A.C. Milan

Krasić demantuje glasine

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će fudbaler moskovskog CSKA, Miloš Krasić, karijeru nastaviti u Milanu. Međutim, reprezentativac Srbije je demantovao navode medija izjavivši da, za sada, ostaje u ruskoj prestonici.

- Nisam blizu prelaska u Milan, to su samo glasine. Uobičajeno je da najveći klubovi šalju skaute širom sveta. Milan je zainteresovan, ali ništa nisam potpisao. Zvanične ponude nije bilo- rekao je 24-godišnji fudbaler Moskovljana.

Krasić je stigao u CSKA 2004. godine iz novosadske Vojvodine, a u dresu ruskog kluba do sada je odigrao 129 utakmica i postigao 21 pogodak.

- U Moskvi sam već pet godina i spreman sam za promenu. Ukoliko ponuda nekog od najvećih evropskih klubova stigne na moju adresu, CSKA će me pustiti da odem.

Ne bih još da ih otpisujem iz trke za skudeto, ali stvarno ne vidim igrača koji može da okrene situaciju u njihovu korist ...

Idiotizam prve vrste je dobiti 60 miliona za Kaku, a potrošiti svega 20, i to na prosečnog napadača ... Silvio majstore :D ...

Idiotizam prve vrste je dobiti 60 miliona za Kaku, a potrošiti svega 20, i to na prosečnog napadača ... Silvio majstore :D ...

Idiotizam prve vrste je prodati Kaku.
Ako im je novac toliko bio potreban sto nisu prodali Pirla (govorilo se da je Celzi zainteresovan za njega, a oni bi za svakog igraca dali duplo vise nego sto vredi...), zasto su kupili Huntelara (sta vide u njemu)?

Idiotizam prve vrste je prodati Kaku.
Ako im je novac toliko bio potreban sto nisu prodali Pirla (govorilo se da je Celzi zainteresovan za njega, a oni bi za svakog igraca dali duplo vise nego sto vredi...), zasto su kupili Huntelara (sta vide u njemu)?
Nije idiotizam аko bi se dovela prava zamena za njega ... Da je doveden Riberi za te pare, bio bi to pravi potez ... Ili da su bar vratili Gurkufa kao Kakinu zamenu, a 60 miliona potrošili na drugog igrača ili bar dvojcu ... Juve je dao 50 miliona za Diega i Mela, i to im se isplaćuje polako, jer Melo fantastično igra, a Diego je rešio meč u Rimu i asistirao Jakvinti u prvom meču ...

Znači nije problem prodaja Kake, nego to što nisu uradili ništa da se ta prodaja ne bi osetila, i što su strpali tih 60 miliona u džep ...

Ne mogu da poverujem sta se desava sa Milanom, do pre koju godinu su imali najjaci tim na svetu i bili odlicno organizovan klub....a sad sta je ovo, kako su mogli to da dozvole.....kao finansijska kriza... pa vise ih ovo kosta, gubljenje trofeja, lige sampiona,slaba prodaja karataa, dreseova....

Mrzi me da stalno pisem,ali redovno vas pratim :)

U stvari ja sam sad samo hteo da kazem da mi je jako drago zbog Neste koji fantasticno igra od kada se vratio u tim....

Da nije bilo toliko povreda u njegovoj karijeri bio bi bez dileme najbolji odbrambeni svih vremena.... sa koliko stila igra to jos nisam video..... jednako lepo mi je gledati Nestu koliko i Kaku npr....

Da nije bilo toliko povreda u njegovoj karijeri bio bi bez dileme najbolji odbrambeni svih vremena.... sa koliko stila igra to jos nisam video..... jednako lepo mi je gledati Nestu koliko i Kaku npr....
E sad bez dileme baš i ne bi ... On ne bi mogao da bude najbolji odbrambeni Milanove istorije pored Barezija i Maldinija ...

