A.C. Milan

Zlatan postao Rossonero!

http://4.***************/_OVg4o0PlvgE/THlWBBJEJjI/AAAAAAAACxA/SURy3C5wgCA/s1600/ibra260709e.jpg

Ibra je potpisao! Pre tačno 15 minuta, Zlatan je potpisao vernost Milanu. Ugovor je potpisan na 4 godine, koliko će Ibra provesti noseći crveno crni dres. Ibra je Rossonero!

Dobro pojačanje, samo da se uklopi...ja lično ga nešto ne gotivim, ali ima dobre fudbalske kvalitete i to je baš igrač koji je bio potreban Milanu...

Rodjeni sampion... Koliko godina je uzastopno osvajao nacinalna prvenstva? Od Ajaxa?

Sjajno pojacanje, Milanov problem ove sezone ce biti odbrana,ali mislim da ce oni biti jedini koji ce moci da pariraju Interu ove sezone u borbi za scudetto...

Ibra je sam vukao Inter, mogao bi i Milan...

Ja ne mogu da verujem pod kojim uslovima je Ibra dosao u Milan.... jednogodisnja pozajmica sa opcijom da ga Milan kupi za 24 miliona u tri godisnje rate ?!
A godinu dana ranije Barca je dala 40 miliona i Etoa za njega!
I jos je Ibra pristao na ugovor od 8 miliona po sezoni a u Barci je imao 12.
Galijani je ili genije ili im je obecao Pata ili Silvu za koju godinu pod dobrim uslovima a u tom slucaju je gnjida....
Jako muljaju sa tim transferima....pazi, Djenova kupi Boatenga i pozajmi ga Milanu..... sa jedne strane pali smo jako nisko...sa druge mislim da smo jedini od velikih klubova koji nema dug...sto je dobro jer uskoro pocinju da vaze neka posebna pravila sto se toga tice ako sam dobro cuo,ne znam tacno sta....

Nije nam cak odbrana toliko ni losa za ovu sezonu..... Silva i Nesta su odlicni zajedno, nema igraca za kojeg bih ih menjao....naravno pitanje je koliko utakmica ce Nesta odigrati, ali Sokratis mi deluje dosta dobar, gledao sam njega i Silvu zajedno protiv Juve i dobro su se snasli.... tu je i Onyewu koji isto izgleda ok i videcemo kako ce se uklopiti .... cak i Bonera moze solidno da odigra na toj poziciji ali se ne mozemo osloniti na njega u vaznim utakmicama....kao poslednja opcija tu je i Yepes koji nije toliko los iako je bas mator...ali bolji je od Favalija.....
Levi bek Antonini je sasvim solidan, tu cak mogu da pokriju i Zambrota a ako treba i Sokratis i Bonera, sa desne strane opet imamo ovu trojicu plus Abatea i Oda u najgoroj situaciji...
Imamo jos i Ameliju uz Abijatija na golu,,,
Uglavnom dosta bolje nego prosle godine kad smo pukli najvise bas zbog odbrane na kraju....
Mada nikako ovo nije Milan kakav bi trebao da bude...

Poslednja izmena:
jujujujujuuuu ne znam da li neko gleda ovo ali ronaldinho je genije....ovo je neverovatno sta on radi....sam je rastavio lecce ali bukvalno ne znaju gde se nalaze...petorica ne mogu da mu uzmu loptu... a kakve pasove deli...i ponovo atraktivni driblinzi trcanja..pored toga jos stize nazad, uklizava.... izgleda kao u najboljim danima, samo neka on ostane ovakav i niko nam vise ne treba....
Pirlo isto, odlicno drzi sredinu i salje njegove prepoznatljive duge lopte....
Boriello, Seedorf, Ambrozini....mogli su da daju bar po jedan gol kakve su prilike imali... a Pato je uz dva koja je dao lagano mogao jos tri...odlicno su odigrali, jos kad se Ibra tu ubaci znace sigurno da koristi pasove Pirla i Ronaldinha.

pa ja stvarno ne mogu da verujem sta radi ronaldinho...kakvo dodavanje za inzagija...i pipo pogadja stativu...cist pebal za milan nije sviran... seedorf jedini slabiji u odnosu na ceo tim, mislim da je krajnje vreme da postane zlatna izmena.....a priliku da dobiju boateng i flamini

