A.C. Milan

Kako ćete da brojite titule 0, pa 0, i onda opet 0.:lol: (Šalim se dobar je Čelsi, ja ga gotivim, mada mislim da ipak sada nećete proći).
Kako kratkih, osvajamo Skudeto i LŠ.:mrgreen:

Vidjeces... Zadnji put kada se Anceloti sreo sa Galijanijem...Galijani mu poklonio digitron...:hahaha1:

Bojim se da su se dvojica pomenutih naostrila...upali ste u vrzino kolo...
Celzi je odigrao najbolju utakmicu sezone u ovom kolu... A Milan prilazi li prilazi(Kako? Ja stvarno ne znam)...
Nesto nijesam siguran da vam Roseti nece suditi neku do kraja...
Zakljucak...kuku lele:hahaha1:

Vidjeces... Zadnji put kada se Anceloti sreo sa Galijanijem...Galijani mu poklonio digitron...:hahaha1:

Celzi je odigrao najbolju utakmicu sezone u ovom kolu... A Milan prilazi li prilazi(Kako? Ja stvarno ne znam)...

:rotf:

Jesmo upali u gadnu situaciju, Cosa Nostra (Anćeloti i Adrijano) nas pritiskaju, Roseti počeo da traži više, a Morati trenutno bolje stoji nego Berluskoni, tako da su čuda ipak moguća....:mrgreen:
Čelsi igra dobro, ali da prođe Inter, šanse su, pa da budem realan 60% - 40%....Grizli 40% nije malo....:mrgreen:

Jesmo upali u gadnu situaciju, Cosa Nostra (Anćeloti i Adrijano) nas pritiskaju, Roseti počeo da traži više, a Morati trenutno bolje stoji nego Berluskoni, tako da su čuda ipak moguća....:mrgreen:
Čelsi igra dobro, ali da prođe Inter, šanse su, pa da budem realan 60% - 40%....Grizli 40% nije malo....:mrgreen:

Cuti, ne pricaj... Reklo bi se da ni Abramovic ni Berluskoni nemaju dinara a oni valjaju li valjaju:D

Ne kazem ja da je malo...ali ako je poceo cak i Ferguson da vas zali, hocu reci, savjetuje da zaustavite Drogbu...znaci da je vrag odnio salu... Da je neko drugi na nasoj klupi...mozda bih i pomislio da imate sanse kada ste u paktu sa Fergusonom...ali posto je Anceloti penicilin za Fergusona...nada je sve tanja i tanja...

Cuti, ne pricaj... Reklo bi se da ni Abramovic ni Berluskoni nemaju dinara a oni valjaju li valjaju:D

Ne kazem ja da je malo...ali ako je poceo cak i Ferguson da vas zali, hocu reci, savjetuje da zaustavite Drogbu...znaci da je vrag odnio salu... Da je neko drugi na nasoj klupi...mozda bih i pomislio da imate sanse kada ste u paktu sa Fergusonom...ali posto je Anceloti penicilin za Fergusona...nada je sve tanja i tanja...

Neću ništa više da kažem sve ćemo videti u utorak, pa se čujemo....:mrgreen:

@Gax
Navikne se covjek lako na pobjede;)
Mi napravismo razmjenu trenera ali meni se cini da je Milan najgore prosao...
Mi barem imamo antiotrov za Murinja i Fergusona... Vi dobiste Specijaca... Ali kako izaci pred narod sa Leonardom?:hahaha1:

@Gax
Navikne se covjek lako na pobjede;)
Mi napravismo razmjenu trenera ali meni se cini da je Milan najgore prosao...
Mi barem imamo antiotrov za Murinja i Fergusona... Vi dobiste Specijaca... Ali kako izaci pred narod sa Leonardom?:hahaha1:

Leonardo je čovek bruka, trenersku licencu je dobio taman što je pruzeo kormilo Milana, Milan baš prođe najgore....
Jedino što se Leonardu ne može zameriti to je frizura....:mrgreen:
Al kad pogledaš i nije baš toliko loš, daleko od dobrog, al kakav tim ima dobro se drži....

ALO BRE!!!
Šta vi imate protiv kornjače, čovek je mlad, može dugo da nas služi, dobra mu je taktika, 3 u napad...
Sve je dobro kad smo se Karlita rešili, prošle szone smo u timu imali Kaku, Ronaldinja, Pata, Bekama, Sedorfa, Boriela, Gatuza, Pirla, Zambrotu, Nestu, Jankulovskog, Ambrozinija, Didu...i nismo ništa osvojili...mislim KAKA-PATO-RONALDINJO, ajde sve majstori svetskog fudbala...

ALO BRE!!!
Šta vi imate protiv kornjače, čovek je mlad, može dugo da nas služi, dobra mu je taktika, 3 u napad...
Sve je dobro kad smo se Karlita rešili, prošle szone smo u timu imali Kaku, Ronaldinja, Pata, Bekama, Sedorfa, Boriela, Gatuza, Pirla, Zambrotu, Nestu, Jankulovskog, Ambrozinija, Didu...i nismo ništa osvojili...mislim KAKA-PATO-RONALDINJO, ajde sve majstori svetskog fudbala...

leonardo.jpg

ALO BRE!!!

Ali tada nijeste imali Rosetija:super:

Leonardo je čovek bruka, trenersku licencu je dobio taman što je preuzeo kormilo Milana, Milan baš prođe najgore....
Jedino što se Leonardu ne može zameriti to je frizura....:mrgreen:
Al kad pogledaš i nije baš toliko loš, daleko od dobrog, al kakav tim ima dobro se drži....

Imidz mu je dobar... :ok: I posten je covjek(priznao je onaj penal protiv Fiorentine)...:klap:
Ali taktika mu nije jaca strana... Covjek se gubi samo tako... Cak ponekad pomislim da bi pojedini ljudi sa ovog foruma bolje organizovali svoj tim:D

SENZACIONALNO!!! JOSI BENAJUN PREŠAO U MILAN!!!

Fudbaler Liverpula, Josi Benajun, je za cifru od 30 miliona evra prešao u Milan. Kako saznajemo, ovo je prvi od nekoliko najavljenih transfera, koje čelnik slavnog kluba iz srca Lombardije, italijanski premijer Silvio Berluskoni, smatra neophodnim radi podmlađenja sastava, te spuštanja proseka godina tima na ispod 40.

''Milan je oduvek moj omiljeni klub. Igranje za njega će mi biti ostvarenje dečačkog sna.'' - rekao je izraelski reprezentativac.

DavidBeckhamSignsACMilanAWVJI_9boG8-1.jpg

www.rekodinkic.com

Back