5. октобар

То обашка. Него, тако би отворили врата вечитом лустрирању, што би значило да би и ЊИХ некада нека власт могла да лустрира, а иако су се надали, знали су да ипак неће владати вечно и срећно до краја живота.
Lustracija je neophodna da bi se srušila korupcija. Ali... kojem političaru, pa i pojedincu danas, nije suština?

Dig, if you will, the picture.

Ја сам главом и брадом учествовао у деветомартовским гибањима. Добро, без браде, нисам се још бријао.
Bio prisutan i tamo i, protiv svoje volje, okupan hladnom vodom.
Nisam ja neki nasilnik, pre sam fin gospodin čovek (bar tako drugi kažu), ali, uz dovoljan podsticaj, mogu da postanem, kako da kažem, very much medieval.

Pray tell, šta od toga nije tačno?
Терорисање опозиције
Премлаћивање грађана
Изборне крађе
Издаја Срба у Босни
Издаја Срба у Хрватској
Убиство Стамболића

Прве две ставке - ни мање ни више него режим после њега, или било који други у свету
Изборне крађе и убиство Стамболића - тлапње опозиције
Издаја Срба у Босни и Хрватској - време ће показати, с тим што је ОН потписник Дејтонског споразума

'Зајам за препород Србије' - да будем искрена, не сећам се тога и шта је то тачно представљало
А што се тиче Језде и Дафине, јел вам Милошевић рекао да улажете паре?

Хиперинфлација је била последица ембарга и санкција

Ето, ставка по ставка.

У чему се састоји та зарада, у однешеним рамовима за прозоре и лавабоима?

Те фабрике - Лола, ИМР, ЕИ, Гоша, Југоалат и стотине других - више нису биле конкурентне и то је то, то је све. Што се тиче плата радника који тамо нису ништа радили десет и петнаест година, али су се водили као запослени... нека се обрате суду удруженог рада.
Да, да, губитници транзиције, знамо ту причу напамет

и убиство Стамболића - тлапње опозиције

Теби је јасно да је Иван Стамболић у ствари мучки убијен од стране специјалних јединица режима, зар не?

Да су људи осуђени за то убиство на по 40. година и да и даље издржавају казне?

Теби је јасно да је Иван Стамболић у ствари мучки убијен од стране специјалних јединица режима, зар не?

Да су људи осуђени за то убиство на по 40. година и да и даље издржавају казне?

Јел осуђен Милошевић?

Back