Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milojko Vasic:Znam, mojne da se ponavljaš, nećeš da se spuštaš na moj nivo.
Lorditju ne radi se o toj kombinaciji ne zuji milojko tebi na taj način... u prevodu nije bzzzzz več BZZZZZZZ... razlika je očigledna ,-)Lord of Chaos:Sorry, Blondi, Lord je srecno zauzet.... 8)
mishica:Ihhh, ja bih otvorila najvecu konzervu kompota, onog najlepljivijeg, i sve sama pojela... a oni nek pate sto im nista nisam ostavila. I jos bi ceo patos isprskala i njihovu odecu (kao slucajno) i onda bi otisla da placem negde sama i na miru...
:shock: Dobar dan, jesam ja to nešto prekinula? Pardon.Jugoslavija:Imali ste divan dan i vracate se ranije sa posla kuci, zaticete voljenu, voljenoga u narucju drugog,druge ?
Sta sad ?
Daleko bilo Gazadice ! Taman posla ! Niti sam do sada, niti ću ikad podići ruku na žensko. Potpuno se slažem sa svima koji kažu da to rade samo slabići. Ne znam odakle takav zaključak, nisam to ni napisao. Ali, ajde, izvinjam se ako nisam bio dovoljno precizan. Pominjanje 'udaraca' u mom postu je bilo u kontekstu (ne)postojanja muških hormona.Gazdarica:... kad neko pocne da prica o nasilju nad zenama, ne mogu da precutim, jer sam jako osjetljiva kad je to u pitanju...
E pa nije baš tako blondy. Nikad nikog ne vređam na forumu, a još manje moderatore. Ali ovaj mali picopevac je do sada puno puta, iz čista mira, mene direktno, bez povoda vređao. Pa sad, nisam ja baš Majka Tereza pa da okrećem drugi obraz.blondy:... mile sve moderatore si isprobao sem Donka ...
kaze se "Ko nosi gace a ko gacice" :wink:Milojko Vasic:da se zna ko je muško, a ko žensko
Eto, jel' vidis Gazdarice da ti i ja mozemo lepo da komuniciramo na forumu ? Volim ja da procitam tvoje postove, najcesce su interesantni i pre svega plod zrelog razmisljanja. E sad, sto se ne slazemo, ni po jada. Jel tako ? Lepotice ?Gazdarica:Pa, eto Milojko za mene ti, sa takvim svojim stavovima, nisi ni M od muskarca... Naprotiv...
To je naravno samo moje misljenje, a sigurno da ima zena kojima se dopadaju tvoji stavovi...
Stoga, zelim ti svu srecu, a ja cu se i ubuduce kao kuge kloniti takvih predstavnika muskog pola...
Naravno... Ne moze se svako sa svakim slagati... :wink:Milojko Vasic:Eto, jel' vidis Gazdarice da ti i ja mozemo lepo da komuniciramo na forumu ? Volim ja da procitam tvoje postove, najcesce su interesantni i pre svega plod zrelog razmisljanja. E sad, sto se ne slazemo, ni po jada. Jel tako ? Lepotice ?Gazdarica:Pa, eto Milojko za mene ti, sa takvim svojim stavovima, nisi ni M od muskarca... Naprotiv...
To je naravno samo moje misljenje, a sigurno da ima zena kojima se dopadaju tvoji stavovi...
Stoga, zelim ti svu srecu, a ja cu se i ubuduce kao kuge kloniti takvih predstavnika muskog pola...
Lepša si kad se nasmeješ !Gazdarica:Ne moze se svako sa svakim slagati... :wink:
Moze, ali samo u obraz...Milojko Vasic:Lepša si kad se nasmeješ !Gazdarica:Ne moze se svako sa svakim slagati... :wink:![]()
Ljubi te Milojko.( kojeg se kloniš kao kuge )
Naravno, naravno. 8)Gazdarica:Moze, ali samo u obraz...![]()