- Poruka
- 37.308
uprvo, ali to ga čini muškarcem koji se ostvaruje u životu kroz ženske orgazme,u njenom moz da uziva samo sadista kad je vidi ko u ropcu dok se trza i iskolacuje beonjace
ako nema već kroz šta drugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uprvo, ali to ga čini muškarcem koji se ostvaruje u životu kroz ženske orgazme,u njenom moz da uziva samo sadista kad je vidi ko u ropcu dok se trza i iskolacuje beonjace
1:1 ..........jer kad ona pocne da dozivljava orgazam, ja se vise ne mogu zaustaviti i da ocu. Valjda je tako od Boga dato. Ne spadam u Zigole.
ja mozda ne primetim al "on" uglavnom i te kako primeti.to mi je poznato ponekad, ali zna se dogoditi i da taj zenski prvi orgazam bude tih i neorimjetan, bez ikakvih namjernih znakova baš iz tog razlogai vjeruj ne primjete svi uvijek
![]()
on se ostvarujeuprvo, ali to ga čini muškarcem koji se ostvaruje u životu kroz ženske orgazme,
ako nema već kroz šta drugo
Muskarcu treba samo da je iscedjen.........dal od prve dal od druge svejedno. A zeni ako je stalo da ona bude ta prva, nek se potrudi.a poznato je sto zene vole da namireno iscede musku drenovinu do balcaka... nikad to nece reci i biti jel ostvarene, vec ce nako zenski lukavo da se cere po sistemu, srce moje aj sad budi nabreknut i startuj neku drugu ako imas snage![]()
sa praznim yayima ne moz cak ni kognitivno da povezujes poznate premise, a kamoli da budes drvoseca.Muskarcu treba samo da je iscedjen.........dal od prve dal od druge svejedno. A zeni ako je stalo da ona bude ta prva, nek se potrudi.
Hahahah ima vala svacega .u njenom moz da uziva samo sadista kad je vidi ko u ropcu dok se trza i iskolacuje beonjace
Bogami, mene to pali :>Pu njenom moz da uziva samo sadista kad je vidi ko u ropcu dok se trza i iskolacuje beonjace
Nikad to video, taj neprimetan.to mi je poznato ponekad, ali zna se dogoditi i da taj zenski prvi orgazam bude tih i neorimjetan, bez ikakvih namjernih znakova baš iz tog razlogai vjeruj ne primjete svi uvijek
![]()
Kako se ovo manifestuje? Kako bi opisao to?ja mozda ne primetim al "on" uglavnom i te kako primeti.
Reci ce ti se samo ako i ti i ona dobro obavite poso.Kako se ovo manifestuje? Kako bi opisao to?
Ja... nemam i verovatno necu ni imati iskustva, pa ne znam, a znacilo bi mi da znam, zarad ubedljivije glume i uspesnog skrivanja tajne...
koja crna gluma, kad si sa nekom iskrenom, otvoreno ce ti reci da si fejlovo.Kako se ovo manifestuje? Kako bi opisao to?
Ja... nemam i verovatno necu ni imati iskustva, pa ne znam, a znacilo bi mi da znam, zarad ubedljivije glume i uspesnog skrivanja tajne...
Ja... nikada nisam i, verovatno, nikada i necu "obaviti" posao, pa zato i pitam...Reci ce ti se samo ako i ti i ona dobro obavite poso.
Moja gluma, moje pretvaranje...koja crna gluma
Nema sta da se pretvaras to je vrlo prosto. No nemoj se hvaliti time da si nevin, to ne valja.Ja... nikada nisam i, verovatno, nikada i necu "obaviti" posao, pa zato i pitam...
Moja gluma, moje pretvaranje...
Da sam "normalan", a ne nevin... Trebao bih da znam ovakve stvari da bih uverljivije mogao da se pretvaram.