A.C. Milan

Ronaldinho kod Beckhama?

Čelnici Los Anđeles Galaksija za koji nastupa proslavljeni engleski fudbaler, Devid Beckham žele da tokom aktuelnog prijelaznog roka u svoje redove dovedu zvijezdu Milana, Brazilca Ronaldinha.

Kako prenose italijanski mediji, klub iz MLS lige spreman je da ponudi fudbaleru "rosso-nera" deset miliona eura po sezoni ukoliko dođe do ovog transfera.

Sportski direktor Milana, Adriano Galiani, izjavio je da će razgovarati sa Ronaldinhom na ovu temu, ali se nada da će 30-godišnji fudbaler ipak odlučiti da ostane na "San Siru", barem još neko vrijeme.

Sumnjam u ovo, Silvio ga jako voli, i rekao je da ostaje.

Pregovori sa Robinhom...

Robinho je napustio Manchester sa privatnim avionom i malim kasnjenjem ali je stigao na milanski aerodrom Malpensa u 12:22.
Odmah nakon slijetanja Robinho se zaputio u Gallarate gdje ce obaviti medicinski pregled isve potrebne testove.

12:49-U medjuvremenu su pregovori izmedju Borriella i Juventusa koji bi trebali biti zavrseni kada i Robinho potpise za Milan.

12:55-Robinho je stigao u Gallaratte i za nekoliko minuta bi trebao poceti medicinski pregled.Iz automobila je izasao nasmijan te podijelio autograme navijacima.

13:09-Robinho dao kratku izjavu:"Ja sam vrlo sretan.Milan je veliki klub sa velikim igracima i moramo se dokazati.Nisam jos razgovarao sa svojim brazilcima(smijeh.)"

:worth::worth::worth:
Kakva pojačanja, Ibrahimović i Robinjo, ovo je malo ko očekivao, ali Silvio je ispunio ono što je obećao.:worth:

Odličan završetak prelaznog roka, svaka čast.
Ipak, odbrana, odbrana...

Stvarno odlično, nisam očekivao ovako nešto.
Mada još nije završeno za Robinja, mora prvo da ode Borijelo, eno ga tamo sa Juventusom se cenka, oni mu daju 3.5 miliona po sezoni, a on zagrizao za 4.
Pa nije baš toliko loša odbrana, imamo ovog Sokratisa, koji je dosta dobar, u prirepmnim utakmicama je bio odličan, Nesta, tu ne treba puno pričati, Silva je dobar, jedino tu Antonini, tu je malo...:confused:

Jeste, čist penal nije sviran, al' dobro nije to sada toliko bitno, nasprem onoga kako je Fioentina oštećena protiv Napolija, lopta nije ni prešla liniju, a sudija dosudio gol za Napoli, svašta.
Slažem se, Sedorf je za izmenu, a Boateng da bude starter.

Ma ne trebaju nam penali kad vodimo, bolje da ih sviraju negde kad bude cupavo...recimo u zavrsnici kod neresenog rezultata ;)

A za Seedorfa se nikako ne slazem, pa taj covek ce i za dve sezone biti korisniji od Boatenga i Flaminija zajedno. I uopste covek nije odigrao lose, bio je siguran na sredini terena i imao je 3 odlicne sanse. Dakle covek ne gresi na sredini, ulazi u sanse, deli lopte...sta vise traziti od veznog. Ipak je on klasa za Boatenga i Flaminija, pogotovo u ofanzivi.

Ma ne trebaju nam penali kad vodimo, bolje da ih sviraju negde kad bude cupavo...recimo u zavrsnici kod neresenog rezultata ;)
Jeste.:mrgreen:
A za Seedorfa se nikako ne slazem, pa taj covek ce i za dve sezone biti korisniji od Boatenga i Flaminija zajedno. I uopste covek nije odigrao lose, bio je siguran na sredini terena i imao je 3 odlicne sanse. Dakle covek ne gresi na sredini, ulazi u sanse, deli lopte...sta vise traziti od veznog. Ipak je on klasa za Boatenga i Flaminija, pogotovo u ofanzivi.

Jeste on klasa za Boatenga i Flaminija, al' voli puno da gnjavi, imao je nekoliko izgubljenih lopti, u ofanzivi jeste, al' ja mislim da je bolje da Boateng igra...

