em3pac iverson
Zainteresovan član
- Poruka
- 414
Zasto ti imas da bezis?Pa ovo je dan zena...Red_Zmaja:Gde pobeci i sakriti se dok ne prodje ovaj dan....inace sam ga ugasio...![]()
8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ti imas da bezis?Pa ovo je dan zena...Red_Zmaja:Gde pobeci i sakriti se dok ne prodje ovaj dan....inace sam ga ugasio...![]()
8)
"Ne mozes im objasniti"...... Sta, ONE ne shvataju?goodday:-ali ne mosh im to objasnitiKapris:I nije, zaboga, obicaj da se nesto "trazi"...Snezna_kraljica:Ja od decka naravno nista necu traziti...![]()
malecka:ima jedan brezobrazan vic na racun tog praznika... jel neko voljan da ga isprica, jerbo sam suvise stidljiva?ops:
ops:
ops:
A muskraci im kupuju poklone...bankrotiracu.... :wink:em3pac iverson:Zasto ti imas da bezis?Pa ovo je dan zena...Red_Zmaja:Gde pobeci i sakriti se dok ne prodje ovaj dan....inace sam ga ugasio...![]()
8)
Pa harem je harem.... :wink:LPhoklica:pa da...
bankrotirace ovi sto imaju mnogo zena :wink:
ma nemoj pa da te prebiju one zenetine iz haremaRed_Zmaja:Osmog marta ne postojim....![]()

Belu ili...????LPhoklica:za 8 mart mi je neobicno drago sto (nisam) u haremu :wink:
volela bih cokoladu...
Red_Zmaja:Belu ili...????LPhoklica:za 8 mart mi je neobicno drago sto (nisam) u haremu :wink:
volela bih cokoladu...
Pa to je super! Pitala sam svakog da li postoji Dan muskaraca, kazu mi da niko nema pojma i pretpostavili su da ne postoji tako nesto. A sad evo ima. Bar smo ravnopravni.Snezna_kraljica:A da li znate da u Rusiji postoji Dan muskaraca? I to 23. februara. Ako postoji Dan zena, zasto ne bi bilo i Dana muskaraca? Secam se, u ruskoj skoli smo tada pravili predstavu za decake, pisale im pesmice i spremale poklone. Ipak sam za - ravnopravnost za sve.
Bolje da si mi trazila da ti skinem zvezdu s neba nego da ja pisem tamo....neke cestitke....LPhoklica:Red_Zmaja:Belu ili...????LPhoklica:za 8 mart mi je neobicno drago sto (nisam) u haremu :wink:
volela bih cokoladu...
volim crnu cokoladu...ok zavisna sam od nje :?
but, hvala bogu da mi kuca uvek puna cokolade![]()
.......................................
ma od tebe moze i jedna mail cestitka![]()
Red_Zmaja:Bolje da si mi trazila da ti skinem zvezdu s neba nego da ja pisem tamo....neke cestitke....LPhoklica:Red_Zmaja:Belu ili...????LPhoklica:za 8 mart mi je neobicno drago sto (nisam) u haremu :wink:
volela bih cokoladu...
volim crnu cokoladu...ok zavisna sam od nje :?
but, hvala bogu da mi kuca uvek puna cokolade![]()
.......................................
ma od tebe moze i jedna mail cestitka![]()
meni su ti praznici slatki...kao neko podsecanje da svima nama godi malo vise paznje nego obicno(jer valjda je normalno da ljubavi i paznje treba da ima svaki dan).... 8) 
Red_Zmaja:trebam ti....??????....ili.....?????
NBGD