A.C. Milan

Leonardo: Zaslužili smo više protiv Rome

Trener Fudbalskog Kluba Milan, Brazilac Leonardo, izjavio je da je Milan zaslužio više od nerešenog rezultata protiv Rome. Duel trećeplasirane i drugoplasirane ekipe Kalča, završen je rezultatom 0:0

Leonardo nije zadovoljan osvojenim bodom na gostovanju u Rimu, u duelu protiv trećeplasirane Rome. Brazilski trener smatra da je Milan bio bolji i da je zaslužio sva tri boda.

- Mislim da smo zaslužili više. Sve vreme smo kontrolisali situaciju, igrali smo veoma inteligentno. - rekao je Brazilac za La Republiku.

U drugom poluvremenu gol je ''visio u vazduhu''. - Mislim da je bilo mnogo toga dobrog što smo uradili, ali ostaje gorak ukus u ustima

Trener Milana se osvrnuo i na revanš meč osmine finala Lige Šampiona protiv Mančester Junajteda, koji je prvi meč u Milanu dobio sa 3:2.

- Igraćemo da postignemo što više golova. - bio je kratak Leonardo.

Dobre vesti za Leonarda:super:

Prema najnovijim vestima koje stižu iz Italije, napadač Milana Alešandre Pato će najverovatnije biti spreman za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda koji je na programu u sredu na "Old Trafordu". Pato je doživeo povredu butnog mišića 28. februara tokom meča sa Kjevom i propustio je duel Milana i Rome u subotu. Ipak Corriere dello Sport prenosi da je Brazilac juče kratko trenirao sa ostatkom ekipe nakon čega se vratio u teretanu.

Pato će danas biti podvrgnut dodatnim pregledima i očekuje se da će otputovati u Englesku bez obzira na njihove rezultate. Pretpostavlja se da će 20-godišnji napadač dobiti zeleno svetlo i da će trener Milana Leonardo moći da računa na njega, iako je malo verovatno da će utakmicu početi od prvog minuta. U prvom meču odigranom na "San Siru" Milan je poražen rezultatom 3:2.

Pato uvršten u sastav Milana

Napdač Milana Aleksandere Pato izgleda da se oporavio od povrede bedra pošto je uvršten u sastav za revanš susret osmine finala Lige šampiona u sredu protiv Mančester junajteda.

Brazilac je propustio utakmicu u subotu portiv Rome, međutim, on će prema izjavama iz kluba putovati u Mančester, gde će italijanski prvoligaš pokušati da nadoknadi defecit od 3:2 iz prve utakmice.

Pato je ključni deo formacije sa tri napadača koju forsira trener Leonardo. Brazilski stručnjak je protiv Rome morao da izvede dva napadača na teren, Marka Borelija i Jana van Huntelara. Ukoliko Pato bude mogao da startuje u sredu, Holanđanin Huntelar će najverovatnije ostati na klupi, a preostale dve pozicije u napadu popuniće Ronaldinjo i Borelijo.

Dejvid Bekam je bio kandidat zaigra na Patovoj poziciji, ali će 34-godišnji Englez protiv svog bivšeg kluba verovatno igrati na desnoj strani veznog reda.

Đenaro Gatuzo takođe će biti dostupan za utakmicu na "Old trafordu" nakon odrađene suspenzije, a očekuje se povratak i Klarensa Sedorfa koji se oporavio od povrede.

Ronaldinjo: Milan može da pobedi Mančester

Fudbaler Milana, Brazilac Ronaldinjo, izjavio je da Milan može da pobedi Mančester Junajted u gostima i da se planira u četvrtfinale Lige Šampiona.

Milan je spreman da se bori za ulazak u četvrtfinale Lige Šampiona. Prvi meč na San Siru, Mančester Junajted je dobio sa 3:2. Uprkos negativnom rezultatu iz prvog meča, Ronaldinjo veruje da može da otključa bravu Mančester Junajteda, i da otvori vrata prolasku Milana u četvrtfinale Lige Šampiona.

- Ovo će biti teška utakmica za nas, ali ništa nije nemoguće. Mislim da će to biti dobar meč. Nama je pobeda neophodna, svi preduslovi za dobar meč postoje. - rekao je sjajni Brazilac.

Ronaldinjo se nada da će iskustvo fudbalera Milana u igranju mečeva u Ligi Šampiona prevagnuti: - Milan ima veliku tradiciju igranja u Ligi Šampiona, i kada igramo u ovom takmičenju, pravi Milan dolazi do izražaja. - kazao je Ronaldinjo.

