A.C. Milan

Ne mogu da verujem....Ovo je smejurija za medalju,ali stvarno. Problemi sa zubima???? Kakav problem sa zubima moze da ima crnac???Jedini problem moze da bude ako su mu suvise jaki..A i ako nisu,batice,pare pa na operacije.

E stvarno smesne stvari. Milanu trebaju 2 odlicna defanzivca i jos po jedan na svakom delu terena a oni se ovako zezaju....Nista,krecemo ispocetka...

Ma to sa zubima je šarena laža, jer šta će onda Ronaldinjo u Milanu???

Ko zna kakve planove i akcije imaju Don Silvio i Galijani ...

Inače, stigao vam je jedan defanzivac, i to poodavno, Tiago Silva, ali tek sad će da zaigra ... Valda vredi nešto čim je potencijalni bek Brazila ...

Evo naš'o sam i neki klip o njemu -

Poslednja izmena:
images

Eh....

Najverovatnije Snajeder,Roben i Vandervart dolaze kod nas. Pise se jos da je vrlo realno da predju njih trojica jer u ugovou sa kakom ima da milan moze lakse da otkupi tri igraca iz Reala tj da ima prednost nad ostalim klubovima koji ih traze!!

............................Abiati................................

...............Nesta................Tijago.....................
Zambrota...............................................Marek

..........................Gatuso.................................
.............Seedorf.............Snajder......................

Ronaldinjo..............................................Roben
.........................Pato.......................................

*Ovo deluje mocnije nego sa Kakom prethodnih godina. Moze tu da se ubaci i Van der Vart, i Dzeko ako bog da, odbrana opet ostaje problem. Tu su Kaladze, Senderos, Bonera, Favali ali nije to to. Ko zna dal ce Nesta uopste i igrati. Fale nam Sisoko i Mexes, oni bi bili idealni.

Da...Sisoko bi bilo dobro da zemeni Jankulovskog,Nestu Mexes..nego zasto u ovo tvom timu nema Pirla i Ambrosinia aj Ambrosinija i nekao izbaciti al Pirla nema sanse 100% ostaje(cak mozda on ili Ambrosini budu kapiteni)... i samo da ne kupe Dzeku....

Ne placite za Kakom..on je obicno g*vno ..secam se magazina LS kada je on rekao da nece narednih 10 god otici iz Milana,kao hoce da sledi primer Maldinija..kakav seljak...neverujem..nece se on naigrati u Madridu verujte mi ..Ronaldo +Kaka nemoze zajedno videcete..

Pato moze da igra sam u napadu...u nekoj katarskoj ligi...

Kada su u pitanju dentalni problemi...nemam sta da kazem...:hahaha::rotf::hahaha:

P.S. Odreci se Ambrozinija nema nikakvog smisla...

Mislim da bi Pato mogao da igra sam u napadu ako izbace Pata :dash:...on je po meni trenutno najbolji fudbaler Milana pa i jedini mladji ovo sve ostali penzioneri...koji nemaju volju da igraju kao sto je Pirlo rekao da se zasitio Milana i fudbala mislim da su se jos neki zasitili.......kao npr. Favali,Kalac,Kaladze,Jankulovski,vec pomenuti Pirlo...pa i Sedorf....

Ne placite za Kakom..on je obicno g*vno ..secam se magazina LS kada je on rekao da nece narednih 10 god otici iz Milana,kao hoce da sledi primer Maldinija..kakav seljak...neverujem..nece se on naigrati u Madridu verujte mi ..Ronaldo +Kaka nemoze zajedno videcete..

Da i ja mislim da on i Ronaldo nemogu zajedno...za ovo da je "obicno g*vno" nisu upravu jer je sasvim normalan fudbaler...i sta je on mogao kad je klub zeleo da ga proda on je dao izjavu da bi zelo da ostane u Milanu ali ako klub bude zeleo da ga proda to je onda sasvim druga stvar...

