Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dobro bre, nisam mislio da napravi vakum preko kulera ili da mu kompjuter sam pravi vazduh i da ga izbacije . Rekao sam mu da manji broj kulera bude za ubacivanje vazduha, a veci broj kulera izbacuje vazduh (recimo 1 ubacuje, 2 izbacuju). Ovo je extra stvar pogotovu kada imate kuciste sa rupicama za vazduh (ja imam Codegen Briza sa 10 000 rupica preko citavog kucista). Unutra promaja non-stop. Jedan kuler uvlaci vazduh i duva na 2 hard diska, a dva izbacuju vazduh (jedan sa gornje a jedan sa zadnje strane). Nadam se da je svim fizicarima jasno
btw, kad palim komp, prvih 3 sec cuje se qler normalno prijatan zvuk..zatim dok ne ucita sistem neko blago krckanje, ne u smislu da se raspada nesto nego kao da zakacinje..a kada se malo vise zagreje procesor ili grafa ne znam sta vec, cuje se jachi zvuk kako radi, ne smeta nego se brinem Normalno ? Btw posle 45min crysisa, ladno mogu doruchak kajganu i kobasice da spremim na njoj