- Dok sam bio u Barseloni, igrali smo protiv Milana. Bili su opasan protivnik, i mi smo to tada znali. Sada, kada nosim dres Milana, postao sam u potpunosti svestan snage ovog tima. - zaključio je fudbaler Milana.

Kaka: I dalje volim Milan

kaka_10_aa_483085825.jpg

Brazilski fudbaler, koji trenutno igra za Real iz Madrida, Kaka, izjavio je da još uvek voli Milan, i da bi voleo da ovogodišnje finale Lige Šampiona igraju Real i Barselona.

Kaka je rekao da ni u kom slučaju ne bi voleo da se u Ligi Šampiona Real sastane protiv Milana, jer bi to bilo suviše bolno za njega. Kaka je rekao da još uvek voli Milan i da bi voleo da se Real u finalu LŠ sastane protiv svog najvećeg rivala, Barselone.

- Više bih voleo da igramo protiv Barselone nego protiv Milana, ekipu koju još uvek volim. - rekao je Brazilski fudbaler.

- Nije lako igrati protiv bivše ekipe. Već dva puta sam igrao protiv Milana. Srećan sam u Madridu, i voleo bih da u Ligi Šampiona igramo protiv večitog rivala Barselone. - izjavio je Kaka.

Ove godine finale Lige Šampiona održava se u Madridu na stadionu ''Santjago Bernabe''. To je razlog više da se Real ove sezone potrudi da dođe do finala najeminentnijeg evropskog klupskog takmičenja u fudbalu.

- Nema mnogo ekipa koje imaju priliku da igraju finale Lige Šampiona na svom stadionu. Real je u takvoj situaciji. To je velika prilika za nas i sigurno će nas dodatno motivisati da se plasiramo u finale Lige Šampiona. - rekao je dvadesetsedmogodišnji fudbaler Reala iz Madrida.

I ja volim Kaku :) Cak imam i sliku sa njim,dakle,RESPECT za njega :D

Inace,koliko Kaku i dalje volim,iako je bivsi igrac Milana,toliko Sevcenka ne mogu ocima da vidim.I presrecan sam sto je fudbalski propao u Celziju.Neka mu,tako i treba.Bio je pohlepan,vratilo mu se na najbolji nacin.

Kaka: I dalje volim Milan

kaka_10_aa_483085825.jpg

Brazilski fudbaler, koji trenutno igra za Real iz Madrida, Kaka, izjavio je da još uvek voli Milan, i da bi voleo da ovogodišnje finale Lige Šampiona igraju Real i Barselona.

Kaka je rekao da ni u kom slučaju ne bi voleo da se u Ligi Šampiona Real sastane protiv Milana, jer bi to bilo suviše bolno za njega. Kaka je rekao da još uvek voli Milan i da bi voleo da se Real u finalu LŠ sastane protiv svog najvećeg rivala, Barselone.

- Više bih voleo da igramo protiv Barselone nego protiv Milana, ekipu koju još uvek volim. - rekao je Brazilski fudbaler.

- Nije lako igrati protiv bivše ekipe. Već dva puta sam igrao protiv Milana. Srećan sam u Madridu, i voleo bih da u Ligi Šampiona igramo protiv večitog rivala Barselone. - izjavio je Kaka.

Ove godine finale Lige Šampiona održava se u Madridu na stadionu ''Santjago Bernabe''. To je razlog više da se Real ove sezone potrudi da dođe do finala najeminentnijeg evropskog klupskog takmičenja u fudbalu.

- Nema mnogo ekipa koje imaju priliku da igraju finale Lige Šampiona na svom stadionu. Real je u takvoj situaciji. To je velika prilika za nas i sigurno će nas dodatno motivisati da se plasiramo u finale Lige Šampiona. - rekao je dvadesetsedmogodišnji fudbaler Reala iz Madrida.

To je Kaku uhvatila panika, sto je ispao iz forme, pa gde ce drugde da se vrati ako ne u Milan :P

Ma....Fora je u tome sto ga Real ni u kom slucaju ne bi prodao za manje od,recimo,30 000 000 u ovom momentu,a pitanje je da li bi postojao klub na planeti koji bi dao te pare za Kaku sada.Mozda za godinu-dve,kad mu padne cena na realnih i dostiznih 15 miliona ili tako nesto,pa da se oporavlja u Milanu ;)

Ljudi,na kaldi stoji da je koeficijent na Milan 4.6! Dakle,Milanu se ne daju gotovo nikakve sanse za pobedu u Mancesteru....Kakvi su to ljudi :(

Back