Mada, meni je on u prvih 5-6 najboljih defanzivaca ikada ...

leonardololz.jpg

Lose,imamo samo dve pobede u Calcu,dobro je da je Ronaldinho dao gol protiv Atalante,to je dobro pred dve vemo teske utakmice protiv Rome i gostovanje u Ligi Sampiona Madridskom Realu,...u utakmici protiv Reala mislim da bi morali uzeti makar bod,da bi uspeli da predjemo grupu....Pato nepruza igru kakva se od njega ocekuje posto on sada kao preuzima titulu prve zvezde tima...Abate nije bog zna sta ali bolje njemu pruziti priliku nego 33 godisnjem Odu...nadam se da cemo u nastavku takmicenja imati vise srece...

Imperator se vraća u Milano

Nekadašnji fudbaler Intera Adrijano mogao bi uskoro da obuče dres gradskog rivala Milana, objavio je dnevni list Korijere delo Sport. Prema pisanju tog dnevnika sportski direktor Milana Arijedo Braida nedavno se vratio iz Brazila gde je napravio spisak potencijalnih pojačanja roso-nera, među kojima se nalazi i Adrijano, trenutno član Flamenga iz Rio de Žaneira.

Adrijano, koji ima 27 godina, u aprilu je raskinuo ugovor sa Interom i vratio se u Brazil, prvobitno zbog želja da se izleči od depresije i alkoholizma, ali je veoma brzo potpisao za Flamengo. U međuvremenu, Adrijano je za Flamengo odigrao 22 utakmice i postigao 15 golova, a uspeo je da se vrati i u reprezentaciju Brazila.

- Još dok je Adrijano bio u Interu, postojala je mogućnost da pređe u Milan. Ne postoji nikakva prepreka da on ode među roso-nere - kazao je Adrijanov agent Žilmar Rinaldi.

Uprkos privatnim problemima zbog kojih je napustio italijanski fudbal, navijači u toj zemlji Adrijana još uvek nazivaju "Imperator". Adrijano je u Italiji, pored Intera, igrao za Fiorentinu i Parmu. On je od 2001. do 2009. u italijanskim klubovima odigrao 232 utakmice i postigao 102 gola.

Spaleti menja Leonarda

Bivši trener Rome, Lućijano Spaleti, obavio je preliminarne razgovore za čelnicima Milana u nameri da preuzme kormilo roso-nera od naredne sezone iz ruku Leonarda. Spaleti je ove godine dobio otkaz u Romi, a prema pravilima Serije A, zbog toga neće imati pravo da preuzme drugu ekipu iz italijanskog šampionata pre početka sledeće sezone. Italijanski sportski magazin Korijere delo sport u današnjem izdanju posvetilo je veliki prostor lošim rezultatima Milana ove sezone, neiskustvu Leonarda kao trenera, naročito u tako velikom timu poput roso-nera, kao i preuzimanju Spaletija.

Ne treba nam ovaj celavi smrad:dash:...

Leonardo: Neću iz Milana

Trener Milana Leonardo rekao je da ne namerava da napusti ekipu i pored neočekivano loših rezultata koje ekipa postiže u prvenstvu. Milan je prošlog vikenda odigrao nerešeno sa Atalantom 1:1, a na prethodnih devet prvenstvenih utakmica osvojio je sedam bodova.

- Ja sam trener Milana i svestan sam odgovornosti. Ne interesuju me osude, ne nameravam da odem iz kluba - rekao je Leonardo za klupski sajt.

Italijanski mediji naveli su da bi sledeće sezone na klupi "crveno-crnih" Leonarda mogao da zameni Lučano Spaleti. Pritisak medija i navijača se sa trenera preneo i na fudbalere, a najviše kritika upućeno je Brazilcu Ronaldinju zbog loše forme, ali i načina života. Brazilac je u nedelju protiv Atalante doneo bod Milanu, pošto je izjednačio u 83. minutu utakmice.

- Fudbaler mora da ima čvrstu volju za svih 90 minuta utakmice. To je najvažnija stvar. Kada je Ronaldinjo u timu vidi se razlika i od njega mnogo očekujemo - rekao je Leonardo.

