- Poruka
- 15.396
Milan - Lion 1:1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koliko ste u toku, ja sam pregledao najzanimljivije detalje sa pripremnih utakmica i mogu vam reci da Verdi i Merkel obecavaju. Kad vec nemamo para da se pojacavamo proverenim asovima daj bar da ulazemo u mladost. Skroz mi se svidja ovaj potez Alegrija, ako se obistini naravno.ALLEGRI ODUŠEVLJEN MERKELOM!
Trener Rossonera je u potrazi za veznim igračem, a čini se kako će Milan prava pojačanja dobiti iz sopstvenih redova. Naime, Allegri je prezadovoljan predstavama Strassera, Merkela i Verdija, pa ih je navodno već odlučio ove sezone promovisati u seniorsku ekipu Milana.
Ne znam koliko ste u toku, ja sam pregledao najzanimljivije detalje sa pripremnih utakmica i mogu vam reci da Verdi i Merkel obecavaju. Kad vec nemamo para da se pojacavamo proverenim asovima daj bar da ulazemo u mladost. Skroz mi se svidja ovaj potez Alegrija, ako se obistini naravno.![]()
![]()
Imace ko da orgija sa Ronaldinjom![]()
Barsa i Milan se dogovorili, Ibra rosonero!
Španski mediji objavili da je posao noćas završen, da će danas popodne biti usklađeni detalji. Ibrahimović na izlaznim vratima, sukob sa Gvardiolom.
Zlatan Ibrahimović se, nakon samo godinu dana, vraća u Italiju. Posle Juventusa i Intera, Šveđanin će nositi dres Milana, a kako sada stvari stoje, ostali su detalji.
"Marka" piše da je nakon sinoćnje utakmice dva kluba dogovoren transfer, Galijani je ostao u Barseloni da precizira detalje. Izgleda da nije u pitanju pozajmica već transfer, za koji će biti potrebna "planina" novca, kako se izrazio prvi saradnik Silvija Berluskonija.
Ali, sada je jasno da je i Barseloni stali da što pre završi priču, kako bi imala vremena da u nekoliko poslednjih dana prelaznog roka reaguje i pojača se, verovatno Maskeranom i jednim napadačem.
Ibrahimović je otkrio da mu se Gvardiola nije obratio nijednom u poslednjih pola godine.
Stigao je i odgovor.
"Tačno je da ne razgovarama sa Ibrahimovićem, a imam i razlog. O tome neću, možda jednog dana", rekao je "Pep".
Očigledno mnogo toga ne funkcioniše i u ovom trenutku je već izvesno da Milan dobija veliko pojačanje.
Inače da kažemo da je sinoćnji meč između Barselone i Milana završen pobedom Katalonaca na penale. U regularnom toku bilo je 1:1, golove su postigli Vilja i Inzagi.
GRUPA G:
1.MILAN
2.REAL MADRID
3.AJAX
4.OKSER
Opet Real Madrid.
Dobili smo najtežu grupu!!!
Jeste, dobili smo najtežeg iz drugog šešira.Jao kad vas dohvati Real i MurinjoDobili ste najtezeg iz drugog sesira...
Mođi: "Ibra je bingo", Galijani: "Pozvaćemo Interiste na slavlje"
Zlatan Ibrahimović se dogovorio sa Milanom, transfer će biti objavljen tokom dana. Ugovor do 2015. Šveđanin će zarađivati osam miliona po sezoni.
IbrahimovicZlatan je zatražio sinoć 24 časa da razmisli, ali je jasno da želi da se vrati u Italiju i da je spreman da pristane na smanjenje plate, samo da pobegne od Gvardiole. Potrebni su mu novi izazovi.
Odakle Milanu novac?
Pa jednostavno, Barsa je prihvatila procenu da Ibra vredi oko 40 miliona, 15 će Milan uplatiti odmah, 15 narednog leta i još 10 za dve sezone.
Ibrahimović će zarađivati 8 miliona po sezoni, što pokazuje njegovu rešenost da napusti Barselonu.
ModjiLučano Mođi smatra da je dolaskom Ibrahimovića, Milan prvi favorit za titulu.
