...

• Začetnik teme Jugoslavija
  • Datum pokretanja
Ma neke stvari se seku bez razmisljanja, ni pre ni posle....Ja to posmatram kao zivotnu skolu, iskreno, jer tesko da moze da se desi jos nesto sto moze da me iznenadi i ostavi bez teksta....

A sto... i ja bih zatrazio objasnjenje, zato sto volim da znam razloge zbog kojih se neke stvari desavaju... Ali naravno, presekao bih to 'right there and then'...

Iskreno receno neznam sta bi uradila... mada zavisi do cele situacije... ali mislim da bi ga zadnji put poljubila zamolila ga kad zavrsi da spakuje stvari i pozelela mu srecan put.... verovatno ne bi bila tako cool 8) mada bi volela :P

pa ako je u narucju to mozda i moze da se objasni, ali ako je on u tom trenutku razbija od qrca, onda je to zabrinjavajuce!
mislim da bih mnogo vise poludeo ako je taj neki meni dobar prijatelj, ili mozda rodjak, nego u slucaju da je totalni neznanac.
u svakom slucaju osecanje vec mogu naslutiti:
osecanje: ppiiiiiiiiiiiiiizdeo bih
intenzitet: snazan, neponovljiv, jedinstven...
reakcija: ????? stvarno :D

verovatno bih pocela ludacki da se smejem ...ili bih otisla ...ili bi bilo krvi ,njihove... ili ne znam... i nadam se da necu ni saznati kako bih reagovala

Jugoslavija:
Imali ste divan dan i vracate se ranije sa posla kuci, zaticete voljenu, voljenoga u narucju drugog,druge ?

Sta sad ?
Čitao sam dosadašnje komentare i šta da kažem, ja bih to prekinuo na malo grublji način. Momka bi zamolio da izađe prvo lepo a ako ne uspe silom. A nju bi prvo odvalio psihičkom turturom a začinio jednim dirigovanim udarcem. Naravno da bi mi se posle toga gadila. Ne radi se o prevari već o mestu na kojem je to uradila.

Black dog:
Čitao sam dosadašnje komentare i šta da kažem, ja bih to prekinuo na malo grublji način. Momka bi zamolio da izađe prvo lepo a ako ne uspe silom. A nju bi prvo odvalio psihičkom turturom a začinio jednim dirigovanim udarcem. Naravno da bi mi se posle toga gadila. Ne radi se o prevari već o mestu na kojem je to uradila.

Sve odobravam, ali udaranje ne.....Bez uvrede, to je isuvise primitivno....

Sve odobravam, ali udaranje ne.....Bez uvrede, to je isuvise primitivno....[/quote]

Jeste primitivno slažem se ali protiv toga i ne mogu i ne želim puštanje prirode iz sebe oslobađa od stresa (naravno nismo svi iste naravi). Seti se sigurno te je neko u životu uvredio onako bolno, ako si to istrpeo seti se koliko si se jeo posle zbog toga. Kada ne bih uradio ništa mislim da bi puko,lakše mi je da se odmah istresem.

Ma da, istresi se na zeni... Ionako ona i nije nista drugo do vreca za udaranje... Bitno je samo da stres ne zadrzavas u sebi, kako ne bi, ne daj boze, dobio cir od njega... :?

posmatrac:
pa ako je u narucju to mozda i moze da se objasni, ali ako je on u tom trenutku razbija od qrca, onda je to zabrinjavajuce!

sta onda kao ispadnes losh ljubavnik.. a sta ispadne kada je u njegovom narucju?
meni bas izgleda gore ovo prvo :(

sad mi je smesno a pre par godina nije bilo... usla sam, videla, sela za sto i zapalila cigaru. pocelo objasnjavanje, ja i dalje sedela i gledala. pitaju "sta gledam i smejem se" a ja rekoh "pa da vidim ocete na kraju da se uzmete".cak mi se nije ni gadio. nekako je bio jadan i patetican.

Lord of Chaos:
Takav cin nije vredno udostojiti bilo kakve reakcije.

Lord of Chaos:
Eventualno, ali samo eventualno bih rekao: "OK, zavrsite zapoceto dok skuvam kafu, a onda mi se pridruzite da vidimo sta dalje."

Lord of Chaos:
Sve odobravam, ali udaranje ne.....Bez uvrede, to je isuvise primitivno....

Yebote, koji si ti peškirić !!!
Imaš li ti trunke samopoštovanja, imaš li jedan mikrogram muških hormona ?
Imaš li trunku potrebe da nešto svoje, osvojeno, zadržiš ? Umeš li da iskališ trunku besa iz sebe ? Jesi li ikada podigao glas, opsovao, nekog gurnuo, udario ?

Lord of Ass bi im kuvao kafu !!! Da ne poveruje čovek !

Pozdrav Lorde. Peace. Neka ti je Bog na pomoći.
(Znam, mojne da se ponavljaš, nećeš da se spuštaš na moj nivo. Nemoj da se spuštaš, molim te. Bolje ostani tamo gde jesi, daleko, daleko od mene.)

Back