Pinturicchio
Primećen član
- Poruka
- 567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najverovatnije Snajeder,Roben i Vandervart dolaze kod nas. Pise se jos da je vrlo realno da predju njih trojica jer u ugovou sa kakom ima da milan moze lakse da otkupi tri igraca iz Reala tj da ima prednost nad ostalim klubovima koji ih traze!!

Pato moze da igra sam u napadu...u nekoj katarskoj ligi...
Kada su u pitanju dentalni problemi...nemam sta da kazem...
P.S. Odreci se Ambrozinija nema nikakvog smisla...
...on je po meni trenutno najbolji fudbaler Milana pa i jedini mladji ovo sve ostali penzioneri...koji nemaju volju da igraju kao sto je Pirlo rekao da se zasitio Milana i fudbala mislim da su se jos neki zasitili.......kao npr. Favali,Kalac,Kaladze,Jankulovski,vec pomenuti Pirlo...pa i Sedorf....Ne placite za Kakom..on je obicno g*vno ..secam se magazina LS kada je on rekao da nece narednih 10 god otici iz Milana,kao hoce da sledi primer Maldinija..kakav seljak...neverujem..nece se on naigrati u Madridu verujte mi ..Ronaldo +Kaka nemoze zajedno videcete..
to careMa sumnjivo je to meni i oko samog Kake i njegove želje da ostane u Milanu ... Glavni razlog njegove prodaje je kao finansijska kriza Milana, a odbili su enormnu ponudu Sitija u januaru ... Nešto tu ne štima, jer da su oni hteli da ga prodaju verujem da bi pre uzeli duplo više love od Sitija nego ovu 'siću' od Reala...
Uglavnom su izradili navijače, izjavama kako je on budućnost kluba i da nema cenu, a Kaka time da želi da nasledi Maldinija ... Ja i dalje ne verujem da postoji neko ko misli da je blizu Maldiniju i da može da znači Milanu i samom fudbalu kao Maldini, pa makar to bio i majstor poput Kake ...
..Te price da je on zeleo ostati u klubu su price za malu decu ..on je sam zeleo da ode..nisam rekao da je go*no zato sto nezna igrati nego zato sto je lazov !!