8. mart

Sta fali tom prazniku? Gledajte na stvari ovako: sve sto izaziva pozitivne reakcije i osecanja, ne moze da skodi,a kad ne skodi, znaci da...znate vec.
Ja licno postujem 8.mart. To je prilika da se setis i sitnicom "oduzis" npr.svojoj vaspitacici iz obdanista ciji si bio ljubimac, ili ostareloj komsinici koja te je uvek cuvala kad je zatrebalo, i kod koje ti je uvek bilo lepo i sve dozvoljeno...Pa imate sigurno jos dragih zenskih likova oko sebe. Volite vi njih i preko godine, al' nema se vremena, ne stizete, zar ne? Ovaj datum vas ne primorava, al vas podseca....

Stvarno :?: Pa to je super! Pitala sam svakog da li postoji Dan muskaraca, kazu mi da niko nema pojma i pretpostavili su da ne postoji tako nesto. A sad evo ima. Bar smo ravnopravni.
Za muskarce, nije obavezno poklanjati devojku, ali trebalo bi. Ako nema para, nek kupi mali cvet (npr, karanfil). To ce oduseviti svakog devojkama, veruj mi.
I jos nesto, jedine zene koji nemaju prava da urade bilo sta, to su muslimanke iz Arabije. Vrlo je tuzno.
Toliko. Pozdrav!

Snezna_kraljica:
A da li znate da u Rusiji postoji Dan muskaraca? I to 23. februara. Ako postoji Dan zena, zasto ne bi bilo i Dana muskaraca? Secam se, u ruskoj skoli smo tada pravili predstavu za decake, pisale im pesmice i spremale poklone. Ipak sam za - ravnopravnost za sve.

LPhoklica:
Red_Zmaja:
LPhoklica:
za 8 mart mi je neobicno drago sto (nisam) u haremu :wink:
volela bih cokoladu...
Belu ili...????

volim crnu cokoladu...ok zavisna sam od nje :?
but, hvala bogu da mi kuca uvek puna cokolade :D
.......................................
ma od tebe moze i jedna mail cestitka :D
Bolje da si mi trazila da ti skinem zvezdu s neba nego da ja pisem tamo....neke cestitke....

E gluposti oko tog 8. marta... Nikakvog znacaja nema poklon koji se daje tog dana ako se ostatak godine dobijaju samo teske reci... i pesnice...

Nije mi jasno zasto svi misle da su potebni skupi, retki pokloni za ovaj dan?... Vazno je da se dve duse vole... i tada nije bitan taj glupi poklon... Uberi neki cvetic u basti i docekaj dragu osobu sa osmehom i poljupcem... Sta je vise od toga potrebno?... Komplikujete stvari...

Red_Zmaja:
LPhoklica:
Red_Zmaja:
LPhoklica:
za 8 mart mi je neobicno drago sto (nisam) u haremu :wink:
volela bih cokoladu...
Belu ili...????

volim crnu cokoladu...ok zavisna sam od nje :?
but, hvala bogu da mi kuca uvek puna cokolade :D
.......................................
ma od tebe moze i jedna mail cestitka :D
Bolje da si mi trazila da ti skinem zvezdu s neba nego da ja pisem tamo....neke cestitke....

e necu zvezdu ocu nesto slatko
...kad dolazis u bg? :wink:

nemam nista protiv dana zena :!: meni su ti praznici slatki...kao neko podsecanje da svima nama godi malo vise paznje nego obicno(jer valjda je normalno da ljubavi i paznje treba da ima svaki dan).... 8)

a ako se idete tom logikom onda ne treba da slavite ni dan zaljubljenih(cemu ljubav samo taj jedan dan ako je nema citave godine) koji, primetih, svi slavimo........... :lol:

A vala strasno, nemas se sto bojat od ovoga praznika! Dovoljno je samo kao cestitat, ako imas curu da ako se ne potrosis toliko sto ces joj kupit cokoladu ili cvijet. I ja sam za to da zenu treba postovat stalno, ali eto kad su vec odredili da jedan dan bude nesto posebniji od drugih, treba ispostovat. :twisted:
Inace, licno smatram da je ovaj praznik postao nekako lezbejski, jer zene uglavnom jedne drugoj kupuju poklone za ovaj dan.... :shock: :shock:

Back