Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.206
Da, ja sam tog dana skakao po marici u Majke Jevrosime
Dig, if you will, the picture.
Ја сам главом и брадом учествовао у деветомартовским гибањима. Добро, без браде, нисам се још бријао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja sam tog dana skakao po marici u Majke Jevrosime
Valjda Oksforski Jokšir pije pića od pirinča?Миланче! Пусти Србију, како ракија?
odakle su tvoji došli vlakom za BG?Dig, if you will, the picture.
Ја сам главом и брадом учествовао у деветомартовским гибањима. Добро, без браде, нисам се још бријао.
Lustracija je neophodna da bi se srušila korupcija. Ali... kojem političaru, pa i pojedincu danas, nije suština?То обашка. Него, тако би отворили врата вечитом лустрирању, што би значило да би и ЊИХ некада нека власт могла да лустрира, а иако су се надали, знали су да ипак неће владати вечно и срећно до краја живота.
Bio prisutan i tamo i, protiv svoje volje, okupan hladnom vodom.Dig, if you will, the picture.
Да неће, недај Боже, навући и Вучића?Prvo su navukli Milosevica , a posle njega Djindjica.
Kada su ih iskoristili i okupirali Srbiju,kada im vise nisu trebali, prosto su ih ubili.
Petog Oktobra su provalili u Srbiju u kojoj su ostali do dan danas.
Терорисање опозицијеPray tell, šta od toga nije tačno?
Vucic je njihov namesnik koji mora da slusa kako mu ambasador kaze.Да неће, недај Боже, навући и Вучића?
Или си зглајзо?
Ko je pomenuo Karingtonov plan?Ko je pomenuo Z4? Ko je pomenuo dr Raškovića i njegovu neobičnu smrt?
Znali po tebi Vulin je ministar jer je tako stigla direktiva gospodina BilderbergaVucic je njihov namesnik koji mora da slusa kako mu ambasador kaze.
Да, да, губитници транзиције, знамо ту причу напаметУ чему се састоји та зарада, у однешеним рамовима за прозоре и лавабоима?
Те фабрике - Лола, ИМР, ЕИ, Гоша, Југоалат и стотине других - више нису биле конкурентне и то је то, то је све. Што се тиче плата радника који тамо нису ништа радили десет и петнаест година, али су се водили као запослени... нека се обрате суду удруженог рада.
и убиство Стамболића - тлапње опозиције
Hm, ne sećam se ni da je čak prva godišnjica imala neko veliko i/ili zvanično obeležavanjeНеиронично питање - када је 5. октобар задњи пут званично обележен у Србији?
За живота Ђинђића?
Vulin treba da tvrdi pazar kod glasaca.On nema nikakvu moc.Znali po tebi Vulin je ministar jer je tako stigla direktiva gospodina Bilderberga
Теби је јасно да је Иван Стамболић у ствари мучки убијен од стране специјалних јединица режима, зар не?
Да су људи осуђени за то убиство на по 40. година и да и даље издржавају казне?
Podigao je ruku na sebe u Nirnbergu. Meni to pokazuje da je imao osećaj kriviceЈел осуђен Милошевић?
Јел осуђен Милошевић?
Dig, if you will, the picture.
Нако, симболично? 
Slobodna bi bila toliko što bi Slobodan bio njen predsednik, možda.Da nije bilo 5 .Oktobra, mozda bi Srbija danas bila slobodna.