Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sam86KG:Ljudi,nemojte da ste tako nezni bre.........uhvatio bih ga i nozem urezao PENTAGRAM NA GRUDIMA njegovim,i tako da pamti sex sa mojom curom.....KOLIKO JE OVO PAMETAN ODGOVOR?
DA LI SE SLAZETE?????![]()
![]()
Mornar:Sto bih ucinio naravno da bih sebe najpre okrivio...zar nije tako?
lolla:Hm..interesantno pitanje...
Mislim da bih se okrenula i izasla... ali ne zato shto bi trebalo, vec zato da ne ucinim neshto zbog cega bih se posle kajala - zashto ja da snosim posledice njegove nevere.
U tim situacijama je najbolje da prevlada prakticnost... No, lako je reci a teshko uciniti!
Incognito:lolla:Hm..interesantno pitanje...
Mislim da bih se okrenula i izasla... ali ne zato shto bi trebalo, vec zato da ne ucinim neshto zbog cega bih se posle kajala - zashto ja da snosim posledice njegove nevere.
U tim situacijama je najbolje da prevlada prakticnost... No, lako je reci a teshko uciniti!
Heh... Guardian je kapoerista... ne mozes uciniti nesto cega bi se kajala tek tako :wink:![]()
sunchica:Bila bihu prvom momentu , a onda bih iz besa otishla do druge prostorije , uzela neki alkohol (i to neki koji ne volim ) , pa bih se tushnula , uskochila u krevet i (izvinite na izrazavanju ) * ih oboje .
ti to meni kazesh ??Incognito:... a ja da budem u krevetu![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
d1:Skinuo bih se... rekao ljubavniku moje devojke "gde si ljubavi" i poceo da ga trpam u @ss...
ma salim se... verovatno bih otisao besan a posle izvesnog vremena trazio objasnjenje od devojke... (ma ja sam idiot)