A.C. Milan

To sam ja rekao Dusan-masteru,Mancester je masinerija koja ne zavisi od jednog igraca.:)

Mancester je zgazio Milan,tek sad se vidi koliko su nerealne bile pretnje Milana,pogotovo Ronaldinja,koji je pretio nekom "sambom" na Old Trafordu:hahaha:

Užasno smo odigrali, jedva smo jedan napad sastavili, Huntelara i Ambrozinija treba izbaciti iz tima...osetilo se neigranje Pata i Neste...*** baš su nas probušili...sada se treba okrenuti Kalču i u ovim lakim kolikima što slede osvojiti što više bodova...

Da, i bi 4-0 za ManU. Lijepo je što se Becks vratio na Old Trafford, kao da se vratio doma.
Ali, zna se tko je bolji. Toliko se govorilo da će propasti bez CR-a, a Fergie je velik trener,
kome nijedna zvijezda nije bila bolja i jača od kluba, nikad. Eto, odoše Galactikosi u svemir, a
Manchester je tu. Ne znam što će biti u četvrtfinalu, ali u ovome raspletu ima logike koliko i
pravde, a najviše je nogometa. Šteta je samo, što su dva tako velika kluba igrala u osmini
finala LP-a.

Zato sam i rekao "potencijalni". :D

anyway

FORZA MILAN!

Uvek cu ih voleti pa makar bili u trecoj ligi!

Na ovome svaka cast.Treba biti uz svoj klub i kad je tesko i kad je lepo;) Uvek su me nervirali likovi,koji su uz svoj klub samo kad se osvajaju trofeji i kad se slavi,a kad je lose nema ih nigde.To su jajare a ne navijaci.Ja cu isto tako biti uz Inter,pa makar igrali i trecu ligu sto ti kazes,nebitno,jer klub se voli uvek a ne samo kad osvaja trofeje.

LŠ: Moćni Junajted pregazio Milan
Fudbaleri Mančester juanjteda pobedili su Milan sa ubedljivih 4:0 (1:0) i ukupnim rezultatom 7:2 plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona.

Tim Aleksa Fergusona bio je dominantan protiv gostiju iz Milana koji su imali svoje šanse da ugroze Van der Sara, ali su Ferdinand i Vidić pokazali koliko nedostaju Junajtedu kada ne igraju zajedno. S druge strane, iako samo sa Runijem u špicu, napad 'crvenih đavola' bio je nezaustavljiv za 'rosonere'. Runi je postigao prva dva gola, treći Park, a četvrti je delo Flečera.

Već u trećem minutu Mančester junajted je imao odličnu gol šansu. Priliku da savlada Abiatija prvi je imao, očekivano, Vejn Runi koji je dobio od Valensije loptu ispred šesnaesterca, okrenuo se i šutirao ali je lopta prošla pored desne stative.

Milan je odgovorio istom merom, a igra 'rosonera' se i u revanšu bazirala na pasovima Ronaldinja koji je pokušavao da proigra Huntelara i Borijela prebacujući loptu preko Ferdinanda i Vidića.

Prvu pravu šansu imao je upravo Brazilac. Pirlo je izveo slobodan udarac sa leve strane, loptu je na prvoj stativi zakačio Nani i prebacio je u sredinu šesnaesterca odakle je Ronaldinjo dobro šutirao glavom ali je ona završila pored stative.

Deset minuta posle prve šanse Runij je dobio drugu i iskoristio je. Veteran Geri Nevil je sa desne strane ubacio loptu na penal gde je najviši u skoku bio Vaza koji je preciznim i snažnim udarcem glavom savladao golmana gostiju postigavši svoj treći gol u Ligi šampiona, a 29. u svim takmičenjima ove sezone.

Do kraja poluvremena tempo je znatno opao, ni jedan tim nije uspeo da ozbiljnije zapreti rivalu što je sasvim odgovaralo domaćem timu koji je tako čuvao i vreme i sangu.

