A.C. Milan

Sad naravno opet krecu price koga ce milan sve da kupi....... pominju se Poli i Ninis sto uopste ne bi bilo lose, trebaju nam takva dva igraca, mada ih ja nisam bas nesto gledao ne mogu da imam misljenje da li su dovoljno dobri ili ne......trebaju nam bekovi, onaj Bale bi nam jako legao....mada je on levi bek, a tu je Antonini sasvim solidan...ali doduse on moze i desnog da igra.....

Sad ispade i Antonini dobar :)

Ne znam,treba naci nekoga,ali prelazni rok se blizi kraju,uskoro ce moci samo da jure na pola sezone igrace.Ja verujem da sad cekaju da vide na sta ce tim da lici pa da vide gde skripi i da li treba kupovati bekove.Mozda i ovako bude OK,ko zna? Zambrota,Odo i Jankulovski jesu matori,ali mozda pored Abatea i Antoninija i budu OK,svi po 10-15 meceva u sezoni :p

Doduse,ako ubodes kome kad lezi da igra.....

Pa i jeste dobar...najbolji bek kojeg imamo.
A prelazni rok je gotov, ovi sto sam ih ja napisao se spominju za januar.

Kaladze su oterali...jeste da nam je bio teret ali nekako ruzno je ispalo.... hteli su i Jankulovskog ali je on ostao...... taj covek je bas dugo u Milanu a samo dve sezone je bio potpuno iskoristen a odlican igrac...bas steta....

Ma Jankulovski moze da posluzi,u najmanju ruku u kup mecevima i protiv nekih timova odozdo..Kao i jos nekolicina,tap-tap i pokrije se sezona :D

Medjutim,ko ce nam pokriti jedno 20 jakih meceva,eeeeeeeeeee,to je problem.....Ono,sa prvih 5-6 ekipa u Kalcu i jos desetak meceva Lige Sampiona....E to je problem.

Ipak,verujem da i sa ovakvom ekipom AC Milan moze daleko...I sto se tice Skudeta i sto se tice Lige Sampiona...Sto da ne?

Ibrahimović: Želim da dam gol Interu više nego Barsi

Zlatan Ibrahimović je došao u Milan poslednjeg dana prelaznog roka. Šveđanin je u redove "roso-nera" prešao na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom potpisivanja trajnog ugovora na kraju sezone. Šveđanin je proveo godinu dana na "Kamp Nou", a pre toga igrao je četiri godine za Juventus i tri za Inter.

- Posle četiri godine konačno sam ovde u Milanu. Ovo je najbolji klub u kojem ću ikada igrati. Mislim da je Milan jači od Intera, pošto je moj i Robinjov dolazak upotpunio tim. Mi smo favoriti za osvajanje domaćeg prvenstva i Lige šampiona - rekao je Ibrahimović, prenosi Beta.

- U karijeri sam osvajao mnoge titule, ali u Italiju sam se vratio sa namerom da osvojim i više od toga. Želim da postignem gol protiv Intera, više nego što želim da budem strelac protiv Barselone - dodao je Ibrahimović.

Ibrahimović: Želim da dam gol Interu više nego Barsi

Zlatan Ibrahimović je došao u Milan poslednjeg dana prelaznog roka. Šveđanin je u redove "roso-nera" prešao na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom potpisivanja trajnog ugovora na kraju sezone. Šveđanin je proveo godinu dana na "Kamp Nou", a pre toga igrao je četiri godine za Juventus i tri za Inter.

- Posle četiri godine konačno sam ovde u Milanu. Ovo je najbolji klub u kojem ću ikada igrati. Mislim da je Milan jači od Intera, pošto je moj i Robinjov dolazak upotpunio tim. Mi smo favoriti za osvajanje domaćeg prvenstva i Lige šampiona - rekao je Ibrahimović, prenosi Beta.

- U karijeri sam osvajao mnoge titule, ali u Italiju sam se vratio sa namerom da osvojim i više od toga. Želim da postignem gol protiv Intera, više nego što želim da budem strelac protiv Barselone - dodao je Ibrahimović.

On mi je sav favorit za osvajanje Lige sampiona...:D

Otisao covek iz Intera u Barsu da osvoji LS i onda dobio packu od tog istog Intera...:rotf::super:

Smesan je ko cirkus,krivo mu je sto je Inter osvojio Ligu sampiona,moze samo da place od muke:lol:

Nikad nece uzeti Ls,zivi bili pa videli...

Milan po meni nema neke sanse u Evropi,u kalcu mogu,ali u Evropi ce opet ispasti glatko,jer im odbrana nije toliko dobra,i vrlo lako moze da se desi da prodju kao Argentina na svetskom...Super napad a odbrana prosecna i onda se desi jedan debakl...

A i videcemo taj Milanov super napad,Ronaldinjo je i prosle godine igrao dva meseca dobro i onda poceo da pije,Robinjo je nestabilan,jedino za Ibru se zna da ce ce biti ok,ali opet videcemo dali ce gaziti bas kao sto je u Interu...;)

On mi je sav favorit za osvajanje Lige sampiona...:D

Otisao covek iz Intera u Barsu da osvoji LS i onda dobio packu od tog istog Intera...:rotf::super:

Smesan je ko cirkus,krivo mu je sto je Inter osvojio Ligu sampiona,moze samo da place od muke:lol:

Nikad nece uzeti Ls,zivi bili pa videli...