Odlično smo odigrali, jeste Leće slab tim, al' i mi smo bili dobri, naši igrači su bili puni motivacije, Pato i Ronaldinjo:worth:, Borielo nije ništa pokazao, kao i u pripremnim utakmicama, biće on dobra izmena, Pirlo je isto bio odličan, poslao je nekoliko sjajnih lopti, one po kojima je i poznat, i slobodnjake je solidno izveo, samo mislim da bi umesto Bonere (sasvim dobro je odigrao ovu utakmicu, a i nije imao puno zadataka) trebalo da igra Sokratis, nekako u ovog Boneru nemam poverenja, ko zna kad će da kiksne, ipak je bolje da Sokratis tu igra, čvršći je, a i u prirpemnim utakmicama je odlično igrao, sada je dilema koga staviti na gol, Abijati ili Amelia, teško je odlučiti, obojica su bili dobri u pred-sezonskim utakmicama, ja bih lično više voleo da brani Amelia. Gatuso me iznenadio, poslao onu jendu lepu loptu Pipu, to nisam očekivao, čim Gatuso primi loptu, to je agonija, mnogo se bolje snalazi kada je lopta kod protivnika, i ja mislim da je Sedorf za izmenu, treba startnu da igra Boateng.
Sjajno je što smo doveli Ibrahimovića, odličan fudbaler, možda po meni malo precenjen, al' u svakom slučaju veliko pojačanje.
Ovako dobar start raduje, al' Leće je slaba ekipa, al' i ovo smo igrali bez Ibrahimovića, sa njim ćemo biti znatno jači.

pa ja stvarno ne mogu da verujem sta radi ronaldinho...kakvo dodavanje za inzagija...i pipo pogadja stativu...cist pebal za milan nije sviran... seedorf jedini slabiji u odnosu na ceo tim, mislim da je krajnje vreme da postane zlatna izmena.....a priliku da dobiju boateng i flamini

Jeste, čist penal nije sviran, al' dobro nije to sada toliko bitno, nasprem onoga kako je Fioentina oštećena protiv Napolija, lopta nije ni prešla liniju, a sudija dosudio gol za Napoli, svašta.
Slažem se, Sedorf je za izmenu, a Boateng da bude starter.

Milan razvalio,
bez obzira sto je to lece, u poslednjh 7 sezona milan nije imao ovako dobar start, sto je jako dobro, igraci su puni energije sto raduje, ronaldinjo kao deckic, Pirlo odlican, ja sam zadovoljan sedorfom, ja bi Amrosinija napolje.. Borielo ne zna da igra fufbal tj zna ali kad mu daju loptu na tanjir, Ibrahimovic odlicno pojacanje, najbolji transfer ovog leta, pravi igrac, koji nama treba da pokupimo kakve trofeje, mislim da je milan sada spreman za tako nesto, da se nosi za bilo kime, msm i prosle sezone je milan mogao da dobije bilo koga ali ove sezone smo jaci, imamo boljeg trenera. Robinjo jos ako dodje bice samo slag na tortu :) i to je to, cekamo nastavak sezone i LS

"Možda odlazim": Milan spreman da zameni Italijana Brazilcem

Robinho može zatvoriti ovaj Milanov prelazni rok.

Rossoneri mogu ostvariti još jedno sjajno pojačanje ovog leta, oni su blizu tome, meta je zvezda Manchester City-a Robinho.

Veruje se kako je City spreman da proda 26-godišnjeg Robinha i to za cenu od samo €10 milliona, jer je Robertu Manciniu ostalo samo još par dana da smanji broj igrača u timu.

Fifin agent Vincenzo Morabito rekao je kako je prelaz u Milan moguć: "Robinho u Milanu, to je jedna veoma izvodljiva kombinacija," rekao je Morabito.

"Brazilac nije u planovima Manchester City-a i Milan je već dosta toga dogovorio. Ostaje samo da se vidi da li Robinho dolazi u Januaru ili odmah."

Bivši igrač Santosa je samo pre nekoliko nedelje izjavio "Igraću samo u Španiji ili Italiji". FC Barcelone je bila blizu njegovog angažovanja, ali prema rečima Morabita Milan je već sve dogovorio sa njim.

