A.C. Milan

Hehe kakva utakmica, jel ste videli sta je Dida skinuo u nadoknadi vremena :lol:
A naravno Milan odmah progledao cim je izasao Ronaldinjo, o Huntelaru ne treba trositi reci, izbacili su ga na vreme. Cak je i Inzagi iz prve zamalo dao gol, kakve beskorisne kese drzi Galijani u timu. :hahaha::rotf::hahaha:

Tim nam je u haosu.....

Leonardo forsira 4-3-3 verovatno zbog ronaldinha jer njemu najvise odgovara igra po levoj strani ali od njega bas nista,par atraktivnih poteza i to je to a proslo vec 12-13 utakmica...kao da je zaboravio da dribla,nema odigravanja iz prve svaku loptu mora da udavi,bas kao i sedorf koji nas jako uspori iako ima par dobrih poteza po utakmici....Pato je gurnut na desnu stranu i dosta mu je otezano da postigne gol,odsecen je uvek,pokusava sam i nista... huntelar je odigrao 5-6 utakmica i nije pipuo loptu. Borijelo nije klasa za Milan, bar ne da se oslonimo na njega, isto tako ni Inzaghi ne moze da nam bude glavni napadac u vecem delu sezone. Pirlo se jednostavno vise ne trudi,uzasno je smoren na terenu, svaku trecu odigra dobro i napravi neki potez kojim podseti na sebe. Gatuzo je ocigledno odigrao svoje ne moze vise da izdrzi tempo koji je drzao cele karijere. Ambrozini se bori,ali ni on nije za prvu postavu sampionskog Milana, Flamini se takodje pogubio u ovom haosu mada na njega treba racunati. Odo,Favali,Kaladze nisu vredni spominjanja....Nesta sjajan,Tiago Silva ce biti dobar, Antonini solidan kao levi bek, Zambrota i Jankulovski nekada bili igracine, sada ih pregazile godine,nepouzdani su u odbrani i moguce je da su nam bas bekovi trenutno najveci problem. Dida od kada ga je pogodila ona baklja nije svoj. Sta je taj covek u stanju da odbrani to je neverovatno...ali opet koliko glupavih golova je primio vise nije ni smesno.....Abiati odlican za rezervu,Storari kao treci golman, Romu ne racunam....
To je mislim to...sve u svemu polovna ekipa koja na trenutke zablista...pobedi real i romu i onda galijani tri meseca trabunja kako nam niko ne treba a Mialn gubi, i onda opet odigra jednu-dve dobro i sve u krug,,,a godine su vec prosle.....sramota kako je Milan upropascen......
Ne vredi ni pisati sta bi bilo najbolje da se uradi,kad ocigledno Berluskoni i Galijani vise ne zele dobro milanu,nego gledaju kako da ga iscede i verovatno prodaju na kraju...
Samo kada bi Ronaldinho proradio cela ekipa bi se podigla za 20-30%, izgleda kao da se trudi a ne moze vise sto mi je neshvatljivo....e ma da ja se raspisao....sad niko nece ovo da procita...a i sta ima.... aj zdra...

Ybt, već treća tekma zaredom da dolaze iz 1-2 ... Al se Silvio omastio kod sponzora :D ...

A što se Neste tiče, kad je u punoj formi daleko je ispred bilo kog današnjeg odbrambenog po veštini i sposobnostima ... Teri jeste sjajan, ali ni blizu Nesti po odbrambenom umeću .... Jedino Kanavaro od aktivnih je delovao toliko superiorno kad je bio na vrhuncu, a rekao bih da i Pike ima šansu da ih dostigne ...

Eto,vratilo nam se..... vodili smo 2:0 i primili dva gola u nadoknadi vremena....
Milan vec godinama(od sezone kada je poslednji put bio prvak) nije u stanju da napravi seriju pobeda, sto takodje pokazuje da ova ekipa ima slabosti i ne moze biti sampionska...pogotovo sad, oni u svakom poluvremenu odigraju po 10-15 minuta na nivou a ostalo vreme nas gazi ko stigne.... dida je imao nekoliko neverovatnih odbrana sinoc, spasio nas je. Dali smo dva gola u prvih pet minuta, i drugom poluvremenu u periodu od nekih 10 minuta inzagiju je ponisten gol, onda je promasio prazan gol i sedorf i ambrozini su imali po jedan bezopasan sut i to je to.... ocajni su...

