7. јули - Дан када је Србин пуцао на Србе, треба ли то славити?

Треба ли славити 7. јул?

• Да

• Не

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pristojnost je pola zdravlja,zar nisi znao!

Не!!! :eek:
Мене су учили да је чистоћа, ал` ако ти тако кажеш...
Него, зашто је банда почела "револуцију", тек пошто се посвађала са нацистима?

Не!!! :eek:
Мене су учили да је чистоћа, ал` ако ти тако кажеш...
Него, зашто је банда почела "револуцију", тек пошто се посвађала са нацистима?

Mentalnog zdravlja,pristojnost je pola mentalnog zdravlja!

Vreme je da se tema zaključa.Već je 22 a i 7 juli se neće proslavljati još najmanje 5000 godina a posle ćemo da vidimo.
Nikad se ne zna. Kako ste alavi, neinteligentni, nemoralni, metiljavi, bolesljivi i takvi nikakvi unistavate zdravo srpstvo sto vam se, kad tad, mora obiti o vase usijane glave. Jos uvek se secate kako su vas komunisti cistili i kad se pomene ime Tito odmah zasmrdite okolinu. Dokle ce da vas tripi ovaj posteni narod ne znam, ali sam siguran da nece trebati vise od desetak, najvise petnaest do dvadeset godina. A, onda, berite kozu na siljak. Svi cete da se molite i klanjate drugu Starom i da pevate "druze stari mi ti se kunemo".

Nikad se ne zna. Kako ste alavi, neinteligentni, nemoralni, metiljavi, bolesljivi i takvi nikakvi unistavate zdravo srpstvo sto vam se, kad tad, mora obiti o vase usijane glave. Jos uvek se secate kako su vas komunisti cistili i kad se pomene ime Tito odmah zasmrdite okolinu. Dokle ce da vas tripi ovaj posteni narod ne znam, ali sam siguran da nece trebati vise od desetak, najvise petnaest do dvadeset godina. A, onda, berite kozu na siljak. Svi cete da se molite i klanjate drugu Starom i da pevate "druze stari mi ti se kunemo".

Sto pre realizuju sve svoje ideje pre ce da se desi transformacija drustva cenim da ce prvi elementi promene doci za tri do pet godina a putpuno okretanje strankama sa levicarskim idejama verovatno ce se desiti za petnaestak godina.

...Ali šta to vredi. Kad kurvi pljuneš u lice ona kaže: - Pada kiša.

Nemoj da se plasis,proslavljaces ti i jos ces da nosis crvenu pionirsku maramu.
Ne, crvenu maramu je prevazisao. Mahace on sa crvenom knjizicom, koju jos uvek negde krije, zlu ne trebalo. Takvi su, kad su komunisti dosli na vlast, od drazinovaca postajali najcvrsci komunisti i ateisti, pa kad su dosla druga vremena postadose veliki drazinovci i bogoljubci. Bas kao i njihov Vuk Draskovic, nekada veliki komunista koji je denucirao svoje partijske drugove, a sada bi da zameni Drazu i postane vrhovni cetnicki vojvoda.

Ne, crvenu maramu je prevazisao. Mahace on sa crvenom knjizicom, koju jos uvek negde krije, zlu ne trebalo. Takvi su, kad su komunisti dosli na vlast, od drazinovaca postajali najcvrsci komunisti i ateisti, pa kad su dosla druga vremena postadose veliki drazinovci i bogoljubci. Bas kao i njihov Vuk Draskovic, nekada veliki komunista koji je denucirao svoje partijske drugove, a sada bi da zameni Drazu i postane vrhovni cetnicki vojvoda.

Vidis momak od nas 60 iz Opstinskog komiteta SKJ samo dvojica smo jos uvek komunisti deset petnaest je u SPS_-u a ostali su u danasnjim vladajucim strankama.Najveca pljuvanja komunista dolaze iz usta bas takvih.

Sto pre realizuju sve svoje ideje pre ce da se desi transformacija drustva cenim da ce prvi elementi promene doci za tri do pet godina a putpuno okretanje strankama sa levicarskim idejama verovatno ce se desiti za petnaestak godina.

Otkad je KP postala stranka?

I kakve ona veze ima sa ljevicarskim idejama?

Vidis momak od nas 60 iz Opstinskog komiteta SKJ samo dvojica smo jos uvek komunisti deset petnaest je u SPS_-u a ostali su u danasnjim vladajucim strankama.Najveca pljuvanja komunista dolaze iz usta bas takvih.
Nista se ti ne brini. Rezervu cine onih milion otpustenih radnika - proletera, a i seljak vec stenje pod teretom gramzivih kamatara - inostranih bankara koji sistematski pljackaju ovu zemlju. Ovi danasni globalisti su zadrigla i nesazrela deca jos zadriglijih partijskih funckionera, bisih komunista (Vuk Draskovic, Toma Nikolic, onaj sto Krka babe, Dacic, pokoujni Djindjic, pa i golootocanin Micunovic, a i nas aktuelni predsednik je sin nosioca partizanske zvezde 1941.i pukovnika OZNE, kao i pripadnici, tzv. krupne burzoazije nastale iz raznoraznih i mnogobrojnih demokratski orijentisanih mafija.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back