"On je igrač koji je pravio razliku u Interu, mada ovaj klub to nikad nije cenio. Ne postoji bolji napadač na svetu, u Barseloni se jednostavno nije našao sa trenerom koji ima druge ideje. Ovo je pravi džek - pot za Milan", smatra nekadašnji direktor Juventusa.
Adrijano Galijani ne želi da potvrdi da je dogovor pao, ali nije propustio priliku da pecne Interiste.
"Ako Ibra dođe, sjajno je što se jedan takav igrač vraća u Italiju. Evo, pozvaćemo i navijače Intera na slavlje, ako bude potpisao", nije izdržao Galijani.
Ibrahimović je bio na korak od Milana 2006. godine, tada nije želeo da čeka da Milan uđe u Ligu Šampiona, kako bi ostvario transfer (tada su Rosoneri eliminisali Zvezdu), već je požurio za novcem i otišao u Inter
Hmmmm ova dvojica su pocela sa provokacijama,ocigledno da vuku frustracije od prosle sezone,ajde Galijani jos ok,ali sta se ovaj Modji stalno javlja meni nije jasno...
Sto se tice Galijanija kad vec prica o nekom pozivu za slavlje,nadam se da je bio u maju kad se slavila Liga sampiona i Skudeto
Ovo je dobro generalno za kalco,da se unese malo zivosti...
Sta ce ljudi udruzili se protiv Intera![]()
Vala kad moze Stojke u Partizan moze i Ibra kod nas. Dobro ce nam doci placenik, samo se plasim da neko u medjuvremenu ne ponudi vise miliona.
Guardiola otpisao Ibrahimovića, Galliani ga čeka na aerodromu
Trener Barcelone Pep Guardiola nije uvrstio Zlatana Ibrahimovića na spisak igrača za sutrašnji duel 1. kola Primere sa Santanderom.
Prema pisanju španskog sajta Sport, Ibrahimović se načelno dogovorio sa Milanom oko transfera, zbog čega Guardioli nije palo na pamet da ga ubacuje u bilo kakve kombinacije.
Pregovori oko transfera Šveđanina u Milan su privedeni kraju i u toku današnjeg dana će potpredsednik kluba Adriano Galliani doputovati u Barcelonu, kako bi pružio ruku predsedniku kluba Sandru Rosellu i vratio se u Italiju sa Ibrahimovićem.
Ukupan transfer Zlatana Ibrahimovića u Milan, uključujući i njegovu platu, koštaće 102 miliona evra! Barca je prihvatila ponudu Milana vrednu 30 miliona evra, a Rossoneri će za četvorogodišnji ugovor ukupno morati da izdvoje još 72 miliona evra.
Inače, pored Ibrahimovića, Guardiola je precrtao i imena Aleksandra Hleba i Martina Caceresa.
Naravno, ne brini, pametan ja Ibra, odbio Sitijeve pare, bio je i Real u opticaju, ali je i Murinjo rekao da bi bolje bilo da pređe u Milan, da mu Italja više leži.
Evo, jako je blizu dolazak Ibre.
Da ne ureknem, ali ovo je skoro gotova stvar.
A vi onda kazete da Berluskoni nece da da pare za pojacanjaOgroman kes ce dati za Ibru ako je ovo istina sto si postavio...
Odlicno pojacanje dobijate u Ibri,on je u kalcu uvek rasturao i kao sto rekoh,ovim Milan postaje najblizi konkurent Interu za skudeto,verujem da ce biti velika borba,iako Inter generalno jos uvek ima bolji tim.
Sve ovo pod uslovom da Ibra bude pruzao partije kao u Interu i pre u Juventusu...
Huntelar u Salkeu , Ibrahimovic u Milanu !
Konacno jedan odlican potez nase uprave!
Cak se prica da bi u januaru mogao da dodje i Robinho ... navodno sa njim su se vec dogovorili u slucaju da ne dodje Ibra a sad cekaju januar jer bi tada trebao da ode Ronaldinho.... Ja bih voleo ipak da Roni ostane a ode Boriello ako dodje Robinho...imali bi strasan napad i sva cetvorica bi dosta igrali jer su nazalost i Pato i Ronaldinho a i Robinho skloni povredama....tako da bi se uvek rotirali ne bi ni jedan bio na klupi cesto....a i igramo u vise takmicenja...