A.C. Milan

SENZACIONALNO!!! JOSI BENAJUN PREŠAO U MILAN!!!

Fudbaler Liverpula, Josi Benajun, je za cifru od 30 miliona evra prešao u Milan. Kako saznajemo, ovo je prvi od nekoliko najavljenih transfera, koje čelnik slavnog kluba iz srca Lombardije, italijanski premijer Silvio Berluskoni, smatra neophodnim radi podmlađenja sastava, te spuštanja proseka godina tima na ispod 40.

''Milan je oduvek moj omiljeni klub. Igranje za njega će mi biti ostvarenje dečačkog sna.'' - rekao je izraelski reprezentativac.

DavidBeckhamSignsACMilanAWVJI_9boG8-1.jpg

www.rekodinkic.com

KAKO SEREŠ!!!
:rtfm::hahaha:

Ako Dinkić kaže, nema šta!!!:hahaha:

Ona italijanska odbrana na celu sa Paolom Maldinijem,Nestom i Kanavarom je bila nesto najbolje u poslednjih 20 godina,koliko otrprilike pratim fucu i Milan....Ako neko zna bolju,neka mi kaze,samo da vidim da li se slazemo :D
Možda nije bolja, ali je sigurno u rangu sa spomenutom odbrana Juventusa - Bufon - Tiram, Kanavaro, Zambrota + desni bek koji je bio najslabija karika (u ovom slučaju Ferara na kraju karijere) ...

Inače, gol Sedorfa :worth:

Leonardo je čovek bruka, trenersku licencu je dobio taman što je pruzeo kormilo Milana, Milan baš prođe najgore....
Jedino što se Leonardu ne može zameriti to je frizura....:mrgreen:
I kao takav je na samo bod manje od specijalca, tako da ne zaslužuje najoštriju kritiku ... Sa pomalo ograničenim timom je 2 boda od skudeta, tako da je to za trenera početnika sjajan rezultat ...

Italijani su oduvek imali najbolje odbrambene, tako da bi od pet najboljih odbrana ikad, verovatno četiri bile italijanske.

Kad smo već na ovoj temi: Tasoti, Barezi, Kostakurta, Maldini. Da se usereš.

A ispred njih Rajkard. Ludnica.

Italijani su oduvek imali najbolje odbrambene, tako da bi od pet najboljih odbrana ikad, verovatno četiri bile italijanske.

Kad smo već na ovoj temi: Tasoti, Barezi, Kostakurta, Maldini. Da se usereš.

A ispred njih Rajkard. Ludnica.
Širea, Faketi, Kabrini, Đentile, Nesta i Kanavaro + pobrojani, daje rezultat da je Italija uvek davala najbolje bekove ... Zato se i kaže catenaccio a ne padlock ...

Italija je uvijek imala vrhunske fudbalske strucnjake...od trenera do medija... Taj catenaccio im je odlicno prosao sad u srijedu...
Nesta je invalid, Maldini je u penziji, Zambrota polu-invalid i povređen, a golman im nikad nije bio vrhusnki, tako da rezultat i ne čudi ... A mislim da se nisu previše nadali, tako da nisu puno ni razočarani ...

Nego, nadaj se ti da Lusio ne ponovi partiju kao iz prvog meča, inače će bačje opet ostati kratkih rukava :D ...

Nesta je invalid, Maldini je u penziji, Zambrota polu-invalid i povređen, a golman im nikad nije bio vrhusnki, tako da rezultat i ne čudi ... A mislim da se nisu previše nadali, tako da nisu puno ni razočarani ...

Nego, nadaj se ti da Lusio ne ponovi partiju kao iz prvog meča, inače će bačje opet ostati kratkih rukava :D ...

Ej, ej...vređaš mi igrače!!!
Šta bi sa Sienom?:hahaha: opet pao :rotf:

Širea, Faketi, Kabrini, Đentile, Nesta i Kanavaro + pobrojani, daje rezultat da je Italija uvek davala najbolje bekove ... Zato se i kaže catenaccio a ne padlock ...

Interova odbrana: Piki, Guarneri, Burgnič, Faketi. Još jedna prilika da se Dušan usere.

Bili su tu i Verhovod, Napi, Brio, Trapatoni, ali i Ćezare Maldini. A od novijih, Panući, kao i legendarni bekovski tandem Lacija: Đuzepe Pankaro i Đuzepe Favali.

Interova odbrana: Piki, Guarneri, Burgnič, Faketi. Još jedna prilika da se Dušan usere.

Bili su tu i Verhovod, Napi, Brio, Trapatoni, ali i Ćezare Maldini. A od novijih, Panući, kao i legendarni bekovski tandem Lacija: Đuzepe Pankaro i Đuzepe Favali.

Jao usro sam se.:hahaha: evo pao :rotf:
Favali, bio igrao danas, kao da nije...:hahaha: retard bradati:rotf:

Nemoj više ove Piki, Tiki, Ćuki, Čiki, Šuki, Đuki...usraću se:(...evo digao sam se:hahaha:

opet pao :rotf::rotf:

Pesoto, Julijano, Bergomi i ostali ... Burgniča sam zaboravio, a ono što sam gledao od njega videh da je bio sjajan ... Pjetro Vjerhovod mi je bio jedan od omiljenih :D ... Matro ko Biblija kad je završio karijeru, a sećam ga se iz Sampdorije ...

Možda nije bolja, ali je sigurno u rangu sa spomenutom odbrana Juventusa - Bufon - Tiram, Kanavaro, Zambrota + desni bek koji je bio najslabija karika (u ovom slučaju Ferara na kraju karijere) ...

Inače, gol Sedorfa :worth:

Stvarno eksra gol Sedorfa...Nego Walken sta imas da kazes na cinjenicu da je Kjevu ponisten cist gol?Nije bilo ofsajda,ali sudija ponistio gol.Pogledajte snimak pa recite.Ocigledno da guraju Milan...

Back