Ako dođe Robinho, sve je izglednije da Marco Borriello napušta Milan. Ovaj 28-godišnja, nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića u Milan, rekao je da je ozbiljnije počeo da razmišlja o tome gde će nastaviti karijeru.

"Možda odlazim. Juve? Ne odbacujem takvu mogućnost, sutra ću pričati sa mojim agentom," rekao je juče Borriello.

Ibra Interu: "Prije mene niste osvojili ništa"

Ovako je Šveđanin reagovao na neke izjave kapitena Zanettia. Obećao trofeje i golove u novom klubu. Berluskoni priprema novi transfer - Robinho.Zlatan Ibrahimović je sjajno dočekan u Milanu, ovacije na "San Siru" pokazuju očekivanja navijača.
"Srećan sam, čim sam čuo da je Milan zainteresovan želio sam da dođem. Ovo je veliki tim, verujem da ću donijeti golove i trofeje, kao i svim klubovima u kojima sam igrao", rekao je Ibrahimović.

Šveđanin je prokomentarisao neke izjave fudbalera Intera, prije svih kapitena Zanettia, koji je uz dosta sarkazma rekao da je očekivao Ibru u Milanu."Neka pričaju šta hoće. Ostaje činjenica da recimo on nije osvojio ništa dok nisam došao u Inter. Mislim da sam ja više pomogao njemu, nego on meni", odbrusio je Šveđanin i dodao da je Inter lijepa prošlost, ali da ne razmišlja o tom klubu.Berluskoni je sinoć, na pitanje novinara da li je prelazni rok završen, odgovorio :

"Postoji još jedan igrač koji nas zanima. Učinićemo sve da ga nekako uklopimo u finansijska ograničenja, ukoliko trener smatra da je potreban našem projektu", poručio je italijanski premijer.

U pitanju je Robinho, koga Barselona ne želi, a u City-u na njega ne računaju. Zbog toga treba očekivati da do srijede još jedan Brazilac stigne na "San Siro".

I sa 50% umeća i motiva, Ronaldinjo je bolji od svih igrača na svetu, osim možda Ćavija i Mesija, tu mu treba nekih 70% onoga što zna da bi bio bolji od njih ...

Da se nije zapustio prethodne dve-tri sezone mozda bi i dilema maradona/pele postala nevazna, ovako.... ali nacin na koji on igra...covece toliko atraktivno ...ali ne radi same atrakcije kao kod nekih nego i korisno za ekipu...strasno....

Ladne bi Robinho mogao da stigne za samo 10 miliona...kako znaju da se ciganisu i cenkaju strasno :) i to ce na istu foru kao ibra...pozajmica pa kupovina na rate....

Treba odmah uzeti Robinja, za samo 10 miliona, ma to umeju samo Silvio i Galijani.:mrgreen:

Evo i izjave Berluskonija:
Berlusconi: "E sada želim još jednog Šampiona"

Silvio Berlusconi želi još jedno veliko pojačanje.

Dolazak Zlatana Ibrahimovića u Milan je samo predsednika Berlusconia učinilo gladnim, i sada on želi da dovede još jednog igrača svetske klase, a prema pisanjima mnogih uglednih sportskih listova to je Robinho.

"Želim još jednog šampiona," rekao je Premijer za intervju koji je dao za La Gazzetta dello Sport. "Ako nas interesuje neki igrač, a koristiće za dobro ekipe, e onda smo mi spremni da dovedemo još jednog važnog igrača."

Robinho dolazi u Milan ako Borriello odluči da ode. "Marko će odlučiti, on zna kakva je situacija, i on mora odlučiti šta misli da je dobro za njegovu karijeru," rekao je Silvio.

Prema izveštajima iz protekle nedelje, Borriello je tražen od strane ekipe iz Torina, i on je rekao kako će razmisliti o prelasku u Juve. U međuvremenu, danas pre podne rečeno je kako je Robinho jako blizu prelasku u Milan.

Samo se nadam da ce Ronaldinho da ostane, kako je odigrap sinoc to od Robinha nikako ne mogu da ocekujem,mada bi i on mogao jako dobro da nam dodje..... ako Huntelar ode u Salke(danas bi trebalo i zvanicno) i Boriello u Juve, nece biti guzva medju napadacima a sva cetvorica svetska klasa....

Corriere dello Sport:Robinho sutra u Milanu!

