A.C. Milan

Ma znam, ali prošlih sezona se stvorila atmosfera da ljudi Inter gledaju samo da bi ih pljuvali, i da bi tražili fantomske greške, pa to ima odjeka i u ovoj, ali na sreću prestalo je sa protekcijom, te ove sezone i nije bilo tih situacija kao prošlih (tačnije u mnogo manjoj meri) ...

Ili sam ja kratkovid, ili ih vešto kriješ međ redovima, jer ne vidim nikakav video zapis koji potvrđuje to ...

Ma ok nisam stavio klipove,ali valjda ti je dovoljna izjava samog Leonarda zar ne?Uostalom pogledaj te klipove sa meceva Bari Milan i Fiorentina Milan,pa ces videti kako su Milanovi protivnici osteceni...Cudi me da nisi to prokomentarisao,posto kad je Inter u pitanju onda se odma javljas:D:think:Zato sam i rekao u sali da pratis vise Interove utakmice nego recimo Milanove,jer da nije tako,prokomentarisao bi bar jednu od ove dve utakmice,gde je Mlan imao pomoc sudija...:)

E takve vas volim,kad kometnarsiete moj najdrazi klub :D :D :D

Evo,vec nedelju dana mi stoji Inzagi kao wall,vidis da donosi srecu Milanu :D

Slazem se da sudije pomalo guraju Milan,ali ne penalima u njihovu korist,sto bi bilo direktno uticanje an rezultat,vec nesviranjem za protivnika :p :p :p Slazem se i to da to nije posteno,ali ljudi....Kod velikih klubova je to uvek bilo i bice! Juve ce uvek iamti protekciju,Inter ce iamti protekciju i svaku veliku klub ce iamti protekciju....Koliko puta sam video kad Realu progledaju kroz prste,evo vam ga i Mancester....To nije posteno,ali that's the way it is :D

Do kraja sezone iam jos dosta meceva,ipak,mislim da u Milanu ne bi trebalo da preteruju sa pretnjama.Razlog? Milan ne igra toliko dobro koliko je Inter malo uleteo u krizu.Najstrasnije je to sto je Inter is a 9 igraca trebao da dobije Sampdoriju,toliko su kvalitetniji! Dakle,i dalje sve zavisi samo od Intera,ni od Roem ni od Milana...A ako mene pitate,mora i Roma jednom da stane ;)

Fanovi Fiorentine: "Milan je lopovski klub"
26. februar 2010. | 15:03 | Izvor: Sportske.net

Fanovi kluba iz Firence su protestovali ispred stadiona.

Ogorčeni simpatizeri Fiorentine su protestovali nakon nakon poraza od Rosonerija 2:1.

Ispred stadiona ovog kluba pojavio se transparent na kojem fanovi optužuju milanski klub da je dramu nastalu na utakmici u sredu preokrenuo u svoju korist.

Na transparentu piše: "Ako ste igrač Milana prednost koju imate je - lopovluk".

Protestanti su nastavili sa pokazvanjem frustracija nakon kontroverznog poraza njihovog tima.

Pri vođstvu njihovog tima od 1:0, oštećeni su za čist jedanaesterac, da bi potom, zahvaljujući golovima Huntelara i Pata, Milan preokrenuo rezultat.

Nakon konferencije za štampu, fiorentinska strana je deljenje pravde na utakmici nazvala skandaloznim.

Ko gubi ima pravo da se ljuti!:)

Ma ok nisam stavio klipove,ali valjda ti je dovoljna izjava samog Leonarda zar ne?Uostalom pogledaj te klipove sa meceva Bari Milan i Fiorentina Milan,pa ces videti kako su Milanovi protivnici osteceni...Cudi me da nisi to prokomentarisao,posto kad je Inter u pitanju onda se odma javljas:D:think:Zato sam i rekao u sali da pratis vise Interove utakmice nego recimo Milanove,jer da nije tako,prokomentarisao bi bar jednu od ove dve utakmice,gde je Mlan imao pomoc sudija...:)

Pa i Interov protivnik je oštećen - Čelsi, a i Samuel je priznao da je to bio penal...

Ko gubi ima pravo da se ljuti!:)

Milan je dao dva regularna gola i tu nema nikakve dileme,ali pitanje sta bi bilo da su sudije svirale penal za Fiorentinu koji je trebao da bude sudjen;)
Moras razumeti navijace Fiorentine,prvo su pokradeni protiv Bajerna,a sad i ovo protiv Milana.Doduse ovo sa Milanom nije sad neka kradja kao protiv Bajerna,ali cinjenica da im nije sviran cist penal,sto je i Leonardo priznao.

Milan je dao dva regularna gola i tu nema nikakve dileme,ali pitanje sta bi bilo da su sudije svirale penal za Fiorentinu koji je trebao da bude sudjen;)
Moras razumeti navijace Fiorentine,prvo su pokradeni protiv Bajerna,a sad i ovo protiv Milana.Doduse ovo sa Milanom nije sad neka kradja kao protiv Bajerna,ali cinjenica da im nije sviran cist penal,sto je i Leonardo priznao.

