...

• Začetnik teme Začetnik teme Jugoslavija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milojko Vasic:
Znam, mojne da se ponavljaš, nećeš da se spuštaš na moj nivo.

Hehehehehehe, nema potrebe da se spustam, ti sam sebe najbolje za'ebes i to kad god pozelis, vidim ja....Samo par saveta od peskirica:

1. Bes kalis na sebi ravnom ili jacem od sebe, nikako na slabijem ili onome ko ne moze da ti uzvrati.

2. Osim ako nisi ocajan i najjadniji stvor na planeti, posle prevare ne pokusavas nikoga da ZADRZIS.

3. Jak si kada mozes da se obuzdas u odsudnom trenutku.

I, Milojko, hvala ti na lepim zeljama, ali citajuci tvoj esej, mislim da mi je Bog vec dovoljno pomogao i zahvalan sam mu zbog toga. Pozdrav.

Gazdarice, sta bi bilo kad bi ti postavila :

ljubav i sex za "MACHO" muskarce
onda bi "MACHO" muskarci sa ovog foruma mogli tu da iznesu ono sto im je u glavi ...
ocito je da je ovaj forum krenuo pogresnim tokom ...
neko nekad rece , ne cini drugom ono sto ne bi zeleo da tebi neko ucini ...
svako ima pravo na svoje misljenje
i ako se necije misljenje ne poklapa sa misljenjem nekog drugo to mu ne daje za pravo da vredja drugu stranu :?

uhhhhh

ili mozda zabranite pristup mladjima od 18 godina ?

samo predlog :roll:

Kosmo, kad neko pocne da prica o nasilju nad zenama, ne mogu da precutim, jer sam jako osjetljiva kad je to u pitanju...
U svom poslu vise puta sam se bavila tematikom nasilja nad zenama i djecom i price koje tamo mogu da se cuju, u najmanju ruku su takve da ti se digne kosa na glavi...
Da ovo nije mjesto gdje je dozvoljeno razlicito misljenje, znas sta bih uradila? ZABRANILA pristup takvim likovima, da ne zagadjuju ovaj prostor...

:shock: novi par na forumu... mile & lorditj...
e mile sve moderatore si isprobao sem Donka još ti on ostao pa češ ispuniti sve svoje perverzije :ppp :lol:

Hehehehehehe, ne znam bas, mozda njemu razlika i nije toliko ocigledna....Znas kako se kaze, za pametnog coveka je i komarac muzika, o Pcelici i da ne pricamo.... 8)

mishica:
Ihhh, ja bih otvorila najvecu konzervu kompota, onog najlepljivijeg, i sve sama pojela... a oni nek pate sto im nista nisam ostavila. I jos bi ceo patos isprskala i njihovu odecu (kao slucajno) i onda bi otisla da placem negde sama i na miru...

Hehehehehehehe, slatkis mali.....Hehehehehehehehehehehe..... :lol:

Ih, al' ste se razžestili na Milojka ! Svi redom ! Al' dobro ... Nije Milojko namćor i baksuz pa da se vazda ljuti.

Gazdarica:
... kad neko pocne da prica o nasilju nad zenama, ne mogu da precutim, jer sam jako osjetljiva kad je to u pitanju...
Daleko bilo Gazadice ! Taman posla ! Niti sam do sada, niti ću ikad podići ruku na žensko. Potpuno se slažem sa svima koji kažu da to rade samo slabići. Ne znam odakle takav zaključak, nisam to ni napisao. Ali, ajde, izvinjam se ako nisam bio dovoljno precizan. Pominjanje 'udaraca' u mom postu je bilo u kontekstu (ne)postojanja muških hormona.

blondy:
... mile sve moderatore si isprobao sem Donka ...
E pa nije baš tako blondy. Nikad nikog ne vređam na forumu, a još manje moderatore. Ali ovaj mali picopevac je do sada puno puta, iz čista mira, mene direktno, bez povoda vređao. Pa sad, nisam ja baš Majka Tereza pa da okrećem drugi obraz.

DON je sasvim korektan moderator, niti se meša, niti upliće, a još manje vređa. Zaključa poneku temu, što mu je i posao, ponekad ponešto prokomentariše - i to je to. Štaviše, JA sam se jednom ogrešio o DON-a, ali je nesporazum sasvim korektno prevaziđen. Svi vi ostali bi mogli mnogo od DON-a da naučite.

A vas dve se mnogo brate srdite i žestite. Opušteno. Cool. Laganica. Nisu svi posetioci foruma zakleti feministi. Dajte ljudi, pa ima i različitih mišljenja. Ili se vodite onom 'poslovicom': "Dozvoliću da izneseš svoje stavove dok god se to poklapa sa mojim stavovima !"

Prihvatam ja i teške reči u raspravi. Neki ljudi bar imaju kičmu, imaju stav. Svi se mi ponekad rasrdimo, porukama 'posvađamo'. Ponekad se nešto kao slažemo. Nije li to smisao postojanja ovakvih foruma ?
A to što i ostali moderatori misle da je bolje biti 'peškirić' nego muškarac, OK - njihov stav. Cenim to, bar su bili jasni i glasni.
Ja nisam od onih koji podržavaju gay parade, gadim se feminiziranih muškaraca, i uvek sam za to da se zna ko je muško, a ko žensko.
Takav sam, tako se ponašam, takve i postove šaljem, ali nema zle krvi. Zar ne ?

Pa, eto Milojko za mene ti, sa takvim svojim stavovima, nisi ni M od muskarca... Naprotiv...
To je naravno samo moje misljenje, a sigurno da ima zena kojima se dopadaju tvoji stavovi...
Stoga, zelim ti svu srecu, a ja cu se i ubuduce kao kuge kloniti takvih predstavnika muskog pola...

Gazdarica:
Pa, eto Milojko za mene ti, sa takvim svojim stavovima, nisi ni M od muskarca... Naprotiv...
To je naravno samo moje misljenje, a sigurno da ima zena kojima se dopadaju tvoji stavovi...
Stoga, zelim ti svu srecu, a ja cu se i ubuduce kao kuge kloniti takvih predstavnika muskog pola...
Eto, jel' vidis Gazdarice da ti i ja mozemo lepo da komuniciramo na forumu ? Volim ja da procitam tvoje postove, najcesce su interesantni i pre svega plod zrelog razmisljanja. E sad, sto se ne slazemo, ni po jada. Jel tako ? Lepotice ?

u Francuskoj, ako ih oboje samo upucas namrtvo dobijes 3 god. kao: "zlocin iz strasti"...
inace, mislim da ne bih nista od svega ponudjenog, okrenes se i odes... sretan i slobodan...

Milojko Vasic:
Gazdarica:
Eto, jel' vidis Gazdarice da ti i ja mozemo lepo da komuniciramo na forumu ? Volim ja da procitam tvoje postove, najcesce su interesantni i pre svega plod zrelog razmisljanja. E sad, sto se ne slazemo, ni po jada. Jel tako ? Lepotice ?
Naravno... Ne moze se svako sa svakim slagati... :wink:

Back