S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.456
Kakve kobaje, jeo se suši. Ćaci gospodaKako si se provela juče, najela si se kobaja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve kobaje, jeo se suši. Ćaci gospodaKako si se provela juče, najela si se kobaja?
a ciji je onda aleksandar? musliu
Last day party the end.Sta je danas bilo, propast>?
To je samo tvoj subjektivni osećaj, ali on ne igra niti presudnu niti bilo kakvu drugu ulogu u sistemu opšte metodike, jer što se mora, nije ni teško.Ne sviđa mi se. Previše nejasnih varijabli. Može to i jednostavnije.
Jedino se moraju poštovati prirodni zakoni termodinamike, a ovaj slučaj ne podleže njima. Vučić je od krvi i mesa postao ideja a borba protiv ideja ima svoja pravila. i Isusa su razapeli na Golgoti pa mu je tek onda krenula karijera.To je samo tvoj subjektivni osećaj, ali on ne igra niti presudnu niti bilo kakvu drugu ulogu u sistemu opšte metodike, jer što se mora, nije ni teško.![]()
ja i nekih malih milion žitelja ove zemlje misli da si prenapuhal značaj i ulogu dotičnoga.Jedino se moraju poštovati prirodni zakoni termodinamike, a ovaj slučaj ne podleže njima. Vučić je od krvi i mesa postao ideja a borba protiv ideja ima svoja pravila. i Isusa su razapeli na Golgoti pa mu je tek onda krenula karijera.![]()
PEVAJ SNS SRBIJO ZEMLJO LOJALISTA!!!
imaju jehovini [jahvini] svedoci, sekta, ciji si clan, a sns sekte si clan obaska, pride, sad ces i u pokret, a u lojaliste tek kada udjes, stradece svi jarci nad cijom krvlju se zaklinjete, jel tako? uclanjujes se u sekte redom, kao sto mi ameri vadimo kreditne kartice redom