Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Incognito:Vidis kako se Lord of Ćaos odmah pretvori u bubu...
Zene su ti mnogo dobra i cudna stvar![]()
Čitao sam dosadašnje komentare i šta da kažem, ja bih to prekinuo na malo grublji način. Momka bi zamolio da izađe prvo lepo a ako ne uspe silom. A nju bi prvo odvalio psihičkom turturom a začinio jednim dirigovanim udarcem. Naravno da bi mi se posle toga gadila. Ne radi se o prevari već o mestu na kojem je to uradila.Jugoslavija:Imali ste divan dan i vracate se ranije sa posla kuci, zaticete voljenu, voljenoga u narucju drugog,druge ?
Sta sad ?
Black dog:Čitao sam dosadašnje komentare i šta da kažem, ja bih to prekinuo na malo grublji način. Momka bi zamolio da izađe prvo lepo a ako ne uspe silom. A nju bi prvo odvalio psihičkom turturom a začinio jednim dirigovanim udarcem. Naravno da bi mi se posle toga gadila. Ne radi se o prevari već o mestu na kojem je to uradila.
Jugoslavija:Imali ste divan dan i vracate se ranije sa posla kuci, zaticete voljenu, voljenoga u narucju drugog,druge ?
Sta sad ?
Incognito:Heh... Guardian je kapoerista... ne mozes uciniti nesto cega bi se kajala tek tako :wink:![]()
posmatrac:pa ako je u narucju to mozda i moze da se objasni, ali ako je on u tom trenutku razbija od qrca, onda je to zabrinjavajuce!
sta onda kao ispadnes losh ljubavnik.. a sta ispadne kada je u njegovom narucju?
meni bas izgleda gore ovo prvo![]()
Lord of Chaos:Takav cin nije vredno udostojiti bilo kakve reakcije.
Lord of Chaos:Eventualno, ali samo eventualno bih rekao: "OK, zavrsite zapoceto dok skuvam kafu, a onda mi se pridruzite da vidimo sta dalje."
Lord of Chaos:Sve odobravam, ali udaranje ne.....Bez uvrede, to je isuvise primitivno....
Incognito:Kad vidim ovakve izjave, dodje mi da viknem: Pla?i zemljo Srbijo!
Ma bolje je biti i 'peškiri?' nego dinaroidni kromanjonac!