Nakon nekoliko nagadjanja iz medija i talijanski pouzdani Corriero dello Sport potvrdjuje da bi Robinho sutra trebao potpisati za Milan. U utorak će, tvrdi Corriere dello Sport, u Milanu objaviti da su momčad dodatno osnažili na napadačkoj poziciji dovođenjem Robinha (26). Podsjetimo da je na San Siro među "rossonere" tek stigao Barcelonin Zlatan Ibrahimović, a prije no što se stišala euforija podignuta njegovim dolaskom, podiže se nova koja će službenu potvrdu, tvrdi se, dobiti u utorak. Robinho je nezadovoljni napadač Manchester Cityja koji će u Milan stići na jednogodišnju posudbu. Po njenom će isteku "rossoneri" steći pravo trajnog otkupa Brazilčeva ugovora. Pri spuštanju cijene trebao bi poslužiti Marco Borriello koji je shvatio što se na San Siru zbiva i kakva se konkurencija u napadu stvara. Tu su još, uz Ibrahimovića, Ronaldinho, Pato i Inzaghi, a budući da za sve mjesta nema, izglednim mu se čini da će upravo on biti neželjeni višak. U Cityju bi ponovno mogao pronaći sreću. Robinho, brazilski nogometni reprezentativac, dio je prošle sezone proveo na posudbi u matičnom Santosu i nova mu se, potvrdio je već i menadžer Cityja Roberto Mancini, sprema. Kako tvrde talijanski izvori - u Milanu.

Ibra Interu: "Prije mene niste osvojili ništa"

Ovako je Šveđanin reagovao na neke izjave kapitena Zanettia. Obećao trofeje i golove u novom klubu. Berluskoni priprema novi transfer - Robinho.Zlatan Ibrahimović je sjajno dočekan u Milanu, ovacije na "San Siru" pokazuju očekivanja navijača.
"Srećan sam, čim sam čuo da je Milan zainteresovan želio sam da dođem. Ovo je veliki tim, verujem da ću donijeti golove i trofeje, kao i svim klubovima u kojima sam igrao", rekao je Ibrahimović.

Šveđanin je prokomentarisao neke izjave fudbalera Intera, prije svih kapitena Zanettia, koji je uz dosta sarkazma rekao da je očekivao Ibru u Milanu."Neka pričaju šta hoće. Ostaje činjenica da recimo on nije osvojio ništa dok nisam došao u Inter. Mislim da sam ja više pomogao njemu, nego on meni", odbrusio je Šveđanin i dodao da je Inter lijepa prošlost, ali da ne razmišlja o tom klubu.Berluskoni je sinoć, na pitanje novinara da li je prelazni rok završen, odgovorio :

"Postoji još jedan igrač koji nas zanima. Učinićemo sve da ga nekako uklopimo u finansijska ograničenja, ukoliko trener smatra da je potreban našem projektu", poručio je italijanski premijer.

U pitanju je Robinho, koga Barselona ne želi, a u City-u na njega ne računaju. Zbog toga treba očekivati da do srijede još jedan Brazilac stigne na "San Siro".

Poceo je da laje,sto mu nece doneti nista dobro.Posto ima kratko pamcenje,moram da ga podsetim da je Inter najvece stvari uradio kad je on otisao u Barsu.

Inter je osvojio triplu krunu bez njega,ono sto nikad nijedan drugi italijanski tim nije uradio.

Gospodine Ibra hvala ti za dva skudeta za koja si najzasluzniji,ali od sad si nam neprijatelj i zbog ovih reci upucenih Zanetiju,se neces dobro provesti,kad te dohvate Lusio,Samjuel i kompanija.

Jos nesto da dodam Ibra je prvo hteo da sa vrati u Inter,zvao je Moratija letos i molio ga da Inter odkupi njegov ugovor od Barse,ali su Morati i Inter to odbili,a posto je on zeleo da se vrati u Italiju Milan mu je jedina opcija koje je ostala,posto naravno povratak u Juventus je nemoguca misija.
Ali to sve govori kakav je covek,sto neko rece hladnokrvni placenik,ja sam ocekivao ovo,nisam od juce,znam kako stvari funkcionisu,ocekujem da za dve godine predje u Real,da utera i Barsi:D Ili verovatno u Man.Citi oni najvise placaju...

