A.C. Milan

Pato nagovestio prelazak u Čelsi?
Beta
Beta
Fudbaler Milana i reprezentativac Brazila Alesandro Pato najavio je mogućnost da uskoro postane igrač Čelsija.

"Za mene je čast što sam cenjen u klubu kao što je Čelsi. Ipak, prvo ću da razgovaram sa Ančelotijem a onda ću se sastati sa čelnicima Milana. Sve će biti razrešeno do kraja juna", rekao je Pato za 'Gazeta delo sport'. Predsednik Milana Silvijo Berluskoni rekao je, nakon prodaje Kake Realu iz Madrida, da će učiniti sve da u klubu zadrži Pata.

Mladi Brazilac je dodao da mu je bivši trener Ančeloti dosta pomogao kada je došao u Milan, ali da će pre svega razgovarati sa predsednikom kluba, Berluskonijem.

Pato je prokomentarisao i odlazak svog saigrača iz reprezentacije u Real Madrid.

"Nadam se da će Kaka biti srećan u Mdridu, ali ne mogu da mu poželim osvajanje Lige šampiona, pošto ja želim da je osvojim", rekao je Pato.

"Dosta smo izgubili njegovim odlaskom, ali Milan nije samo Kaka. Imamo sjajan tim uključujući i fenomenalnog Ronaldinja", dodao je mladi Brazilac.

19-godišnji Pato i Milan je došao 2007. godine i od tada je na 51 utakmici postigao 23 gola.

Errr...Kaka nije imao mnogo izbora, ja mislim da bi on ostao u Milanu... nije on covjek koji juri pare, svako voli pare ...ali jednostavno, Berluskoni je rekao...''65 miliona je velika para,moras da ides'' i ovaj je otisao....sa zadovoljstvom posto je Real veliki klub, u rangu Milana ...

DAKLE...on je jedan od lojalnih igraca danas ^ tog kalibra +mILAN nije njegov maticni klub.

Errr...Kaka nije imao mnogo izbora, ja mislim da bi on ostao u Milanu... nije on covjek koji juri pare, svako voli pare ...ali jednostavno, Berluskoni je rekao...''65 miliona je velika para,moras da ides'' i ovaj je otisao....sa zadovoljstvom posto je Real veliki klub, u rangu Milana ...

DAKLE...on je jedan od lojalnih igraca danas ^ tog kalibra +mILAN nije njegov maticni klub.

Ma Boban je upravu. Imao je vazeci ugovor, da je zapeo da ostane ostao bi. Moram priznati da sam se malo razocarao u njega. Ove sezone smo bez njega u timu delovali katastrofalno. Najgore sto Berluskoni daje izjave tipa "Milan je mocan i bez Kake, ne trebaju nam pojacanja"...dal da se smejem ili placem. Najjace bi bilo da Pato ode u Celzi... tad bih se popisao na upravu.

Sto se mene tice,Pato bi trebalo da ode,ali na pozajmicu. Iskreno,prosle sezone je bio - slab. Dakle,to govorim jer sam gledao jedno 20 meceva Milana,mozda i jace...Milan je bolje izgledao sa Inzagijem u napadu...Ili sa obojicom.Samo Pato,to ni na sta nije licilo.

Opet,ako i on ode,ko ce da nam igra napad? Svemocni Ambrosini?

E da,pa Bekama vise nema u Milanu,sem ako neko nema neku novu informaciju?

Inace,puno srece Kaki u Realu...Ja sam siguran da on nije ***** poput Sevcenka.Nije neko ko bi za pare otisao u drugi klub....U to sam siguran...I siguran sam da je bila varijanta tipa,Silvio kaze,sine moras da ides....I one otisao..Kraj... :( :( :(

Ja se samo nadam da ce ga jednog dana,makar i na kraju karijere vratiti na jednu sezonu :)

E da,pa Bekama vise nema u Milanu,sem ako neko nema neku novu informaciju?
Tacno, upravu si...bolje. To znaci da bi, ako razmisljamo zdravim razumom, morali da dovedemo jednog vrhunskog veznjaka. Tek sad vidim koliko je gubljenje Gurkufa tragicno...o uoravo na ****** te nabijem.
Ja se samo nadam da ce ga jednog dana,makar i na kraju karijere vratiti na jednu sezonu :)

Nista neka se ne vraca, nismo mi velikodusno drustvo penzionera da bi svi dolazili da se oprastaju kod nas. Nek ide u Sao Paolo pa nek se oprasta.

