Nisam gledao tekmu Gari, video sam samo gol Sedorfa, ne znam o kojoj situaciji pričaš ...
Greške ne pominjem jer su sada OK, ima ih i pro i kontra Milana ... Isto tako se ne spominju ni greške u korist Intera (bar ne onim intenzitetom kao ranije), jer sada ima i utakmica gde su oni oštećeni dok je prošlih sezona bilo tragikomično - gotovo svaku drugu su imali pomoć sudija, a svaku dvadesetu je svirano nešto kontra njih ...
Slabo i pratim kalčo ove godine, nema prenosa a mrzi me stalno da idem u kladžu, pogotovu nedeljom poslepode, te zato i ne znam za sve sudijske greške, ali koliko sam gledao i čitao po netu, sad je to lepo izbalansirano i nijedna ekipa ne odskače kao Inter prošlih sezona ...
Možda oni ne bi prišli na -1 da ije grešaka, ali onda se ni vi ne bi odvojili na toliku razliku jer seti se samo Kijeva i Parme čini mi se (a bilo je još sličnih) ...
Ovo sto sada pises je totalno nerealno...

Eto sam si priznao da ne pratis kalco ove godine,pa ni ne vidis sudjenje.Sudjenje uopste nije izbalansirano,nego je itekako na stetu Intera.U proteklih mesec dana je Milan poguran na tri meca od strane sudija-protiv Barija,Fiorentine i sad protiv Kjeva.U prva dva slucaja cisti penali nisu svirani za Milanove protivnike,a Kjevu je juce ponisten cist gol.Ovo su svi videli,uostalom i trener Milana je priznao...A Inter je ostecen recim protiv Djenove nam penal nije sviran,i sad kad sve to saberes,otprilike dodje na to da bi Inter imao bar 5-6 bodova vise...
Meni je samo interesantno kako se za greske u korist Intera odmah javljas,a kad je poguran Milan ili Juventus,onda eskiviras da to pominjes...
Ako vec pratis sudjenje,onda budi objektivan i komentarisi cinjenice da je Milan poguran,a ne samo za greske u korist Intera da se javljas.I ovde vecina navijaca Milana i Juventusa koja te podrzava i javlja se,kad ti nesto napises za sudjene u korist Intera,a sad ih nema nigde i izbegavaju da komentarisu,prave se ludi...
Inter je ove sezone imao pomoc sudija samo protiv Kjeva u gostima kad nije sviran penal za Kjevo,i to je to...A koliko crvenih i penala su svirani protiv nas,a diskutabilno je da li su bili...Jako je licemerno sto sad na forumu se svi raduju sto je Milan uz pomoc sudija stigao na korak od Intera,isti oni koji su se zalili na sudjenje u "korist Intera".Zalosno...
Sto se tice prenosa kalca kako mislis nema?Jel imas ti Arenu sport i Sport klub>Na ovim kanalima imas svakog vikenda kalco...
Bojim se da ce Interu biti potrebno da odigra bez greske do kraja prvenstva,jer ocigledno da ce svaka sumnjiva odluka ici u korist Milana,i na taj nacin imaju i imace vetar u ledja...U Italiji zele novog sampiona,nece da to bude Inter opet...Nadam se da ce momci iz Intera izdrzati do kraja,mislim da su najbolja ekipa bez obzira na sve...