A.C. Milan

CATANIA 0 - AC MILAN 2
Huntelar proradio,dva gola Huntelara u nadoknadi vremena,tacnije u 93 i 95 minutu.:super:
Sada smo drugi,presli smo Juve...
FORZA MILAN
3bandiera.gif

Poslednja izmena:
Galijani traži 4-1-5

Potpredsednik Milana, Adrijano Galijani dao je svom treneru Leonardu, zanimljiv predlog, posle utakmice sa Katanijom.

- Spustio sam se u svlačionicu gde je Huntelar bio razdragan kao dete. Zagrlio me, a ja sam mu uzvratio da smo mu uvek verovali i da će tako biti i dalje. Predložiću treneru Leonardu da isprobamo jednu novu formaciju, recimo 4-1-5. Svi ti majstori moraju da igraju zajedno, zašto da sede na klupi. I Pato i Ronaldinjo i Inzagi i Borijelo i Huntelar. Ovu utakmicu smo završili sa četiri napadača i videli ste šta nam je takva igra donela - rekao je Galijani, italijanskim medijima.

Do 93. minuta bilo je 0:0, a onda je Klas Jan Huntelar dao dva gola, prva u dresu Milana.

Galijani ne da Gatuza

00015419.jpg

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani je izjavio da Đenaro Gatuzo u januaru neće napustiti "San Siro" i da će mu klub ponuditi nov, višegodišnji ugovor koji će ga zadržati u crveno-crnom dresu do kraja karijere.

- Ne samo da sam preporučio Gatuzu da ostane, već sam mu ponudio i mogućnost da produži ugovor i završi karijeru u Milanu - rekao je Galijani.

Ljubimac navijača Milana, koji se trenutno oporavlja od povrede, je nedavno zapretio da će napustiti klub zbog male minutaže koju dobija kod trenera ekipe, Brazilca Leonarda. Međutim, Galijani je uveren da će uspeti da ubedi reprezentativca Italije da se predomisli.

- Postigli smo dogovor. Kada se Gatuzo oporavi od povrede, sešćemo i razgovarati o njegovoj budućnosti u klubu - zaklučio je potpredsednik sedmostrukog šampiona Evrope.

Milanova lagana "trojka", Ronaldinjo se povredio

00015640.jpg

Fudbaleri Milana su u premijernoj utakmici 15. kola italijanske serije "A" na San Siru lako pobedili Sampdoriju sa 3:0. Meč je obeležila i povreda Ronaldinja koji je teren napustio u 34. minutu.

Utakmica je praktično rešena u prvih 24 minuta igre. Igrači se pošteno nisu ni zagrejali, a Borijelo je dao vodeći gol, u 2. minutu. Pobedu su kasnije samo potvrdili Sedorf u 21. i Pato u 24. minutu. Na ovaj način "roso neri" će barem dva sata za četiri boda biti udaljeni od vodećeg Intera, a istovremeno, Leonardova "skvadra" nastavila je niz nepobedivosti od 12 utakmica u svim takmičenjima.

Posto je Juve dobio Inter 2-1,sada zaostajemo samo cetiri boda za prvim Interom.:super:

Neverovatno kako dobru utakmicu danas odigrao Milan...mozda i najbolja ove sezone.... ali opet su mi nesigurni, nestabilni, pitanje je koliko ce da izdrze u ovom tempu, neke promene su ipak neophodne, pre svega dva beka, mada je i Antonini dobar ,trebao bi cesce da igra.... ronaldinho je skontao da nema vise brzinu i ne ide na to, zato su mu asistencije i pasovi perfektni, nevidjeno dobri, pato je zver, mislim da ne postoji brzi igrac od njega sa loptom ili bez...... borielo veoma koristan za igru ekipe.

Neverovatno kako dobru utakmicu danas odigrao Milan...mozda i najbolja ove sezone.... ali opet su mi nesigurni, nestabilni, pitanje je koliko ce da izdrze u ovom tempu,

ronaldinho je skontao da nema vise brzinu i ne ide na to, zato su mu asistencije i pasovi perfektni, nevidjeno dobri

Evo sam si odgovorio na svoje pitanje ... Ronaldinjo je tamo jedini igrač kadar da vodi ekipu ka pobedama, samo što to sada radi genijalnim asistencijama, a ne totalnim fudbalom kao u Barsi ... Dokle god Ronaldinjo bude imao volju za fudbalom, Milan je ozbiljan konkurent za titulu, čim mu opet dođe želja za pijančenjem i sambom, Milan će češće prosipati bodove ...

Istina... mada nekako cela ekipa u napadu deluje aktivno... Pato razbija po bokovima...Borielo se dobro,krece,gradi,odigrava,cak daje i golove....Sedorf je stalno opasan iz drugog plana... Ali svakako u ovom trenutku Ronaldinho mora da bude vodja ekipe i od njega najvise zavisi... nadam se da nece izgubiti motivaciju a uzdam se u to pre svega jer dolazi svetsko prvenstvo i sigurno zeli da izbori mesto u ekipi..... ali sokiran sam njegovim asistencijama..... nije da nije ronaldinho :) ali opet.....

i nekako se uvek poklopi da kad milan igra lose i ronaldinho igra lose....ili je obrnuto...mislim,nisam vise siguran ko od koga zavisi....ako sam bar malo jasan....