Samo 50 sekundi u drugom poluvremenu trebalo je Runiju da postigne drugi gol na meču i reši pitanje plasman u osminu finala.

Nani je pretrčao svog čuvara na levoj strani, poslao sjajnu loptu iza leđa odbrane Milana, a Runi bio brži od Abijatija i sa desetak metara loptu poslao u mrežu gostiju.

Svoji kvalitet i nadmoć Junajted je potvrdio pola sata pre kraja. U trenucima kada je Milan krenuo na sve ili ništa Flečer je proigrao u šesnaestercu Parka koji je iz veoma teške pozicije savldao Abiatija poslavši loptu po zemlji na drugu stativu.

U 64. minutu ceo 'Old Traford' pozdravio je ulazak u igru bivšeg ljubimca Dejvida Bekama.

Poslednjih 20 minuta oba tima su odradila posao pošto je pobedink odavno bio rešen, a u Aleks Ferguson je šansu dao najmlađim igračima Rafaelu i Gibsonu, dok je Runija zamenio Berbatov. S druge strane, Leonardo je pored Bekama uveo i druga dva veterana, Klarensa Sedorfa i Filipa Inzagija, ali oni nisu doneli željenu promenu na terenu.

Ipak, tri minute pre kraja Junajted je postigao i četvrti gol za konačno poniženje Milana. Četvrti put Abiatija savladao je odlični Škot Daren Flečer koji je glavom prosledio loptu posle centaršuta Rafaela.

Xaxaaxa,bas tako,Arsenal je sve samo ne engleski klub :D :D :D

No,ja rekoh da Huntelar treba da leti iz kluba,onako kako on igra,tako mogu i ja....Ocajno! Pipo samo da ima manej godina,bio bi i dalej udarna igla..Ronaldinjo se nije video,cak je i Beks bio OK za ono sto je igrao...

U svakom slucaju,ocajan mec za nase,mrzim Runija i to ej to.

A Abijati.....Tog fasistu treba posalti na Mars,pa nek tamo onako pada kao za 4.gol...Ej,da ti da gol Flecer...

Neverovatno je koliko engleski timovi odskacu od ostatka. Barselona se cini kao jedini izuzetak. Posle Arsenalovih 5:0, doslo je Mancesterovih 4 komada. Cisto sumnjam da ce Inter bolje proci, zelim im sve najbolje.

Videćemo. Po meni su glavni kandidati za titulu: Junajted, Čelzi, Barsa, Inter i Bordo.
Arsenal ima jako male šanse, mislim da su mentalno nedozreli za visok plasman i ne igraju konstantno dobar fudbal, svaka od pomenutih ekipa će ih glat izbaciti.
Ja bih, kao navijač Junajteda, voleo da dobijemo Barsu u ranoj fazi jer mislim da je realnije da ih izbacimo iz 2 pokušaja nego u finalu.
Ej,da ti da gol Flecer...
Flečer je jedan od najboljih svetskih veznih igrača a nažalost izuzetno podcenjen.
Način na koji on stvara prostor u sredini, kakvu viziju i pregled igre ima i kako pokriva odbranu je za divljenje i jednostavno Junajted se ne može zamisliti bez njega.
Ali naravno ima idiota uključujući današnjeg komentatora koji je prosto zaprepašćen kako je Ferguson od "slabih i ne baš talentovanih igrača" kao što su Kerik i Flečer uspeo da izvuče maksimum.

Ali naravno ima idiota uključujući današnjeg komentatora koji je prosto zaprepašćen kako je Ferguson od "slabih i ne baš talentovanih igrača" kao što su Kerik i Flečer uspeo da izvuče maksimum.

Da, baš sam o tome htio nešto da kažem!
I to je više puta ponovio, čak i kasnije, u pregledu, šut Flečera je nešto slično komentarisao tipa igrač skromnih mogućnosti koji se eto nekako uklopio u ManUtd.
Prosto je žalosno kakve sve RTS ima komentatore.