A samo da nisu prodali gurkufa, kad su vec znali da ce prodati Kaku. I da su od tih para koje su dobili za kaku(65 miliona) kupili dzeka(25), a za ostatak para doveli Fabregasa(neka je i 40,dao bi ga wenger sigurno). Anceloti je po svaku cenu zeleo da dovede pirla, cak je i sam ponudio Esijena na kojeg tada nije racunao u zamenu. da smo na to pristali....
Da su prodali mrtvog ronaldinha za nekih 20 miliona sitiju i doveli dva dobra beka(Cisoka i De silvestrija)sad bi smo imali mocan tim..... a sve ovo je bilo skroz realno
i sad bi imali ovakav sastav
GK Abiatti
DR De Silvestri
DL Cissokho
DC Thiago Silva
DC Nesta
DMC Flamini
MC Fabregas
MC Essien
AMC Gourcuff
FC Pato
FC Dzeko

Pa gazili bi sve redom, imali bi i dobru klupu Storari,Antonini,Bonera,Jankulovski,Abate,Boriello, Inzaghi.

A zaradili bi pare prodajom Gatuza,Sedorfa ,Zambrotte,Kaladzea,Dide... bar nekih 25 milona i jos bi skinuli njihove ogromne plate sa spiska....

(a jos da se doda na taj spisak abiati pa za 30 miliona dovede neki golman svetske klase(npr. Buffon :) ) gde bi nam bio kraj.......)

A da,sad......dzaba prica oko svega toga.....nervira me samo zato sto mislim da je stvarno bilo moguce uraditi to sto sam napisao i onda bi imali i strava tim i ustedeli koji dinar(bez onog dela o bufonu)
a ovako se raspadamo

Slaba tekma, al` pobeda je najvaznija.
Prosto ne verujem da je Parma onako los tim, a tako visoko plasiran. Ne znam da li su centar presli.
Odlicna akcija Ronaldinja za lep gol Borijela u finisu.

Milan 1 Ronaldinho
R.Madrid 1 Benzema
Svaka cast Ronaldinhu kako je izveo penal,neodbranjivo,dobro je prvu smo dobili,a u drugoj remi,mislim da je Patov gol bezveze ponisten vidi se da nije igrao rukom vec ramenom,a faula nije bilo...sada je vazno dobiti Marsej kod kuce,pa Cirih....

Pobedili smo lacio 2:1

Opet smo imali taj period 10-15-20 minuta kad smo igrali dobro....do kraja prvog drzali loptu, a u drugom su nas razbili, i to lacio sa veoma prosecnom ekipom izuzev zaratea koji je bio nezaustavljiv... imali smo srece....
Opet, ne svidja mi se ta formacija 4 3 3 jer ovi igraci nisu u stanju toliko da trce, i Leo je napravio glupost sto nije ranije pravio izmene, videlo se da sedorf jedva stoji na nogama, ronaldinho ne moze vise....a on ih ostavi do 80-og minuta, i pato je vise vremena provodio na sredini terena i uz aut liniju , a kad god bi se priblizio golu bio je jako opasan....i opet, ne svidja mi se ta formacija,vec sam pisao o tome....

Pirlo je bio maestralan za cistu desetku!!!

Dobro ce im doci ova pauza,da se odmore......a celu sezonu sigurno nece izdrzati, moraju se pojacati u januaru..a tu ne misli samo na bekama(ciji je transfer potvrdjen).
Kupili smo i adyiaha, koji je bio najbolji igrac svetskog prventstva za mlade...

Flamini,Abate i Antonini moraju vise da igraju...