U svakom slucaju Walken cestitke za pobedu nad Interom :)

Istina... mada nekako cela ekipa u napadu deluje aktivno... Pato razbija po bokovima...Borielo se dobro,krece,gradi,odigrava,cak daje i golove....Sedorf je stalno opasan iz drugog plana... Ali svakako u ovom trenutku Ronaldinho mora da bude vodja ekipe i od njega najvise zavisi... nadam se da nece izgubiti motivaciju a uzdam se u to pre svega jer dolazi svetsko prvenstvo i sigurno zeli da izbori mesto u ekipi..... ali sokiran sam njegovim asistencijama..... nije da nije ronaldinho :) ali opet.....
Deluju zato što je i on agilniji, diktira tempo i deli perfektne lopte ... Čim je on lenj i umrtvljen, ni ne pokušava da diktira tempo i deli lopte, nego nekako nevoljno krene u dribling i u 90% slučajeva izgubi loptu ... Mnogo utiče njegova igra i na Patoa i ostale, i zvuči paradoksalno ali drago mi je da odlično igra jer takav genije se rađa jednom u 20 godina i tužno je videti ga onako polumrtvog na terenu ... Ako mu SP ne bude dovoljna motivacija, onda treba i da batali fudbal i posveti se kafanama :D ... Ebeš Brazil bez njega i Ronalda :D ...

i nekako se uvek poklopi da kad milan igra lose i ronaldinho igra lose....ili je obrnuto...mislim,nisam vise siguran ko od koga zavisi....ako sam bar malo jasan....
Ja sam apsolutno siguran da Milan više zavisi od njega nego on od Milana ...

U svakom slucaju Walken cestitke za pobedu nad Interom :)
Još i da ih Milan pobedu u revanšu, i eto opet zanimljivog i zakuvanog kalča ... Samo kad sudije ne bi bile ovako očajne, vratio bi se kalču onaj stari sjaj (evo i Parma je u vrhu k'o onomad :D), Roma lepo napreduje sa Ranijerijem, a i Firenca će verovatno podići formu u drugom delu i zakuvati borbu za LŠ ...

E da, ja se od svega najvise iznerviram kad je on tako bezvoljan i ko neka baba pokusava da dribla i gubi lopte, ne mogu da shvatim da ponekad tako bespomocno deluje....uhh....ali dobro to je vise bilo na pocetku sezone, sad je stvarno sve bolji, da kucnem u drvo... :)

Katastrofa ako Debeli ne bude na prvenstvu, tek on je bio legenda :)

Sudije su bas katastrofa vec duze vreme...uzasno iritirajuce...... a drago mi je zbog Parme, samo se brinem da li ce Milan uspeti da vrati Paloskija

Dusan Master ocigledno je da igrate bolje nego ranije,ali ja se ne bi zaletao sa izjavama...Samo se seti proslog derbia kako smo vas razbili 0-4,izlgleda da vam treba nova lekcija :) :) :)

Sve to stoji,ali onda smo igrali jako lose,Leonardo tek dosao,pocetak sezone,sada igramo bolje-odlično,ekipa uigrana,tako da imamo razloga da očekujemo bolji rezultat nego iz prošlog derbija.

Evo sam si odgovorio na svoje pitanje ... Ronaldinjo je tamo jedini igrač kadar da vodi ekipu ka pobedama, samo što to sada radi genijalnim asistencijama, a ne totalnim fudbalom kao u Barsi ... Dokle god Ronaldinjo bude imao volju za fudbalom, Milan je ozbiljan konkurent za titulu, čim mu opet dođe želja za pijančenjem i sambom, Milan će češće prosipati bodove ...

Ronaldinjo jeste nas glavni ofanzivni igrac ali ove sezone za razliku od prethodnih imamo po 2 igraca u svakoj liniji koji pruzaju odlicne partije u kontinuitetu. T. Silva ima jos dosta mesta za napredak ali je i ovako medju najboljima ove sezone u Kalcu, vidi se uticaj Neste kao mentora koji je takodje vise nego solidan.

Pirlo ovako moze jos 10 godina, drzi fudbal u malom prstu, svaka mu cast. Ambrozini najnekreativniji u prvoj postavi ali ne i najnekorisniji. Prijatno iznenadjuje. Seedorf mozda i najbolji igrac u ovom delu sezone, uz Ronaldinja. Sve je krenulo na bolje od pobede nad Realom u Madridu. Tu se odlicno videlo kako se slazu ova dvojica, sve kasnije je samo dokaz toga. Bez njih smo 50 posto slabiji...

Borijelo je konacno shvatio kako igrati u velikom klubu kad se igra ne vrti oko njega, odlicno koristi datu priliku i u zadnje vreme je najefikasniji. Pato treba da sazri jos malo ali i ovako je igrac koji prai razliku na terenu. Huntelar mozda zasluzuje vecu minutazu ali ni je ne znam gde bih ga ubacio...u svakom slucaju raduje podatak da nam takav igrac sedi na klupi... to valjda govori o formi i snazi nase startne 11-orke.

Pa nije bas vazno samo to sto smo prosli...to sto smo drugi u grupi,moze gadno da nas zezne.... Sokantno je da smo izgubili 5 bodova protiv Ciriha! Za 180(+nadoknada 10 minuta) , od toga 30 minuta sa igracem vise, uspeli smo da postignemo samo jedan gol i to iz penala....a primili dva...... a real i marsej su ih pokidali...

Ako dobijemo Barcu nemamo cemu da se nadamo.....Chelsea je jak,Anceloti jako dobro poznaje ovu ekipu...Manchester je jak....Bordo razbio Bajern i Juve... Arsenal,Lyon,Sevillla ne zna se ko je bolji i nezgodniji......
A sa druge strane Bayern,Cska,Porto,Olimpijakos,Porto, Stutgart ili Unirea..... opasni ali ne kao ovi prvi.....
Zeznuli smo,ali ok....ionako nista nisam ocekivao od ove ekipe na pocetku sezone....i dalje mislim da nece uspeti do kraja da izguraju....
A i licno vise bih voleo da osvoje prvenstvo nego LS.....

Back