VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
Ima da kidamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvezda Formule 1 Massa veoma zainteresovan oko Milana
http://2.***************/_OVg4o0PlvgE/TIPzYKssnFI/AAAAAAAAC5k/wRlrmSe1OX0/s1600/16076g6.jpg
Felipe Massa se nada da je ispred Milana dobro sezona.
A jeste sad svi gotive Milan, kao oduvek su navijali za njega. Jebbena propagana. Kennja mi se od ovoga![]()
Ibrahimović: Želim da dam gol Interu više nego Barsi
Zlatan Ibrahimović je došao u Milan poslednjeg dana prelaznog roka. Šveđanin je u redove "roso-nera" prešao na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom potpisivanja trajnog ugovora na kraju sezone. Šveđanin je proveo godinu dana na "Kamp Nou", a pre toga igrao je četiri godine za Juventus i tri za Inter.
- Posle četiri godine konačno sam ovde u Milanu. Ovo je najbolji klub u kojem ću ikada igrati. Mislim da je Milan jači od Intera, pošto je moj i Robinjov dolazak upotpunio tim. Mi smo favoriti za osvajanje domaćeg prvenstva i Lige šampiona - rekao je Ibrahimović, prenosi Beta.
- U karijeri sam osvajao mnoge titule, ali u Italiju sam se vratio sa namerom da osvojim i više od toga. Želim da postignem gol protiv Intera, više nego što želim da budem strelac protiv Barselone - dodao je Ibrahimović.
On mi je sav favorit za osvajanje Lige sampiona...
Otisao covek iz Intera u Barsu da osvoji LS i onda dobio packu od tog istog Intera...
Smesan je ko cirkus,krivo mu je sto je Inter osvojio Ligu sampiona,moze samo da place od muke
Nikad nece uzeti Ls,zivi bili pa videli...
Milan po meni nema neke sanse u Evropi,u kalcu mogu,ali u Evropi ce opet ispasti glatko,jer im odbrana nije toliko dobra,i vrlo lako moze da se desi da prodju kao Argentina na svetskom...Super napad a odbrana prosecna i onda se desi jedan debakl...
A i videcemo taj Milanov super napad,Ronaldinjo je i prosle godine igrao dva meseca dobro i onda poceo da pije,Robinjo je nestabilan,jedino za Ibru se zna da ce ce biti ok,ali opet videcemo dali ce gaziti bas kao sto je u Interu...![]()
Toliko o tome da smo sjajni.
Berlusconi: "Sudija levičar nam poništio tri gola"
Premijer u porazu Milana u Ceseni vidi političku zaveru.
Milan je veoma nezadovoljan suđenjem.
"Arbitar Ruso nam je poništio tri gola, sigurno je levičar", grmi Berlusconi danas na jednom političkom skupu.
U Milanu upiru prstom u sudije, a Galliani je sinoć na tribini napao novog komesara za suđenje.
"Čestitam, drugo je kolo a već ste počeli", urlao je funkcioner Milana na Stefana Braskija, Kolininog naslednika.
Cim ne igra Nesta, skripi odbrana..... mislim da je Alegri zeznuo ovu utakmicu jer je stavio po desnoj strani Gatuza i Boneru.... Gatuzo nam je vec drugu godinu igrac manje na terenu , u napadu nikad nista nije mogao a vise ne moze ni u odbrani, samim tim Bonera je bio vise izlozen i pukao je sto se moglo i ocekivati, ne znam zasto Boateng ne dobije priliku koji kuratz je doveden?
Pirlo ne moze da igra za reprezentaciju i milan , jednostavno nema snage...i cim sam video da je bio dobar za italiju,znao sam da ce imati prosecnu utakmicu za milan.... uglavnom popustila nam je sredina jako.... zato smo i pukli i napad i odbrana su ostali potpuno odseceni...... Alegri je zeznuo.... nisam gledao celu utakmicu zbog nasih kosarkasa ali ovo je bilo ocigledno i posle prvih 15 minuta.....
Ovaj Ibrahimović odličan za atmosferu u klubu.
Šteta što ga crnjo nije izujedao. Nadam se da hoće.