Nova pobeda
3bandiera.gif

Lazio 1 auto gol Silva
AC Milan 2 Silva,Pato. :klap:

Abate je igrao vise na poziciji desnog beka ili u sredini a on bi trebao da igra na poziciji tih napadaca sa strane u ovom sistemu...nisam ga mnogo ni gledao,ali u ovom stanju Milana mogao bi vise prilike da dobije, pogotovo kad smo vodili 2 0 jer je jako brz...

Portugalac kvari transfer Srbina u Milan

00014023.jpg

Milan planira pojačanje na poziciji krila, a koplja se lome između Miloša Krasića i Nanija. Srpski reprezentativac je dugo na meti "rosonera", dok je Portugalac sada izbio u prvi plan posle sukoba sa menadžerom Mančester junajteda Aleksom Fergusonom.
Iza Krasića, pored fantastičnih igara koje pruža u kontinuitetu, stoji i nekadašnji as milanskog velikana Dejan Savićević.

- On je toliko dobar da može da napravi razliku u bilo kom klubu. Nadam se da će završiti u Milanu - rekao je predsednik FS Crne Gore.

Ime Nanija, kao potencijalno pojačanje, počelo je da cirkuliše Milanom posle njegove ispovesti u tiražnom britanskom listu "San".

- Ferguson će upropastiti moju karijeru. On je veoma komplikovan čovek. Kada stvari idu dobro, tretira vas sa poštovanjem, u suprotnom za njega ste đubre. Želim da igram i očekivao sam veću minutažu posle odlaska Ronalda, a ako se nešto ne promeni... - najavljivao je rastanak Nani.

Portugalac ima sve što je potrebno Milanu. Mladost, kvalitet, brzina, tehnika... Međutim, cena pravi problem. Ona se kreće između 15 i 18 miliona evra, što je mnogo obzirom da je obešteđenje za Krasića između 10 i 12 miliona evra.

Ronaldinjo: Sreća, pa ode Anćeloti

Prošla sezona u Milanu za Ronaldinja bi mogla da ima radni naslov "bilo, ne ponovilo se". Brazilac je često utakmice počinjao sa klupe, a neretko je na istom mestu čekao poslednji sudijski zvižduk. Karlo Anćeloti ga je ignorisao, međutim, odlaskom trofejnog trenera u Čelsi sve se, preko noći, promenilo za Brazilca koji je "ponovo rođen", ponovo je onaj stari...

- Pitate me u čemu je razlika? Pa,recimo, prošle sezone sam sedeo na klupi, a sada konačno igram! Sreća pa je Anćeloti otišao, jer sam fudbalski ponovo rođen - izjavio je Ronaldinjo za klupski magazin "Forza Milan", a zatim je, ne trošeći previše reči na račun starog, pohvalio aktuelnog trenera "roso-nera".

- Sa Leonardom je zaista zadovoljstvo sarađivati, čini mi se da smo na istim talasnim dužinama. Taj čovek je pun entuzijazma i energije i to se na pravi način odražava na nas igrače. Takav stav me stimuliše da se dokazujem, da igram najbolje što mogu - rekao je Ronaldinjo.

Milan nudi Huntelara i milione za Džeku

Čelnici Milana opasno su zagrizli za BiH reprezentativca Edina Džeku. Kako piše "Tuttomercatoweb.it", Italijani su spremni da pokušaju da u posao uključe Holanđanina, Klas-Jana Huntelara (26) koji nije uspeo da se uklopi u ekipu sa "San Sira" samo da bi pridobili pristanak Volfsburga.

Pored Huntelara, "roso-neri" bi na račun "vukova" uplatili i određenu milionsku svotu. Za sada nije poznato koliko. U italijanskom klubu ne odustaju od Džeke otkako je ovaj javno priznao da je navijač Milana od malih nogu kao i da bi najviše voleo da najbolji period u karijeri provede na "San Siru". Međutim, izgleda da će poslednju reč imati klub reprezentativca BiH, nemački Volsfburg.

Gatuzo hoće u Siti

Vezni fudbaler Milana, Đenaro Gatuzo mogao bi lako u januarskom prelaznom roku da završi u Mančester sitiju."The Mirror" piše da je legendarni igrač "roso-nera" spreman da napusti "San Siro" i pridruži se "građanima" već tokom januara.