Ma sumnjivo je to meni i oko samog Kake i njegove želje da ostane u Milanu ... Glavni razlog njegove prodaje je kao finansijska kriza Milana, a odbili su enormnu ponudu Sitija u januaru ... Nešto tu ne štima, jer da su oni hteli da ga prodaju verujem da bi pre uzeli duplo više love od Sitija nego ovu 'siću' od Reala :D ...

Uglavnom su izradili navijače, izjavama kako je on budućnost kluba i da nema cenu, a Kaka time da želi da nasledi Maldinija ... Ja i dalje ne verujem da postoji neko ko misli da je blizu Maldiniju i da može da znači Milanu i samom fudbalu kao Maldini, pa makar to bio i majstor poput Kake ...

Ma sumnjivo je to meni i oko samog Kake i njegove želje da ostane u Milanu ... Glavni razlog njegove prodaje je kao finansijska kriza Milana, a odbili su enormnu ponudu Sitija u januaru ... Nešto tu ne štima, jer da su oni hteli da ga prodaju verujem da bi pre uzeli duplo više love od Sitija nego ovu 'siću' od Reala :D ...

Uglavnom su izradili navijače, izjavama kako je on budućnost kluba i da nema cenu, a Kaka time da želi da nasledi Maldinija ... Ja i dalje ne verujem da postoji neko ko misli da je blizu Maldiniju i da može da znači Milanu i samom fudbalu kao Maldini, pa makar to bio i majstor poput Kake ...
to care :)..Te price da je on zeleo ostati u klubu su price za malu decu ..on je sam zeleo da ode..nisam rekao da je go*no zato sto nezna igrati nego zato sto je lazov !!

Rekao je da zeli da ostane,i to je tacno, Milan mu je puno dao, i nije bilo razloga zbog kog bi ZELEO da napusti klub... Da nije stigla ponuda ostao bi,ne verujem da bi plakao i pricao po Brazilu kako je on Milanov zarobljenik (kao npr. sto je uradio Camoranesi...:thumbdown: )

Jednostavno ova ponuda Reala je zadovoljila sve 3 strane, Milan sa novcanom sumom, Kaku i sa novcanom sumom i sa cinjenicom da ce igrati u klubu koji nije ispod Milanovog i njegovog renomea (to je i jedini razlog zasto nije otisao u ManC), Perez je kupio sebi igracku koja ce mu doneti novac...

Pa neznam koji je to razlog zbog koga su ga prodali ako nisu pare... nije "pichka"-sasvim normalan fudbaler za razliku od CR-a...po meni
Milan kao klub lagano propada od oprostaja Maldinija i onih zvizduka sve ide ka losem otisli Kaka',Gurkuf,Anceloti...nemogu da kupe Sisoka...mislim da Berluskonija i onog celovog majmuna treba izbaciti....i polovinu matorih igraca....

Kako nije pichka kad dve godine prica da ce zauvek ostati u milanu, sedam dana pre odlaska kaze da mu nepada na pamet da ode i na kraju ode. Sad je vrlo mala razlika izmedju njih dvojice. Bila bi mnogo veca da je ovaj ostao... A drugo kaka ce biti tako prosecan igrac nece sigurno imati tu slavu kao sto je imao u milanu!

Pa dobro, majka mu stara, niste deca pa da se obazirete na te žvake o vernosti klubu, i slično.

Svi se oni kunu kako su još od prvih šuteva na poljani kao deca maštali da igraju za taj klub u kom su trenutno. Time se kupuju navijači. Ja očekujem da u narednih par meseci i Kaka i Ronaldo izjave kako im je dres Reala dečački san. Pa onda kad ih za par godina prodaju nekom Liverpulu onda će da pričaju kako su od detinjstva navijači Crvenih. Svi ti intervjui i izjave su jedno veliko ništa i stvarno ne vidim zašto uopšte obraćati pažnju na njih.

Back