Milanski mafijasi :) Berluskoni i Galijani resili da ove sezone dovedu dobre igrace, vec nekoliko njih doveli, a ako sutra dodje Robinjo, nemam reci, bice opet ono onaj milan kad je tu bio seva i kaka.

Goal: Top 10 transfera Berluskonija
1114089574c7bfabee5f48796227578_extreme.jpg

Portal Goal.com napravio je listu od deset najvećih transfera otkako je Silvio Berluskoni na čelu Milana, a inspirisan prelaskom Ibrahimovića u klub.

Ibrahimović se nije na najbolji način uklopio u igru Barselone, pa je dolaskom Davida Vilje i definitivno izgubio mesto u startnih 11.

Zbog toga su ga Katalonci pozajmili Milanu, pa je Šveđanin postao još jedan u nizu velikih igrača koji su nastupali za italijanski trio Juventus-Inter-Milan.

Pre njega bolje ova tri velikana branili su, između ostalih, Đuzepe Meaca, Aldo Serena, Roberto Bađo, Edgar Davids, Kristijan Vijeri i Patrik Vijera.

Lista deset najvećih transfera Milana u eri Silvija Berluskonija:
10. Ronaldinjo

Dva puta najbolji igrač sveta, Brazilski mađioničar sa loptom u Milano je takođe prešao iz Barselone gde je postao “tehnološki višak”. To mu je smanjilo cenu pa su ga “rosoneri” doveli za 21 milion evra, što je “Dinnjo” opravdao solidnim igrama u timu sa “San Sira”. Prvi je asistent ekipa, a svojim nastupima uneo je novu dimenziju u igri Milaneza.
9. Alešandre Pato

Popularni “Patak” došao je za 22 miliona evra sa samo 17 godine iz Internasionala. Zbog neiskustva i premalo godina, prvih nekoliko meseci mogao je da igra samo na prijateljskim utakmicama, pre nego što je briljirao protiv Napolija u debiju u Seriji A. Od tada je “dragulj” tima kojeg je ovoga leta želeo da u Čelsi dovede i bivši trener Milana Karlo Anćeloti.
8. Đanluiđi Lentini

Kada je prelazio iz Torina 1992. godine, ovaj krilni fudbaler bio je najskuplji fudbaler na svetu svih vremena. Zvanično je transfer koštao oko 15 miliona današnjih evra, ali je kasnija istraga utvrdila da je Milan platio još osam. Međutim, kasnije te godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, dva dana je proveo u komi, pa Lentini više nikada nije bio isti igrač. Posle četiri godine na “San Siru”, ostatak karijere proveo je seleći se iz kluba u klub bez mnogo uspeha.
7. Frank Rajkard

Postavši superzvezda u Ajaksu, Rajkard je posle kratke pozajmice Saragosi odlučio da potpuno napusti Holandiju. Tokom evropskog prvenstva 1988 na kojem je Holandija osvojila kontinentalnu titulu, Rajkard je pokazao kakav talenat poseduje, pa ga je Berluskoni brzo doveo stvorivši veliki holandski trijumvirat sa Gulitom i Van Bastenom. Arigo Saki je od Rajkarda stvorio prvoklasnog veznog igrača koji je timu doneo dve uzastopne titule prvaka Evrope.
6. Zlatan Ibrahimović

Milan godinama u nazad ne može da parira gradskom rivalu Interu u borbi za “Skudeto”, pa je Berluskoni ovoga leta odlučio da dozvoli Adrijanu Galijaniju da potroši nešto novca na transfere. Stigli su marko Amelija, Kevin Prins Boateng, Sokratis Papastatopulos i Mario Jepes, i činilo se da su “rosoneri” završili prelazni rok. Međutim, Berluskoni je odlučio da iz Barse pozajmi i bivšeg napadača “neroazura” pa je sada njegov tim ponovo kandidat za titulu.
5. Dejan Savićević

Savićević je bio jedan od najzaslužnijih za astronomski uspeh Crvene zvezde 1991. godine, a to mu je doneo i drugo mesto u izboru za “Zlatnu loptu”. Nagrada je ipak pripala Žan-Pjer Papenu, a za samo 12 meseci njih dvojica su postala saigrači u ekipi Fabija Kapela. Prve sezone Crnogorac je odigrao samo nekoliko utakmica za Milan, ali već sledeće je postao nezamenjiv posle prodaje Gulita i penzionisanja Van Bastena.
4. Žan-Pjer Papen