Milan po meni nema neke sanse u Evropi,u kalcu mogu,ali u Evropi ce opet ispasti glatko,jer im odbrana nije toliko dobra,i vrlo lako moze da se desi da prodju kao Argentina na svetskom...Super napad a odbrana prosecna i onda se desi jedan debakl...

A i videcemo taj Milanov super napad,Ronaldinjo je i prosle godine igrao dva meseca dobro i onda poceo da pije,Robinjo je nestabilan,jedino za Ibru se zna da ce ce biti ok,ali opet videcemo dali ce gaziti bas kao sto je u Interu...;)

Pa nije odbrana baš toliko loša, štoperi su nam odlični, Nesta i Silva, jedino bekovi malo...mislim da bi na mesto Bonere bili bolje da stavi Sokratisa, bio je odličan u pripremnim utakmicama.:think:

Jedino je problem što imamo dosta problematičnih igrača (Ibra, Ronaldinjo, Robinjo, Boateng, pa i Pato...), al' nadam se da će sve da bude u redu.:D

Tja,i mene plasi veliki broj problematicnih igraca.....Pazi,ako se oni lepo iskombinuju+ako budu igrali samo onako kako se od njih ocekuje,bez nekih pretereivanja,nas klub moze daleko,daleko....Cak pre da osovji Ligu Sampiona nego Kalco,jer,u Kalcu se igra 38 meceva,u LS se igra samo...6+2+2+2+1=13. Hocu da kazem da je mozda lakse igrati Kup meceve,jer tu iskusne ekipe poput Milana mogu da prolaze i na neresen rezultat...Dok u Kalcu igra na nereseno moze da znaci i ne osvajanje titule ;)

Cim ne igra Nesta, skripi odbrana..... mislim da je Alegri zeznuo ovu utakmicu jer je stavio po desnoj strani Gatuza i Boneru.... Gatuzo nam je vec drugu godinu igrac manje na terenu , u napadu nikad nista nije mogao a vise ne moze ni u odbrani, samim tim Bonera je bio vise izlozen i pukao je sto se moglo i ocekivati, ne znam zasto Boateng ne dobije priliku koji kuratz je doveden?
Pirlo ne moze da igra za reprezentaciju i milan , jednostavno nema snage...i cim sam video da je bio dobar za italiju,znao sam da ce imati prosecnu utakmicu za milan.... uglavnom popustila nam je sredina jako.... zato smo i pukli i napad i odbrana su ostali potpuno odseceni...... Alegri je zeznuo.... nisam gledao celu utakmicu zbog nasih kosarkasa ali ovo je bilo ocigledno i posle prvih 15 minuta.....

Ma super Milan....Ono,po imenima bi trebali da jesmo,ali ne igraju imena vec igraci...nego,jel ste videli gol koji je Inzagi dao protiv Barselone u priajteljskoj utakmici?Eeeeeeeeeee to je trebalo videti :D

Da bi imali odlicnu ekipu. nedostaje nam jedan odlican desni bek i jedan odlican centralni vezni dobar u napadu a odgovoran u odbrani...idealan bi bio de rosi ali to je naucna fantastika, mozda bi mogao i taj boateng samo da dobije vise priliku,,,,dobar bi bio gurkuf da nisu napravili glupost sa njim....
i onda krenuti u lagano podmladjivanje ekipe, sad i nismo tako matori.....

Berlusconi: "Sudija levičar nam poništio tri gola"

Premijer u porazu Milana u Ceseni vidi političku zaveru.

Milan je veoma nezadovoljan suđenjem.

"Arbitar Ruso nam je poništio tri gola, sigurno je levičar", grmi Berlusconi danas na jednom političkom skupu.

U Milanu upiru prstom u sudije, a Galliani je sinoć na tribini napao novog komesara za suđenje.

"Čestitam, drugo je kolo a već ste počeli", urlao je funkcioner Milana na Stefana Braskija, Kolininog naslednika.

Sramota! Tri gola poništena, imali smo penal, nismo iskoritstili, kad neće - neće, al' tek je početak, ima vremena. Sokratis me razočarao, ima krivicu za oba gola, a u pripremama je bio odličan.

Cim ne igra Nesta, skripi odbrana..... mislim da je Alegri zeznuo ovu utakmicu jer je stavio po desnoj strani Gatuza i Boneru.... Gatuzo nam je vec drugu godinu igrac manje na terenu , u napadu nikad nista nije mogao a vise ne moze ni u odbrani, samim tim Bonera je bio vise izlozen i pukao je sto se moglo i ocekivati, ne znam zasto Boateng ne dobije priliku koji kuratz je doveden?
Pirlo ne moze da igra za reprezentaciju i milan , jednostavno nema snage...i cim sam video da je bio dobar za italiju,znao sam da ce imati prosecnu utakmicu za milan.... uglavnom popustila nam je sredina jako.... zato smo i pukli i napad i odbrana su ostali potpuno odseceni...... Alegri je zeznuo.... nisam gledao celu utakmicu zbog nasih kosarkasa ali ovo je bilo ocigledno i posle prvih 15 minuta.....

Baš, Gatuzo i Bonera nisu više za prvu postavu, Bonera nikada nije ni bio, Boateng mora dobijati više prilike, slažem se...Pirlo dao dobar gol za Italiju iz slobodnjaka, al' za Milan.:roll:
Nisam ni ja gledao celu utakmicu, prebacivao sam kada je na košarci bio time-out, i uhvatio oba gola Ćezene.:(

Biće bolje.
i5rd4h.jpg

Back