AC Milan linked with Dzeko

Milan are considering making an offer for Wolfsburg striker Edin Dzeko, according to Il Corriere dello Sport.

The 23-year-old Bosnia international won the Footballer of the Year award in Germany after scoring 32 goals in 34 appearances for Die Wölfe.

Dzeko formed an incredible strike partnership with Grafite and the two propelled Wolfsburg to their first ever Bundesliga title.

Milan have been linked with Diego Forlan, Emmanuel Adebayor and Didier Drogba, but Dzeko apparently represents better value for money.

Bayern Munich were reportedly interested in his signature, but decided to buy Mario Gomez and Ivica Olic instead.
Mladi Dzeko sa jos mladjim Patom u napadu :D Moglo bi izgledati prelepo. Jos kad imas SuperPipa na klupi onda ne moras da brines o efikasnosti napada.

Ali, evo posle nekoliko sezona nam sredina terena zadaje glavobolje. Obicno nam je to bio najjaci deo. Uz malo truda i par razumnih poteza tako ce biti sledece sezone. Angazujes tim strucnjaka da radi na Ronaldinju jer nam je on vise nego potreban, genije je to. Seedor, Flamini, Gatuzo i Pirlo su igraci na koje uvek mozes da se oslonis. Fali nam jedan kreativan igrac tipa Fabregasa, Inijeste, Riberija...mogao bi mozda i Hamsik da posluzi i to je to.

Ovako...

Kaka posle osvajanja Evrope & svijeta osvojio je...nista.

Milan treba da se bori za sampionsku titulu, a ne za mjesto u Ligi Sampiona sto je ovih godina slucaj...

Kaka se zasitio.To je ok. To postujem.Ne svidjaju mi se njegove izjave , htio je da zavrsi karijeru pa sad ov opa sad ono...ali se zasitio.

Mislim da je bolje i za Milan i za Kaku .

Ovo me podsijeca na onu recenicu ''fudbaleri su roba'' .Kazu ti da ides, ti nemas izbora. Mozda da sam navijac Milana, imala bih drugacije misljenje,ali kao sto je Srle rekao, ne mislim da je Kaka placenik kao Sevcenko npr.

Mislim da ce odlaskom Kake otici dosta igraca...posto ovaj retard od Ancelotija zeli da dovede Sedorfa i Pirla u Chelsea :rofl: to ce biti...SJAJNO. Kakva ce sredina da izgleda...MOCNA U P.M. ...lampard (31 u Avgustu), pirlo (30) ,sedorf (33) , balak (33) ,esijen (27, dobro on je jos mlad) i mikel (22, on je mlad) ....i deko :lol: (33) .Ako se to obistini, bice uzasno za vas, ali donekle i solidno za vas (iako volite i sedorfa i pirla)

Mladi Dzeko sa jos mladjim Patom u napadu :D Moglo bi izgledati prelepo. Jos kad imas SuperPipa na klupi onda ne moras da brines o efikasnosti napada.

Ali, evo posle nekoliko sezona nam sredina terena zadaje glavobolje. Obicno nam je to bio najjaci deo. Uz malo truda i par razumnih poteza tako ce biti sledece sezone. Angazujes tim strucnjaka da radi na Ronaldinju jer nam je on vise nego potreban, genije je to. Seedor, Flamini, Gatuzo i Pirlo su igraci na koje uvek mozes da se oslonis. Fali nam jedan kreativan igrac tipa Fabregasa, Inijeste, Riberija...mogao bi mozda i Hamsik da posluzi i to je to.

Sta kazes na njega
Deco_Chelsea.jpg

A sad ozbiljno... Dzeko bi bio super pojacanje za Milan, ali ja naravno navijam da on predje u Chelsea

Mozda je ovo prilika da se Milan skroz promeni:) Postane prosecan klub kao lazio ili roma... Mozda to i jeste za njih:)

Ili ipak napave nesto dobro...Dovedu nekog jakog spica odbranu jos malo pojacaju... i to bude dobro...pod uslovom da Ronadlinjo krene da igra. A ne da sere vecito...

