5G mreza

Ako si spreman da spavaš u kavezu ko papagaj, onda možeš i da kupiš kuću na selu, digneš živu ogradu + posadiš drva po obodu i miran si. Domet 5g je mali, par stotina metara od najbliže bazne stanice i miran si.
То сам већ урадио, мада тенкс на предлогу! И на селу је предобро само нема лове.
Али морам да радим у градовима, и да живим по киријама по становима - тамо је само кавез решење.
 
То сам већ урадио, мада тенкс на предлогу! И на селу је предобро само нема лове.
Али морам да радим у градовима, и да живим по киријама по становима - тамо је само кавез решење.
Stani,brate,polako,hoces da kazes da u stan kad ga iznajmis uneses KAVEZ da spavas u njemu??
 
Stani,brate,polako,hoces da kazes da u stan kad ga iznajmis uneses KAVEZ da spavas u njemu??
Da, evo sutra baš treba da se uselim u jedan stan u švici pa ću da sklepam jedan kavez. Pitam se šta će mi reći ako me spazi panduracija sa tolkim aluminijumskim pločama i mrežom mesto zadnjih sedišta, heh?

Tamo je baš čudno, znači zabranjeno je imati veš mašine u stanu da ne ometaš komšije ali zato vajfaja jedno 10-20.. kako za to nisu doneli zakon da ometa komšije..?
 
Poslednja izmena:
Kad bi samo postojao način da se radi od kuće... A da, tu opciju nam je omogućio brzi internet :)
definisati šta je brz net. Za moj posao dovoljan je već 1 megabit u sekundi znači oko 0.12megabajta u sekundi a to mislim da je omogućavao i 3G.
Da napravimo malu digresiju šta se može raditi sa 3G
igrati onlajn igre - da
surfovati internetom/intranetom - da
ftp - da
gledati fullhd filmove - da (kada se skinu a ne onlajn)
upload/download progamskih kodova ili već čega drugo.. - da

pa onda prirodno sledi pitanje: Čemu 4, 5G...??? šta da glupe vesti i beskorisne informacije stižu u većem obimu do nas??
čak šta više i postaje problem kada je sve dostupno u momentu - čovek prekida sa razmišljanjem čemu sve to :)
 
Haha. Razbojnicima izrasli rogovi preko noci. Ova Irina Reljin je zenska verzija Miroljuba Petrovica, Vojislava Seselja i Nedeljka Todorovica zajedno. S tom razlikom sto Nedeljko bar veruje u ono o cemu prica.
"Dakle, brojni uređaji elektronskih komunikacija već godinama rade na frekvencijama na kojima će raditi 5G i do sada to nije smetalo ni pticama, ni pčelama, ni građanima."

Jeste, i u Srebrenici nije bilo genocida, klimatske promene su izmisljotina, plastika u plasticnim flasama obicna propaganda a Azija je ravna kao tepsija, sto geografske karte jasno pokazuju...

Puni su zatvori nevinih ljudi... I ovakvi bi camili u njima da je sistem iole normalan... Nego, trebalo je pitati vrapce sta misle o tome, dok ih je jos bilo na granama...

Nije cudno sto ljuidi beze iz ove zemlje...
 
Poslednja izmena:
Kako izmeriti ostecenja ljudi koji Za Srbe pisu da su na dnu neke civilizacije, a onda sasvim ozbiljno napisu da je " 5g mreza" , otkrice te civilizacije na cijem su srbi dnu, stetna za ljude?
Tu nisu u pitanju dvojni standardi nego ostecenje mozga prirucnim sredstvima, sto bi mozda 5 g i 6 g mreza mogla i da ispravi....
 