Spor je Seedorf, mnogo udavi igru, jos kad krene da zadrzava loptu....cesto ima pogresna dodavanja.... ima on naravno i dobre poteze,ali cini mi se da boje igra kad udje kao izmena , valjda shvati da ima samo 20-30 minuta da ne moze da se zeza nego odradi to sto treba a i udje odmoran u zavrsnicu,nema vise on ni snage da trci celu utakmicu...
ne kazem ja da treba svaku da krene sa klupe ali flamini i boateng moraju dobiti dosta sansi od starta utakmice...

Spor je Seedorf, mnogo udavi igru, jos kad krene da zadrzava loptu....cesto ima pogresna dodavanja.... ima on naravno i dobre poteze,ali cini mi se da boje igra kad udje kao izmena , valjda shvati da ima samo 20-30 minuta da ne moze da se zeza nego odradi to sto treba a i udje odmoran u zavrsnicu,nema vise on ni snage da trci celu utakmicu...
ne kazem ja da treba svaku da krene sa klupe ali flamini i boateng moraju dobiti dosta sansi od starta utakmice...

Baš tako!:ok:

Treba nam Robinho ako ode i Boriello, Hunter je vec otisao, ne mozemo igrati samo sa Patom,Ibrom i Ronaldinhom cele godine u svim takmicenjima.... ko nam ostaje pored njih- Inzaghi,nije bas da se na njega mozemo tako osloniti...i Verdi iz omladinskog pogona za kojeg nemamo pojma kakav je... Adyiah je na pozajmici u reggini valjda....

Jedva cekam PES :) Nadam se da ce Ronaldinha i Silvu nabudziti u skladu sa zaslugama,zakinuli su ih u proslom....

Nadam se da ce Borijelo otici, nije valjda lud da ostane u milanu, kad nema sanse da se izbori za prvi tim, jedino da igramo sa tri spica... :) A ako Robinjo dodje bice to dobro, I Roma sad trazi Borijela neka ode on samo :)
A inzagi mi je pun poleta nekog, k'o deckic je :)

I Tottenham... haha malopre pominju i Real... ispade Boriello zvezda.....
Najrealnije je da ode za 3 miliona u Juve na pozajmicu i da mogu da ga otkupe za jos 12... i bice skuplji od Robinha.... e ludak je ovaj Galijani stvarno....

Juve neće Borijela, kaže ovaj njihov završen je prelazni rok za njih, nema ništa ni od razmene Kaladze - Groso, izgleda da je Milan priihvatio ponudu Rome od 15 miliona evra za Borijela. Kaladze će u Đenovu, možda. Robinjo prošao medicinske preglede.

Kaladze odbio Juve i odlazi u Djenovu, sto je dobro, bolje on da ode i za dz nego da nam juve uvali grossa...
Roma prvo ponudila baptistu, Galijani iskusno odbio.... mislim da ce biti ili razmena mexes/boriello ili 15 miliona za njega... ne verujem da ce ovi dati pare i mexesa to bi bilo bas suludo sa njihve strane....

I zvanicno Robinho u Milanu - Boriello u Romi

:super::super::super:

:gace:

Ovo nisam očekivao, dva velika pojačanja, i 4 veoma dobra...:worth:

100x.gif

Malo mi zao Boriella, stvarno je dao svoj maksimum ali jednostavno nije dovoljno dobar za Milan....
Ovo je bio sokantan kraj prelaznog roka, prosto ne mogu da verujem...
Pored toga sto smo doveli Ibru i Robinha, veliki plus bi moglo da bude i to sto se i Ronaldinho vraca u najbolju fromu i jos ako Pato izbegne povrede stvarno cemo biti nezaustavljivi jer nam je i ostatak ekipe solidan....nista posebno mocan ali uz ovakav napad sasvim dovoljan.....

Malo mi zao Boriella, stvarno je dao svoj maksimum ali jednostavno nije dovoljno dobar za Milan....
Ovo je bio sokantan kraj prelaznog roka, prosto ne mogu da verujem...
Pored toga sto smo doveli Ibru i Robinha, veliki plus bi moglo da bude i to sto se i Ronaldinho vraca u najbolju fromu i jos ako Pato izbegne povrede stvarno cemo biti nezaustavljivi jer nam je i ostatak ekipe solidan....nista posebno mocan ali uz ovakav napad sasvim dovoljan.....

Bio je dobar prošle sezone i hvala mu, al' nije to baš takav igrač, voli da gnjavi loptu kada primi, ne zna da doda, i kao što je već neko rekao mora lopta da mu se jako dobro namesti da bi zatresao meržu.

Sad samo ne znam kako će Alegri to ukplopiti...:think:

Back