Razumem ja navijače Fiorentine, ali kao što kažeš više su pokradeni u utakmici sa Bajernom nego protiv nas, a za nas kažu da smo lopovski klub.:confused:

Doduse,i Rosoneri su pokradeni u mecu protiv Mancestera u mnogo jacem i bitnijem takmicenju,zar ne? Runija je za nekoliko startova trebalo staviti u zatvor,a on je uspeo da prodje samo sa zutim...Onda,Ferdinand napravi prekrsaj za zuti ili cak i crnei,kao poslednji igrac odbrane na Ronaldijno,aono ni faul nije bio....Znaci,to je bila kradja! Doduse,i oanj gol Bajerna...Dakle,to su ozbiljen kradje.

Ne kazem,i Bari i Viola iamju pravo da se ljute jer su u pravu,ali kada se prave greske na mnogo visem nivou,sta onda reci...

Milan 3
Atalanta 1

Dobro smo igrali, dva gola Pata, Ronaldinjo nije iskoristio penal pri rezultatu 2:1, ali srećom tu se našao Borielo i ubacio je...Dobro je da Abiati sada više brani...

Ronaldinho odlicno igra...kakve lopte deli to je neverovatno...ali ovo mu je vec drugi penal ove sezone da je promasio...mozda i treci...mislim da bi pre njega trebali sutati Bekam, Pirlo i Boriello..... Pato se povredio,delovalo je jako ozbiljno....trebao ga je leonardo ranije izvesti, odigrao je 4 utakmice u 10 dana a tek se vratio posle povrede.....

Ronaldinho odlicno igra...kakve lopte deli to je neverovatno...ali ovo mu je vec drugi penal ove sezone da je promasio...mozda i treci...mislim da bi pre njega trebali sutati Bekam, Pirlo i Boriello..... Pato se povredio,delovalo je jako ozbiljno....trebao ga je leonardo ranije izvesti, odigrao je 4 utakmice u 10 dana a tek se vratio posle povrede.....

I ja mislim da ne bi trebalo da Ronaldinjo više šuta penale, a mislim da ne bi trebao ni Bekam, on baš nije neki majstor, najbolje bi bilo da Pirlo šuta.
Nadam se da Patova povreda nije ozbiljna.

Abijati: Milan uzima 18. "skudeto"

Golman Milana, Kristijan Abijati veruje da će njegova ekipa do kraja sezone preuzeti prvo mesto na tabeli Serije A od gradskog rivala i aktualnog šampiona, Intera i osvojiti svoj 18. "skudeto". "Roso-neri" su trenutno četiri boda iza Intera nakon što su ove nedelje pobedili Fiorentinu, a vremešni golman je uveren da će Milan na kraju osvojiti titulu prvaka Italije.

- Siguran sam da će Milan osvojiti "skudeto". Ova sezona me podseća na onu kada smo osvojili titulu prvaka 1999. godine, a trener je bio Alberto Zakeroni - kaže Abijati.

Milan je u sezoni 1998/99 osvojio titulu prvaka ispred Lacija, iako su u martu zaostajali sedam bodova za rimskom ekipom i Abijati se nada da će se istorija ponoviti ove sezone.

Doduse,i Rosoneri su pokradeni u mecu protiv Mancestera u mnogo jacem i bitnijem takmicenju,zar ne? Runija je za nekoliko startova trebalo staviti u zatvor,a on je uspeo da prodje samo sa zutim...Onda,Ferdinand napravi prekrsaj za zuti ili cak i crnei,kao poslednji igrac odbrane na Ronaldijno,aono ni faul nije bio....Znaci,to je bila kradja! Doduse,i oanj gol Bajerna...Dakle,to su ozbiljen kradje.

Ne kazem,i Bari i Viola iamju pravo da se ljute jer su u pravu,ali kada se prave greske na mnogo visem nivou,sta onda reci...

U pravu si kad kazes da ce sudije uglavnom stititi velike klubove.A sudijske greske se desavaju pa eto nekad i Milan,Inter i ostali veliki klubovi budu osteceni,,,Jebbiga ja kapiram navijace Fiorentine jer prvo ono sa Bajernom,pa sad i ovaj nedosudjeni penal protiv Milana...

U pravu si kad kazes da ce sudije uglavnom stititi velike klubove.A sudijske greske se desavaju pa eto nekad i Milan,Inter i ostali veliki klubovi budu osteceni,,,Jebbiga ja kapiram navijace Fiorentine jer prvo ono sa Bajernom,pa sad i ovaj nedosudjeni penal protiv Milana...
Štite i male, i tamo ima dosta grešaka, ali nisu atraktivni pa se ne spominje toliko ...

Ovo protiv Fiorentine je bio penal, ali je ovaj malo teatralnije pao, pa zato verovatno i nije suđen ... Nešto kao Kalu protiv Intera ...

Suđinje je i dalje loše u kalču, ali bolje nego pre, a i Inter nije više pod protekcijom (iako je Udineze oštećen za penal danas)jer ima grešaka i na njihovu štetu, i lepo je balansirano ...

Fiorentina je igrala prije Celzija...tako da sam gledao i srozalo mi se misljenje o fudbalu vec prije meni glavne utakmice...