Posle sjajnih igara u Marseju, Papen je 1992. godine prešao u Milan kao jedan od najboljih francuskih fudbalera u Seriji A od Mišela Platinija (Juventus). Osvajač “Zlatne lopte” osvojio je dve vezane titule sa “rosonerima”, a 1994. i Ligu šampiona. Ipak, nije se dugo zadržao u Italiji pa je posle dve sezone prešao u Bajern Minhen.
3. Roberto Bađo

Transfer tragičar Svetskog prvenstva 1994. u SAD-u iz Juventusa u Milan bila je senzacionalna vest u Italiji. 28-godišnji “mali Buda” ipak nije briljirao u Milanu, štaviše, bolje partije je pružao od 1995. do kraja karijre za “male” ekipe Bolonje i Breše.
2. Rud Gulit

Sa transferom od sedam miliona evra Gulit je bio astronomski transfer Berluskonija. Posle igranja u Harlemu i Fejenordu, Gulit je postao lider PSV-ovog napada tokom sjajne dve sezone pre nego što je 1987. prešao u Milan. Tokom šest godina na “San Siru” osvojio je 12 trofeja, uključujuči i dve titule prvaka Evrope i sveta. Potom je pozajmljen, a onda i prodat Sampdoriji pre nego što je otišao u Čelsi.
1. Marko Van Basten

Pošto je na 133 utakmice za Ajaks postigao 128 golova, Van Baten je 1987. godine potpisao za Milan i bio jedan od prvih velikih transfera Berluskonija kao vlasnika. Sledeće četiri godine rešetao je mreže rivala i u dresu Milana sa kojim je osvojio 12 trofeja, te postao jedan od najboljih golgetera svih vremena. Međutim, posle serije problema sa skočnim zglobom, Van Basten je morao da završi karijeru sa svega 30 godina. Poslednji meč odigrao je u porazo od Marseja u Ligi šampiona 1993. u 28. godini. U karijeri je postigao ukupno 277 na 370 utakmica.

Portal Gola.com nepravedno je sa spiska izostavio Ukrajinca Andrija Ševčenka koji je na 226 utakmica za "rosonere" postigao 127 golova i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Lige šampiona 2003. i "skudeta" sledeće godine.

Robinho stigao u Milan na pregled, ceka se i gde ce Boriello da ode - Man.Siti, Juve ili Roma.

Inace,(posle dugo vremena) Berluskoni je dao izjavu koja ce se pretpostavljam svideti svim navijacima...

"Robinho doesn't depend on us. Milan's intent is there," he told La Gazzetta dello Sport.

"Where can he play? We have plenty of options and it's always better to have three players for two positions."

"Ronaldinho? He is the greatest in football history and he will finish his career at Milan."

Robinho stigao u Milan na pregled, ceka se i gde ce Boriello da ode - Man.Siti, Juve ili Roma.

Ćini se da ide u Juve. Robinjo.:worth:
Borriello ipak u Juventus!

Prema pisanju Gazzeta dello Sport Juventus je spreman ponuditi 3.500.000€ place Milanovom napadacu Marcu Borriellu.Cini se da Juventus zeli dovesti Borriella i uporan je u tome.Borriello je jucer trazio 4.000.000 € po sezoni sto Juventus ne zeli prihvatiti.Nagada se da ce Borriello prihvatiti ovu ponudu dok je Milan vec ranije pristao na uvjete.Juventus ce dovesti Borriella na posudbu sa mogucnosti otkupa ugovora.Milan ce dobiti 15.000.000€ ako Juventus otkupi u potpunosti ugovor.Nagadja se da ce za posudbu ce dobiti 2.000.000 € a nakon otkupa jos 13.000.000 €.Sve bi trebalo biti rijeseno do kraja dana.
Inace,(posle dugo vremena) Berluskoni je dao izjavu koja ce se pretpostavljam svideti svim navijacima...

"Robinho doesn't depend on us. Milan's intent is there," he told La Gazzetta dello Sport.

"Where can he play? We have plenty of options and it's always better to have three players for two positions."

"Ronaldinho? He is the greatest in football history and he will finish his career at Milan."

Silvio pokazao kolika je veličina.:mrgreen:

Back