenu su nas rastavili...samo smo imali onu priliku za inzagija sto je on ne znam kako uspeo da promasi.....
kao i obicno milan tek u drugom poluvremenu poceo da igra kako treba..... da nam nema ronaldinha kreativnost na nuli.... boateng opet dobar.... sobziromnaobzir da igramo sa samo tri igraca u sredini, mislim da moraju uvek da igraju boateng i flamini ... i ambrozini da se menja sa nekim od njih a pirlo i sedorf *zbog kreativnosti) u zavisnosti od forme isto da se smenjuju,,,,
ovaj alegri je izgleda jaje od trenera.... uvodi gatuza u devedesetom umesto sedorfa?! i drzi inzagija 82 minuta u igri a ovaj nema snage za vise od poluvremena.....i ubaci oudamadija koji se samo tako ispromasivao u pripremama...umesto mozda abatea da brzinom probije po desnoj strani, ubaci nesto za ibru.....
eto dzaba nam toliko napadaca kad su pato i robinho tako kilavi....

Na zalost,nisam gledao mec...Mada,ako Katanija moze da drzi mec a da mi dodjemo do neresenog iz ofsajda.....Tja....Mada,to je Inzagi ofsajd,to se ne racuna :)

Bilo bi fino prodati Pata,uzeti pare,kupiti nekog dobrog napadaca koji se uklapa u u ovu novu pricu i to je to.Ionako je Pato poceo kao Kaka,malo malo pa povredjen :(

Borijelo:''Kad sam bio u Milanu, sudili su na ovakve penale!''

Marko Borijelo dovodi suđenje u ligi pod zak pitanja, tvrdeći da favorizuju Milan. Galijani tvrdi suprotno.
Igrači Rome krive Karmina Rusoa,koji je sudio prilikom njihovog poraza u Breši. Roma je imala veliki broj ''potencijalnih'' penala, a onda je Breša dobila jedan, za koji Rimljani tvrde da je nepostojeći.

Borijelo tvrdi da je Ruso pogrešio namerno, kao što je svojevremeno izjavljivao Franko Sensi.

''Bila su dva ili tri penala za nas. U Milanu, ovakve stvari se nikada ne događaju. Sada razumem razliku igranja u Romi i Milanu. U svakom slučaju, mi smo veliki tim i uzvratićemo udarac'', prozvao je on suđenje, na šta je momentalno dobio odgovor od Adrijana Galijanija, predsednika Milana.

''Protiv Ćezene nama se isto to desilo od strane istog sudije'', oštro je rekao za medije.

Strasti se u Italiji opasno podgrevaju, jer se očekuju dva derbija u Seriji A - Roma-Inter i Milan-Đenova. Oba domaćina imaju imperativ pobede.

Postujem ovo sto je rekao samo je iskren:lol:

Ibra je strasan igrac...daje golove iz teskih pozicija,iz lakih prilika, kad igra tim slabo, kad igra dobro...napadac kakvog nismo imali od kada je Sheva otisao...sve ove godine nam je nedostajao a bio je tako blizu milana pre nego sto je otisao u inter..... antonini i nesta odlicni za sada robinho kriminalan....

Ibra je strasan igrac...daje golove iz teskih pozicija,iz lakih prilika, kad igra tim slabo, kad igra dobro...napadac kakvog nismo imali od kada je Sheva otisao...sve ove godine nam je nedostajao a bio je tako blizu milana pre nego sto je otisao u inter..... antonini i nesta odlicni za sada robinho kriminalan....

Baš nam je on treb'o.:super:

Ne igramo naročito dobro, nemamo neke akcije...al' Ibra rešava utakmice...
Da, loš Robinjo, al' dobro, tek je početak...ovo mu je prva utakmica da počinje kao starter, a i imao je povredu...ima još vremena...

Važno je da smo se približili Interu...samo 2 boda...
i5rd4h.jpg

Milan u trci za dovođenje zvezde Tottenhama

AC Milan je zainteresovan za Gareth Bale-a.

People Magazine danas (Subota) piše kako je moćni italijanski Milan ušao u trku oko angažovanja igrača Tottenham Hotspur-a FC, krilnog beka, Bale-a.

Reprezentativac Velsa je dokazao da je jedan od najboljih igrača na svetu na poziciji na kojoj igra, kombinacija brzine, sjajne tehnike i utrčavanja.

Ipak, zbog svih tih razloga, na San Siru će biti veoma teško angažovati takvog igrača, jer najbolji evropski klubovi, kao što su Real Madrid, Manchester United, Inter i Juventus veoma žele ovog izuzetno cenjenog 21-godišnjaka.

Tottenham je tokom leta u nekoliko navrata naglasio da ovaj igrač nije na prodaju, ali sve su veći izgledi da će Real Madrid već u Januaru pokušati da angažuje ovog igrača, dok je u Milanu ideja da se sledećeg leta pokuša kupovina ovog igrača.

Kako bi samo ovo bilo dobro...baš nam fali jedan dobar bek...

Tacno kao nekad kad smo imali Shevu. Bleda igra, jedna polusansa i gol. Moram pohvaliti nosatog iako ga i dalje ne gotivim. Sa druge strane, dobio sam novog ljubimca... Kevin Prince ;) Decko ne moze da izgubi duel na sredini terena, plus se bori kao lav. Jos kad na to dodamo da je Gatuzo izjavio da je ludji od njega onda dobijamo novog ljubimca severa.

Prince se bas trudi, mnogo trci i uvek trazi loptu od igraca , samo mu je jos uvek i ne daju cesto...valjda ce se i to vremenom promeniti kad i oni steknu malo vise sigurnosti u njega...sinoc su ga par puta bas bezveze preskocili....

Back