Xibalba
Zainteresovan član
- Poruka
- 289
...nije Milan Kaka, ali nema u svetu mnogo igraca te klase
UPRAVO TO!Kaka je APSOLUTNO jedinstven igrac, a uz to i statusni SIMBOL - nikako nisu sebi smjeli da dopuste luksuz da ga prodaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nije Milan Kaka, ali nema u svetu mnogo igraca te klase
To sam vam ja rekao još prošle godine, jer po novinama Kaka nije igrač MIlana već treću sezonu zaredom ... Samo zvaničan sajt i ništa više ...Ja vam mogu reci sto se tice Celzija...
Iz Celzija su porucili svojim navijacima da u iduca 2 mjeseca ne vjeruju nikakvim sportskim vijestima vezanim za transfere Celzija...jer ce Celzi biti povezivan sa gomilom igraca...
Na sajtu Celzija stoji vijest da Kaku nikada nijesu trazili...tu vijest je potvrdio i Galijani...
Eto toliko...![]()

Gledajte,Kaka je definitivno jedan od 5 najboljih igraca danasnjice..I nema tu mnogo sta da se prica.
Medjutim,bice jos Kaka...Ako i ode,bolje da ode sada,za velike pare,nego da kukamo za 3 godine kako smo mogli da ga prodamo
Tako je i Juve prodao Zidana...I sta im jebilo? Nista,i dalje su ostali sjajni![]()

Uvek bilo i biće hvala bogu ... I novih Mesija, i Ronaldinja, i CR-a i ostalih ... Postoji grupica igrača koji su gotovo nedostižni, ali genijalca poput Kake Milan uvek može naći (kao što su i njega našli uostalom) ...Medjutim,bice jos Kaka...Ako i ode,bolje da ode sada,za velike pare,nego da kukamo za 3 godine kako smo mogli da ga prodamo![]()
Poenta je dovesti prave zamene i u pravo vreme zameniti igrača ... Kaka je Milanu pružio sve, ostavio svoj maksimum, i doneo im nekoliko velikih trofeja, i pravo je vreme da nađu drugog takvog igrača ... Slična situacija kao sa Ronaldinjom u Barsi ... Nijedan igrač nije veći od kluba (osim Maradone ili Pelea naravnoTako je i Juve prodao Zidana...I sta im jebilo? Nista,i dalje su ostali sjajni![]()

Ili Nenada Milijasa,xaaxaxaxaxx![]()
![]()
![]()

) ga znao..Mada su rekli da ce zvanicna promocija biti tek 10.juna.Srlesrle:Zato kazem da MOZDA i sama prodaja Kake i nece biti toliko los potez...Iako to licno ne bih voleo.

po ovoj Srletovoj racunici taman jos ostane da angazujete Bajica kao zamenu za Maldinija
podmladjivanje kad je u pitanju Milan je vrlo rastegljiva kategorija, svi ispod 35 godina su mladi i buducnost kluba![]()

Kaka ima samo 27, resili su da ga daju na kaljenje![]()

Kaka ima samo 27, resili su da ga daju na kaljenje![]()
Ovo bi trebalo da bude smesno je l'?
.Kaka odavno nije onaj stari, da jeste verovatno ga ne bi prodali jer takav nema cenu...ubedljivo bi bio najbolji. Ovako rovit, sa cestim povredama nam i ne treba previse. Bolje dovesti npr. Fabregasa (Inijestu, Riberija) i Hamsika (jos uvek placem za Gurkufom)...
...ne znam kako da kazem drugacije 
Kaka odavno nije onaj stari, da jeste verovatno ga ne bi prodali jer takav nema cenu...ubedljivo bi bio najbolji. Ovako rovit, sa cestim povredama nam i ne treba previse. Bolje dovesti npr. Fabregasa (Inijestu, Riberija) i Hamsika (jos uvek placem za Gurkufom)...
Sad kada je otisao - bolje sto smo ga prodali, a do juce je bio IDOL svih navijaca Milana i kleli su se u njega, prije nego u Maldinija...
Grijeh je da onakav biser igra u Kalcu
onda mozemo i da se nadamo necemu 
Tja,mozda si i u pravu...Mada ako te pare potrose na neke malde igrace-mislim na one ispod 30 godina![]()
![]()
onda mozemo i da se nadamo necemu
Cek da prvo vidimo da li je Kaka zaista otisao.
. Silvio Berluskoni smatra da prodajom Kake bi mogao izgubiti glasove na predstojecim izborima.