,,,,,,,,

BG Pastuv:
Treba da imate u vidu i izvjesnu kategoriju "citaca foruma", koji redovno prate sta se zbiva, ali nikad ili gotovo nikad se ne ukljucuju u rasprave... Nerijetko, nisu uopste ni registrovani na forumu koji posjecuju svaki dan...
Meni to nikad nije bilo jasno - i ja imam svoj sajt (nije bitno gde i koji) ima lep i posecen forum - i stalno novi clanovi, gostiju prilicno pazljivo citaju i ne rade nista a diskutuje stalna ekipa...
Mozda se plase da ne bi bili prihvaceni, upravo zato sto je na forumu stalna ekipa...

[/quote]
Daj Pastuve, ne sudi o konju koga nisi jahao.
....................
Da se ova recenica stavi u razmatranje kao odvala godine?? :lol:
A izrazi, mogu da budu i primereniji, ipak je Gazdarica daleko bliza Europi :wink:

Daj Pastuve, ne sudi o konju koga nisi jahao.
....................
Da se ova recenica stavi u razmatranje kao odvala godine??

To je metafora, preneseno znacenje=stilska figura koja znaci da to nije bukvalno tako. U konkretnom slucaju znaci da ne favorizujes jednog ucesnika ukoliko nisi u stanju da okarakterise drugog. A ta recenica je i narodna izreka.

Ma nije valjda?!
Imajuci u vidu cinjenicu da je konj pa i onaj najmanji brdski ili jos manji poni daleko lepsi&plemenitiji nego kojot ili sakal (ne zaboravi oni su strvinari i veoma podmukli) ovo shvatam kao debeli komplimet...bye :wink:

Znate iako su me ispljuvavali da lupetam gluposti..ja se trudim da vlada mir na forumu..............zato time out...nisam ni na cijoj strani jer ste oboje cool....zato iskulirajte,,,

Back