7-mi juli Dan Ustanka !

Стварно, КОМЕ СЛАВА???

[/B]Само комуњаре могу да смисле да се УГУРАЈУ у ИВАЊДАНСКЕ ДОГАЂАЈЕ као да Св.Јован има некакве везе са њиховим злочинима.

Жандарми из Беле Цркве жртве идеолошког терора
Аутор: Мирољуб Мијушковић, Објављено: 09. 01. 2009.

Суд у Шапцу рехабилитовао Богдана Лончара и Миленка Браковића, чије је убиство словило као Дан устанка

Шабац – Хици из пиштоља марке „штајер“, којим је 7. јула 1941. године у Белој Цркви код Крупња комуниста Жикица Јовановић Шпанац убио жандармеријског наредника Богдана Лончара и каплара Миленка Браковића, нису означили почетак устанка против немачког окупатора. Били су испаљени из идеолошко-политичких разлога у жртве прогона и насиља од стране припадника партизанског покрета, чиме је повређено њихово право на живот – одлучио је Окружни суд у Шапцу у поступку рехабилитације покојних Лончара и Браковића.

... и даље на:
http://www.dverisrpske.com/tekst/106574

Ma, naravno... kada ti citiraš.
Ovaj citat, kao i sva tumačenja istorije, baš kao i verodostojnost iste samo govore da istoriju što pre treba izbrisati sa liste - nauka.
Istorija je odokativna zbrka koja služi interesima onih koji su trenutno na vlasti. U svakom slučaju - teška budalaština.

Ma, naravno... kada ti citiraš.
Ovaj citat, kao i sva tumačenja istorije, baš kao i verodostojnost iste samo govore da istoriju što pre treba izbrisati sa liste - nauka.
Istorija je odokativna zbrka koja služi interesima onih koji su trenutno na vlasti. U svakom slučaju - teška budalaština.

Ево још једног "храброг клона" - па што мене нападаш, какве ја везе имам ...хехехе... У ПИТАЊУ ЈЕ ПРАВОСНАЖНА ПРЕСУДА СУДА У ШАПЦУ У СРБИЈИ - тако да са тим вашим жикицама и овим и оним ЈУЛ-овима можете да обришете дуп*...:per::hahaha:

Ево још једног "храброг клона" - па што мене нападаш, какве ја везе имам ...хехехе... У ПИТАЊУ ЈЕ ПРАВОСНАЖНА ПРЕСУДА СУДА У ШАПЦУ У СРБИЈИ - тако да са тим вашим жикицама и овим и оним ЈУЛ-овима можете да обришете дуп*...:per::hahaha:

tako je jeremjija, pokazi komunistickim provokatorima ko je glavni....:hahaha:

bezkorisnickog... dudavuda... itd i sl.
. uvek po pozivu.... međutim, to ne menja činjenicu da istorija nije nauka već - budalaština koja služi nečijem tekućem iteresu. Mito ... Mitke :zag:

Back