A, po svemu sudeci verovatno ide Pato,Pirlo,Gatuzo...Koliko sam ja upucen. A ako ode Gatuzo mislim da je milan svoju pricu ispricao...!

Mislim da ce odlaskom Kake otici dosta igraca...posto ovaj retard od Ancelotija zeli da dovede Sedorfa i Pirla u Chelsea :rofl: to ce biti...SJAJNO. Kakva ce sredina da izgleda...MOCNA U P.M. ...lampard (31 u Avgustu), pirlo (30) ,sedorf (33) , balak (33) ,esijen (27, dobro on je jos mlad) i mikel (22, on je mlad) ....i deko :lol: (33) .Ako se to obistini, bice uzasno za vas, ali donekle i solidno za vas (iako volite i sedorfa i pirla)
Pazi, volim ja i Pirla i Seedorfa. Al Pirlo sto se mene tice moze sutra da ode, dao bih ga za Esijena i doplatio bih 20 miliona. On je svoje odsvirao, dok Dr Seedorf ima snage i puno toga da kaze...on nije jedan od onih koji se zasiti.

Sta kazes na njega
Bolje da ne znas sta kazem za njega :thumbdown:

Juventus nije maticni klub Del piru... Fali tu jos Geri Nevil ili ti Sirer...:) To su ljudi a ne ****** kao kaka' da je on hte oda ostane ostao bi.!
Nije ni Sireru maticni klub Newcaslte...a za DP ti je Walken objasnio.

A, po svemu sudeci verovatno ide Pato,Pirlo,Gatuzo...Koliko sam ja upucen. A ako ode Gatuzo mislim da je milan svoju pricu ispricao...!
Sta si ti upucen leba ti...ni Galijani ne zna gde se nalazi...to su price u prazno. Ne verujem da ce Pato otici, za Pirla moze da se uzme dobra lova i ja bih mu sirom otvorio vrata. Gatuzo sigurno ne ide nigde, cak i da ode nema sanse da se obistini to tvoje "da je milan svoju pricu ispricao". Taman nas svi napustili i prebacili nas u Seriu C mi bi se vratili na sampionske staze. Milan nije klub trenutnog sjaja tipa Lacio, Not. Forest, Lids. Parma...on je vecan. Kult.

Nesto sto je bilo ocekivano:
Pobuna Milanovih navijača zbog Kake

Bijes i ogorčenje navijača AC Milana preplavilo je internetske stranice u Italiji. Navijači vrijeđaju, napadaju i prijete predsjedniku Silviju Berlusconiju i njegovu zamjeniku Adrianu Gallianiju...

Oštre se poruke pojavljuju na mnogobrojnim navijačkim forumima i u komentarima tekstova o prelasku Kake u Real na više talijanskih news-portala.

“Prisilili ste ga da ode”, jedna je od takvih, koja nastavlja:

“Lažu nam da su za sve krive porezne olakšice u Španjolskoj, a nije im teško plaćati Didu četiri milijuna po godini da bi sjedio na klupi, trošiti milijune na besmislena kupovanja Ševčenka i Ronaldinha, ili na totalne promašaje poput Ricarda Oliveire ili Emersona.”

Skupine navijača pozivaju aktualno vodstvo kluba na čelu s talijanskim premijerom da prodaju klub zainteresiranom kupcu s Arapskog poluotoka.

Mnogi su navijači također zatrpali pozivima Milanovu TV-postaju. Prijete da će otkazati pretplatu na Milanov kanal, ali i na godišnje ulaznice koje su već rezervirali.
Ne znam samo zasto je Ronaldinjo promasaj, ja od njega najvise ocekujem u sledecoj sezoni. A najjace je ovo sto Didu placamo 4 mil godisnje...sta sve necu cuti danas.

Pazi, volim ja i Pirla i Seedorfa. Al Pirlo sto se mene tice moze sutra da ode, dao bih ga za Esijena i doplatio bih 20 miliona. On je svoje odsvirao, dok Dr Seedorf ima snage i puno toga da kaze...on nije jedan od onih koji se zasiti.

Bolje da ne znas sta kazem za njega :thumbdown:

Nije ni Sireru maticni klub Newcaslte...a za DP ti je Walken objasnio.