I još kaže kako je vezni red Milana mnogo bolji jer su tu Pirlo, Sedorf, a na drugoj strani prosječni igrači kao Flečer, Kerik...:eek: :dash: Čini mi se da je i Skolsa nabrojao, ali se ne bih opkladio da je baš toliko glup.
Ali da je glup, za medalju...

Mene Flecer nervira zbog face,ne zbog fudbalskog umeca. I on i Kerik da ne znaju,ne bi bili tu gde jesu.

A da su Sedorf i Pirlo bolji od njih,tja...Mozda su uzeli neki trofej vise i sve to,ali juce se nisu videli.

Mene Flecer nervira zbog face,ne zbog fudbalskog umeca. I on i Kerik da ne znaju,ne bi bili tu gde jesu.

A da su Sedorf i Pirlo bolji od njih,tja...Mozda su uzeli neki trofej vise i sve to,ali juce se nisu videli.

Jesu bolji, ali da su u formi u kakvoj su bili prije 3-4 godine, Milan se nije mogao mjeriti sa Mancesterom upravo jer imaju "staru gradu" u veznom redu, dok Mancester ima dosta mlad vezni red i tu su ih sinoc razbili :roll::cool:

Kad sam cuo da ne igra Pato,znao sam da nema sanse,ali sam se nadao...kad sam video da ne izlazi Nesta molio sam se samo da ne bude katastrofa......kad sam video prvi gol,ugasio sam komp....... sad sam gledao nekih 15 minuta hajlajtsa....sramota kako su ih razguzili.....opet najveci problem su bekovi koje nemamo, skoro sve golove u obe utakmice smo primili posle centarsuteva sa strane i udaraca glavom...jos se ocigledno ambrozini i flamini nisu oporavili posle utakmcie sa Romom i uopste nsiu uspevali da pokriju teren u defanzivi,ovi su mogli da sutnu kad su hteli... u napadu opet ista greska Huntelaar i Boriello koji nikako ne mogu zajedno i onda Ronaldinho odgurnut previse u levo i odsecen... Pirlo opet jedini koji se nesto trudio....a Boriello koliko se god trudio opet nije za prvi tim Milana ,jednostavno treba nam neko ko ce dati 25-30 golova u sezoni,bez toga se ne moze..... a Huntelara necu ni da spominjem 10 puta je gori od Djilardina,to govori sve...pa covek ne zna da primi loptu..... Galijani i Berluskoni se kao nesto naljutili...eeeejjj pa ko im je kriv za ovo ja ne mogu da verujem...pa sramota kako su raskantali nekada veliki tim,sad su iscedlili Milan koliko god su mogli i onda se ljute umesto da se sakriju i cute....

Ovde su za prvi tim Nesta, Silva, Pato,Ronaldinho i Flamini.
Za rezerve Abiati,Bonera,Antonini.
Zaraditi neke pare na Pilrlu,Sedorfu,Borielu,Ambroziniju,Huntelaru,Gatuzu,Jankulovskom,Abateu i Kaladzeu.
Otkazati ugovore Didi,Favaliju,Inzagiju,Bekam ionako ide...

I kupiti dobre igrace u najboljim godinama a ne ili matorce ili klince...samo da je jeftino......

Da, baš sam o tome htio nešto da kažem!
I to je više puta ponovio, čak i kasnije, u pregledu, šut Flečera je nešto slično komentarisao tipa igrač skromnih mogućnosti koji se eto nekako uklopio u ManUtd.
Prosto je žalosno kakve sve RTS ima komentatore.

I još kaže kako je vezni red Milana mnogo bolji jer su tu Pirlo, Sedorf, a na drugoj strani prosječni igrači kao Flečer, Kerik...:eek: :dash: Čini mi se da je i Skolsa nabrojao, ali se ne bih opkladio da je baš toliko glup.
Ali da je glup, za medalju...

DA, komentatori su im svi retardirani.:confused:
A što se tiče ovoga za Kerika, Flečera...on je rekao da su Pirlo, Ambrozini kao bolji, ali oni su samo veća imena.:(

Back