Milan sprema novu ponudu za reprezentativca BiH

Prema pisanjima italijanskih medija Milan ne odustaje od namere da na "San Siro" dovede reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeka, a novu ponudu za sjajnog napadača Volfsburga trofejni italijanski klub će poslati u zimskom prelaznom roku.

Na startu sezone roso-neri ne postižu rezultate koji se očekuju , pa je evidentno da će klub morati da napravi nekoliko promena u igračkom kadru. Prvi na listi želja Berluskonija i Galijanija je Džeko koji bi trebalo da popravi neefikasnost Pata, Huntelara pa i Ronaldinja. Pored napadača Volfsburga, Milan će u januarskom prelaznom roku pokušati da angažuje i Miloša Krasića (CSKA Moskva) i Rafinju (Šalke 04).

Posle izuzetno uspešne prošle sezone u kojoj je postigao 30 pogodaka, Džeko je ponovo oduševio rukovodstvo Milana, posebno nakon novih osam golova u 12 utakmica u dresu nemačkog šampiona.

Italijanski mediji pišu da će roso-neri pokušati da dovedu i Luku Tonija, igrača koji u Bajernu iz Minhena nije u planovima trenera Van Gala, a čija je cena mnogo prihvatljivija od cifre koju treba izvojiti za reprezentativca Bosne i Hercegovine. Ne treba ponavljati da je san Edina Džeka upravo Milan, ali sve prethodne ponude crveno-crnih rukovodstvo Volfsburga je glatko odbilo. Prema nazvaničnim informacijama, klub sa "San Sira" će morati da izdvoji oko 25 miliona evra za nekadašnjeg napadača Željezničara i Teplica.

Beks želi nazad na "San Siro"

Fudbaler LA Galaksija i reprezentacije Engleske, Dejvid Bekam izjavio je da postoje velike šanse da od januara ponovo obuče dres Milana.

- Imam nekoliko opcija, ali Milan je moj prvi izbor i dogovor bi uskoro mogao biti postignut. Prošle sezone sam proveo divne trenutke u Milanu i on je veliki klub. Oduvek sam govorio kada sam napustio Mančester junajted da će se teško dogoditi da zaigram za neki drugi engleski klub - kaže je Bekam, koji navodno ima na stolu i brojne ponude premijerligaških klubova.

Podsećamo, Bekam je deo prošle sezone proveo na pozajmici u Milanu, a sada ponovo želi da se priključi ekipi sa "San Sira", pošto bi tako uvećao svoje šanse da ga selektor Engleske, Fabio Kapelo uvrsti među putnike za Svetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi.

Milan kažnjava Brazilca zbog noćnog provoda

Italijanski dnevnik "Corriere dello Sport" piše da bi uprava fudbalskog giganta, Milana mogla uskoro da kazni Brazilca Ronaldinja. Nekad najbolji igrač sveta je pod velikom medijskim pažnjom u Italiji, otkako je stigao u Milan iz Barselone tokom leta prošle godine.

Igre Ronaldinja nimalo ne liče na one iz Barse, a pošto Milan rezultatski tone sve dublje, iz uprave kluba spremaju se da sankcionišu njegovo nesportsko ponašanje van terena.

Prema pisanju medija na "čizmi", to se navodno najviše odnosi na poslednji Ronaldinjov noćni provod u prošli ponedjeljak, kada je Brazilac primećen u "Shocking Clubu" u Milanu u 2:30 izjutra, svega 48 sati prije duela sa Cirihom u Ligi šampiona.

Narednog dana Ronaldinjo pojavio na treningu na vreme, da bi dan kasnije sa klupe ušao u igru protiv švajcarskog predstavnika u LŠ, ali je njegova partija bila bleda kao i ostatka ekipe, što je doprinelo da "roso-neri" dožive šok na "San Siru".

Kako piše "Corriere dello Sport", to je navodno bila kap koja je "prelila čašu" potpredsedniku Milana Adrijanu Galijaniju, koji se sprema da Brazilca kazni novčano zbog noćnog života.

Back