To nije bio penal...to je bila penalcina!
Tuzno je to da je najbolji sudija na svijetu sudio na toj utakmici... Sada bih ga tako opsovao...uh...
Covjek je gledao taj start...i nije se ni pomakao... Nije mahnuo ni rukama... Ma ni pomislio da ga dosudi...
Kakav nesrecnik...gadim se i Rosetija, i Veba, i Dauda i mnogih drugih... Ovreba ne vrijedi ni pomenuti...ali on mi dijeli prvo mjesto sa Rosetijem kao najgori sudija kojeg sam gledao...

Tuzno je bilo gledati Fiorentinu da ima prednost cijelu utakmicu...da ima tri boda u dzepu...i da onda izvisi...

Sada je vec definitivno da sudije guraju Milan u ligi...
Ne bih volio da budem u Interovoj kozi do kraja sezone...
Milan realno nema kvalitet da osvoji ligu...ali u takvoj ligi je sve moguce...

Sreca je da se Pato povrijedio juce...jer sada Milan ima realne sanse da pobijedi u revansu protiv Mancestera...jer ce igrati kao tim...

Ronaldinju i Silvi svaka cast...:klap: Pirlo je vec dugo prica za sebe...:hvala: A kapiten vam je ljudina!:klap:

Brinu ove ceste Patove povrede, samo da ne prodje kao Van Persi. Ako je potrebno da ne igra do kraja sezone da bi potpuno spreman usao u sledecu onda tako treba i uraditi. Ipak je zdravlje najvaznije, bolje sacekati jos malo nego ovakav potencijal zauvek izgubiti.

Pobeda rutinska, 3 boda nisu dolazila u pitanje cak ni kad je Atalanta postigla onaj srecan pogodak za 2:1. Sleduje tesko gostovanje Romi koja je nesrecno izgubila bodove u Napulju. Ocekujem dobru utakmicu i nadam se da Toti nece igrati :)

Štite i male, i tamo ima dosta grešaka, ali nisu atraktivni pa se ne spominje toliko ...

Ovo protiv Fiorentine je bio penal, ali je ovaj malo teatralnije pao, pa zato verovatno i nije suđen ... Nešto kao Kalu protiv Intera ...

Suđinje je i dalje loše u kalču, ali bolje nego pre, a i Inter nije više pod protekcijom (iako je Udineze oštećen za penal danas)jer ima grešaka i na njihovu štetu, i lepo je balansirano ...

Pa da,slicno kao Kalu protiv Intera.Nego gde si video taj penal koji nije sviran za Udineze?Video sam da im je sviran jedan penal,kad su napucali loptom igraca Intera u zivom zidu...

Brinu ove ceste Patove povrede, samo da ne prodje kao Van Persi. Ako je potrebno da ne igra do kraja sezone da bi potpuno spreman usao u sledecu onda tako treba i uraditi. Ipak je zdravlje najvaznije, bolje sacekati jos malo nego ovakav potencijal zauvek izgubiti.

Šteta, taman što se vratio i počeo odlično da igra, opet se povredio...

Pa da,slicno kao Kalu protiv Intera.Nego gde si video taj penal koji nije sviran za Udineze?Video sam da im je sviran jedan penal,kad su napucali loptom igraca Intera u zivom zidu...
- 2:01 ... Snajder se poslužio malo i rukama i nogama ...

Balotelija lopta nije napucala u živom zidu (jer to onda nije penal), nego je on u skoku visoko podigno budala ruku i pogodila ga u lakat ... Na 2:21 se najbolje vidi ...

- 2:01 ... Snajder se poslužio malo i rukama i nogama ...

Balotelija lopta nije napucala u živom zidu (jer to onda nije penal), nego je on u skoku visoko podigno budala ruku i pogodila ga u lakat ... Na 2:21 se najbolje vidi ...

Za ovo stvarno Walken mislim da nije bio penal.Pogledaj malo bolje Snajder ga je samo dotaknuo,istina sa dve ruke,a ovaj je pao kao pokosen...A ovo za Balotelija,ok je sto je sviran penal,ali mnogo puta u ovakvim situacijama sudija nije svirao penal...

Milan pronašao zamenu za Džeka

00022348.jpg

Fudbaler Štutgarta Klaudemir Žeronimo Bareto, poznatiji kao Kakau, u poslednje vreme igra u fanstastičnoj formi, kako u Bundes ligi tako i u Ligi šampiona. Takve partije nisu mogle da prođu nezapaženo pa se za njegove usluge, prema pisanju časopisa AS, ozbiljno zainteresovao Milan. Nemačkom reprezentativcu ugovor sa Štutgartom ističe na kraju tekuće sezone pa bez obeštećenja može da promeni klub, naravno pod uslovom da u međuvremenu ne produži saradnju.

Poznato je da je Edin Džeko već duže vreme na meti Milana pa se postavlja pitanje da li će slavni italijanski klub konačno odustati od reprezentativca BiH i umesto njega angažovati Kakaua i pri tome uštedeti ogromnu svotu novca. Međutim, za 28-godišnjeg brazilskog napadača zainteresovana je i španska Sevilja.

Back