Olivera Katarina
Zainteresovan član
- Poruka
- 174
Ja ti se ne razumijem u konjukcije i ostalo![]()
aha....sorry..........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti se ne razumijem u konjukcije i ostalo![]()
Jel ima neko istustva da je BIK naravno sa Jarcem???????
Kako to mislis zmije?!
Koji ovaj??
Hvala Lady![]()
sigurno mogu da izbunarim jos neki podatak ali mi nista ne pada na pamet .......jel te interesuje nesto konkretno?
suvise je rano da analiziram nesto sto mozda nece biti nista od toga,...
mada bi mi trebao psihijatar ili neko ko zna da cita misli![]()
hahahahaha sad na stranu sve ono gore napisano......postoji neko neobjasnjivo pravilo privlacenja izmedju bikova i jarceva .....cisto da znas, i neka totalno sexualna energija ....taj par spada u retko dvoje ljudi koji mogu da stoje na razlicitim krajevima prostorije i da nemi posmatraci vide "to nesto" medju njima ........
Ma znam to imala sam ja jednu avanturu sa Jarcem cak sam pisala tamo na njihovoj temi,..sta da ti kazem kad nam je sex bio FENOMENALAN i da je trajao SATIMA ono od 20-04h ali on je bio mnogo perverzan i cisto samo sex....
ali ovaj je nesto drugo, drugaciji je od ovog prvog ...
hahahahaha sad na stranu sve ono gore napisano......postoji neko neobjasnjivo pravilo privlacenja izmedju bikova i jarceva .....cisto da znas, i neka totalno sexualna energija ....taj par spada u retko dvoje ljudi koji mogu da stoje na razlicitim krajevima prostorije i da nemi posmatraci vide "to nesto" medju njima ........