- Poruka
- 18.738
Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru.
sram ih bilo sjede na ladnom betonu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru.

jeste stvarno nema smisla![]()

meni odgovara,mislim ako ti nikome ne ogovaras sta ti ja mogu
a vi nevini postanite punoleti prvo i to sve...
Nenene, pravi izraz je Igrichar![]()

evo sada cu da nabrojim:neodgovrnost,nepostovanje,sebicluk...trenutno ne mogu da se setim vise...***..
ali kad me odyebe onda se barem nesto ne bunim...znam da je u pravu..ali sad sam pravi djechachitj...izgleda da sam odrastao

to ti se jednom rečju zove beskicmenjakМене не забрињава таква врста кукавица, мени сметају они који нису спремни да поднесу сопствену одговорност, који увек иду линијом мањег отпора и они који су уплашени од живота и стално се скривају и беже, они што желе све, али да заузврат не морају да се помуче нити жртвују ни око чега...
Мене не забрињава таква врста кукавица, мени сметају они који нису спремни да поднесу сопствену одговорност, који увек иду линијом мањег отпора и они који су уплашени од живота и стално се скривају и беже, они што желе све, али да заузврат не морају да се помуче нити жртвују ни око чега...
kriticare-izadjes s njim a vece se svede na njegovo ke njanje tipa "vidi ova pusi i hoda ulicom" "vidi kako se onaj obukao" "kako napravise ovaj kruzni tok,ja bih to bolje" etc to su uvek negativni kriticari svemu nadju manu uvek,i primecuju stvari koje vi ne primecujute,pa velikodusno dele svoje impresije s vama
jao jeste! znam taj tip 
Pa i u tridesetim uzas uzas najgora vrsta.