A i kako ostetiti nesto vec osteceno...
Fizika, ekologija, epidemiologija se bave odredjenim ispitivanjima, koliko su ona relevantna je pod znakom pitanja,
ali neke stvari su vrlo poznate....spektar frkvencija koji je stetan je poznat i mozda su samo granicne frkvence sumnjive.
Sa druge, humane strane gledano, mnogo je stetniji uticaj informacija koje prolaze tim mrezama, a sasvim sa trece strane, posmatrajuci prazninu znanja i sposobnosti novih mediokriteta stvorenih losim koriscenjem informacija, kontrola uma od strane vladara sveta ima smisla kao recimo " nisi sposoban da zivis bez civilizacije?" " Civilizacija kosta, a cena je slobodno razmisljanje...." Tacnije, ja se slazem da idiote nastale iz praznih mozgova treba kontrolisati da se ne pojavljuju njihovi ekstremni idoli kao zagovornici novih razaranja...
 
nisi sposoban da zivis bez civilizacije?" " Civilizacija kosta, a cena je slobodno razmisljanje...
Није, него нас терају у цивилизацију. Има људи који неће у те велике градове, па су градове донели у села!
Пре си имао избора хоћеш ли пушити цигаре или не а данас нема "Хоћеш ли бити у зрачењу или не"!

Слободно размишљање је само штетно за 5г и све што нови свецки поредак доноси зато се покушава укинути.

Мада када све саберем лоше им иде то увођење 5г, нешто свуда протестују све више?!
 
Него, читам за Синишу Михајловића да је добио акутну леукемију.. и читам о узроцима исте .. једа од узрока је изложеност електромагнетном зрачњу ццц!!! (акутна леукемија убија за пар месеци!!)

него здрав је тај 5г, по речима министарке Ирине Рељин!! (која је као предавала на ЕТФ а каже да им је први компјутер имао 16 килобита меморије!! еј каква стока уводи 5г! - ваљда 16 килобајта)
 
Један од разлога што је ова нација ту где јесте је што свако даје себи за право да озбиљне професоре и стручњаке назива "стоком".
 
Један од разлога што је ова нација ту где јесте је што свако даје себи за право да озбиљне професоре и стручњаке назива "стоком".
Ja sam skoro doktor nauka i video sam mnogo doktora nauka koje ne bi stavio ni na mesto ucenijeg zanatlije
 
Ima li jos kakvih bisera tehnokratske propagande, bolje Vjericu Radetu da su doveli nego ovu Irini Reljin da ih zastupa. :D Videste li odgovore na pitanja novinarke RTS-a, ahahahahaha

Da li 5G razara DNK?
Ne, zato što snage uređaja nisu tako velike i fen za kosu zrači više od bazne stanice za 5G mrežu.
Da li izaziva ubrzano starenje?
U salonima lepote se već dugo vremena koriste laseri, a laseri imaju znatno viši stepen zračenja od 5G tehnologije.
Da li 5G mreža izaziva nervozu?
Zračenje to sigurno neće izazvati, problemi mogu biti samo psihološke prirode.
Uništava li 5G mreža pčele?
Sve frekfencije koje se pominju za 5G mrežu, a to su 700 megaherca, 3.4 i 3.8 gigaherca, to je 26 gigaherca i 38 gigaherca, one se sve već koriste u telekomunikacijama, tako da bi biodiverzitet odavno bio uništen da je to tačno.
 
Za neupucene, evo i strucnih odgovora na postavljena pitanja:

Da li 5G razara DNK?
Da, zato sto glavna veza u molekulu DNK nije ni jonska, ni kovalentna, nego VODONICNA. A sustina mikrotalasnog zagrevanja je upravo u raskidanju vodonicnih veza medju molekulima vode (jer negativni i pozitivni pol dva razlicita dipola tezi da zarotira na suprotne strane, zbog cega ovo zracenje ima vece izglede da razori molekul DNK nego bilo koje drugo).
Da li izaziva ubrzano starenje?
Dobicete ruzne podocnjake zbog nesanice, ali to je samo vrh ledenog brega. Elektromagnetno zracenje, elektricna kola u predajnicima kao i pozicije na kojima su postavljeni dovode do smanjenja kolicine ozona u atmosferi, zbog cega ultraljubicasto zracenje sve vise prodire u urbane sredine.
Da li 5G mreža izaziva nervozu?
Da, kao i zamor, depresiju, anksioznost...
Uništava li 5G mreža pčele?
Biodiverzitet je odavno ugrozen, tako da koriscenje postojecih frekvencija za novu mrezu sigurno nece izmeniti stvari na bolje.
 

Back
Top