List navodi da Gatuzo želi da napusti Milan kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji Italije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Vezni fudbaler Milana tečno govori engleski jezik, pošto je u prošlosti igrao za Glazgov Randžers, a trener Sitija Mark Hjuz izjavio je da bi ga rado video u svojoj ekipi.

pobedili smo kaljari 4:3...jedva, imali su bas dosta prilika ...odbrana nam je ocajna...... Kaladze katastorfalan, kriv je za prvi i treci gol. Za drugi je kriv Oddo. Zambrotta i svi bekovi uostalom su nam jako slabi, u napadu i ajde, prosecni su, ali cesto nam odbrana izvisi zbog bekova i pod hitno nam trebaju bekovi na obe strane. Sad se tek vidi kakvu su glupost napravili sa onim Cisokhom koji razbija u Lionu... Thiago Silva je bio dobar,koliko je mogao da se snadje medju ovim drtinama..... Bez neste smo truba. Na dve utakmice na kojima nije igrao primili smo 5 golova, a na deset na kojima je igrao(ne racunajuci onu protiv intera) 6. Dida je opet imao nekoliko dobrih odbrana,ali nesiguran je,nema mu pomoci...... Pirlo neverovatno lenj i mrzovoljan, valjda ce da se probudi kad dodje bekam ili ce ovaj da ga zameni..... ambozini...tja...nemam pojma.... Seedorf dobar, Ronaldinho dobar, Pato odlican (kakav gol je dao...) Boriello igrac utakmice - prvi gol asistirao, drugi dao, kod treceg zapoceo akciju i za 4 nad njim je napravljen penal....

Odlicna utakmica:klap:,najbolja u Serie A do sada,Patov gol je odlican,Ronaldinho je dobro odigrao,bilo je par lepih peta,penal je maestralno izveo kao i protiv Reala-neodbranjivo,Kaladze je najlosiji bio,Nesta fali,ali mi nije jasno zasto nestavlja Onjevua,sad je kao povredjen,a i kada nije bio povredjen nije igrao,usao je samo protiv Ciriha i to pred kraj.Dobro je ovo kada su u napadu Borielo i Pato,Leonardo je na vreme izbacio Sedorfa i uveo mladog Abatea.Najvaznije je to da smo pobedili:super:,igramo odlicno u sampionatu,sada je vazno ne izgubiti od Ciriha na Meaci.

Pa kako da ga stavi sad kad je povredjen?
Kad nije bio povredjen tu su bili Nesta i Silva, mozda i najjaci centralni odbramben par u ligi trenutno ?!
Uz ocajne bekove i slabe golmane......

Abate je trebao da udje pre nego sto smo primili treci gol....brz je,za kontre....i to umesto Pirla a Sedorf na pirlovu poziciju da ode....

I Inzagi je beskoristan kada ne napadamo svim silama, kao sto je sad bio slucaj,mogao je huntelar da dobije sansu, pippo ce ionako da zaigra u LS u sredu...

Pa kako da ga stavi sad kad je povredjen?
Kad nije bio povredjen tu su bili Nesta i Silva, mozda i najjaci centralni odbramben par u ligi trenutno ?!
Uz ocajne bekove i slabe golmane......

Abate je trebao da udje pre nego sto smo primili treci gol....brz je,za kontre....i to umesto Pirla a Sedorf na pirlovu poziciju da ode....

I Inzagi je beskoristan kada ne napadamo svim silama, kao sto je sad bio slucaj,mogao je huntelar da dobije sansu, pippo ce ionako da zaigra u LS u sredu...

Mislim da iako su tu bili Nesta i Silva da je mogao da mu da priliku da se dokaze u nekim utakmicama posto vremesni Nesta nece jos dugo igrati...
Neznam zasto toliko forsira tog Oda kada ima 33 godine i neigra nesto,bolje je da na njegovoj strani igra Zambrota,a na drugoj Antonini ili Jankulovski kada se oporavi.
Pirlo je igrao veoma lose bez volje,traljavo...
Neznam kada ce se vratiti Abiati on nije lose branio...

Poslednja izmena:

Back