Sta si ti upucen leba ti...ni Galijani ne zna gde se nalazi...to su price u prazno. Ne verujem da ce Pato otici, za Pirla moze da se uzme dobra lova i ja bih mu sirom otvorio vrata. Gatuzo sigurno ne ide nigde, cak i da ode nema sanse da se obistini to tvoje "da je milan svoju pricu ispricao". Taman nas svi napustili i prebacili nas u Seriu C mi bi se vratili na sampionske staze. Milan nije klub trenutnog sjaja tipa Lacio, Not. Forest, Lids. Parma...on je vecan. Kult.

Ja isto navijam za Milan koliko i ti... Razlika izmedju Njuksatla i Juventusa je velika... Po meni DP je odlican igrac ali nemoze da se pored sa Totijem i Sirerom obojica su igrali u prosecnim klubovima tj toti igra jos uvek a obojica su mogli da bira u koji ce klub da predju...DP Jas sam ubedjen da je Juventus ispao u seriju b kada je imao 25 godina da bi ga olako napustio. Sta dzabe da pralazi u drugi klub sa 32 i vise godina!!! Reci da nisam u pravu?

A sto se tice prelaska tako novinari naklapaju... Da Pirlo i Pato idu u Celzi a Gatuzo u Mancester....Tako oni pricaju ja to nisam izmislio.

Po meni DP je odlican igrac ali nemoze da se pored sa Totijem i Sirerom obojica su igrali u prosecnim klubovima tj toti igra jos uvek a obojica su mogli da bira u koji ce klub da predju...DP Jas sam ubedjen da je Juventus ispao u seriju b kada je imao 25 godina da bi ga olako napustio. Sta dzabe da pralazi u drugi klub sa 32 i vise godina!!! Reci da nisam u pravu?
.
Onda tom logikom ni Maldini ni Barezi ni Raul ni Gigs ne mogu da se porede sa Širerom i Totijem ...

Kako je mogao Tiram da menja klub sa 34-35 godina? Ili Kanavaro? Figo je sa 33 prešao u Inter ... Del Pjero je mogao da napusti Juve kad god je hteo, imao je milion ponuda, ali ipak je ostao uz Damu ... I Bufon je na vrhuncu karijere ostao uz klub, ali sad ćemo reći da to nije ništa, jer Juve nije prosečan klub poput Njukasla ...

I da, Aleks je sa 33 godine bio prvi strelac lige i doživeo ovacije na Old Trafordu i Bernabeuu, tako da te priče o 32 godine i starom Aleksu ne piju vodu ... Pa Inzagija bi sad pola ekipa volelo u svojim redovima, jer lik sa jednakim žarom igra kako sada sa 35 godina, tako i pre deset godina u Juventusu ...

Poslednja izmena:
Pa i meni je to sa DP sumnjivo...Ja donekle razumijem Ibrahimovica koji je otisao...htio je da napreduje,ali ga ipak ne podnosim...Ali ovi koji su bili matori i otisli...tipa Kanavaro, a mnogo su znacili Juventusu...TO ISTINSKI NE RAZUMIJEM.

Del Pijero ,kakve god su mu istinske namjere bile je ostao uz Juventus. To se broji.

Onda tom logikom ni Maldini ni Barezi ni Raul ni Gigs ne mogu da se porede sa Širerom i Totijem ...

Kako je mogao Tiram da menja klub sa 34-35 godina? Ili Kanavaro? Figo je sa 33 prešao u Inter ... Del Pjero je mogao da napusti Juve kad god je hteo, imao je milion ponuda, ali ipak je ostao uz Damu ... I Bufon je na vrhuncu karijere ostao uz klub, ali sad ćemo reći da to nije ništa, jer Juve nije prosečan klub poput Njukasla ...

I da, Aleks je sa 33 godine bio prvi strelac lige i doživeo ovacije na Old Trafordu i Bernabeuu, tako da te priče o 32 godine i starom Aleksu ne piju vodu ... Pa Inzagija bi sad pola ekipa volelo u svojim redovima, jer lik sa jednakim žarom igra kako sada sa 35 godina, tako i pre deset godina u Juventusu ...

Da po toj logici, samo sto su oni od pocetka u tim klubovima... A Tiram je presao zato sto je bio niko i nista u odnosu na DP a DP je imao sve u juventusu i zasto bi sa 32 godine menjao klub?

Back