Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bila na svakom protestu od 9. marta '91.Za Srbiju. .......

Знам само да је до 1990. било далеко, далеко боље, а отад, све горе и горе.
Вешеструко самопотврђена НЕЗНАЛИЦЕ, ТРЕБАЛО БИ ДА ЗНАШ СЛЕДЕЋЕ:
Тројански коњ, Војислав Коштуница, добио је, према званичним подацима СИК-а, која је једина овлашћена да објављује коначне резултате, 48, 22% гласова, што није било довољно за победу у првом кругу. Овај резултат СИК је објавио 26.9.2000. С друге стране, изборни штаб ДОС-а тврдио је да је Коштуница освојио преко 50% гласова.
Заверници, инфилтрирани у СИК, били су управо његови челници, Боривоје Вукићевић – председник СИК-а, који је свесно одуговлачио читав поступак и одбијао било какав контакт с медијима, а све са циљем да се у јавности створи утисак како се у СИК-у одвијају махинације; Милисав Мленковић – секретар СИК-а, и Вукићевићева «десна рука» и Милован Живковић – директор Савезног завода за статистику. Ови људи су постављени на челна места у СИК-у по директном налогу Милана Милутиновића, тадашњег председника Србије.
Представници радикала и ДОС-а у СИК-у, оправдано су изразили сумњу у резултате избора који су пристигли са Косова и Метохије. Зато је Савезни уставни суд, 4.10.2000. «једногласно одлучио да поништи ДЕО избора за председника СРЈ који се односи на гласање, утврђивање и објављивање резултата гласања од 24. септембра 2000. године.»
Дакле, ДЕО изборног процеса је ПОНИШТЕН, што значи да је морао да се ПОНОВИ.
Међутим, пучистима то није падало ни на крај памети. Седмог октобра, два дана након извршеног пуча, СИК поново заседа и противуставно и противзаконито доноси следећу Одлуку:
«Комисија се упознала са Одлуком Савезног уставног суда ПП бр. 33/2000 и 33-1-2000 од 4. октобра 2000. године којом је Суд утврдио да записници које је СИК добила од изборних комисија изборних јединица 24 – Прокупље и 26 – Врање, нису били у складу 59. Закона о избору посланика у Веће грађана Савезне скупштине, зато што бирачка места на територији АП Косово и Метохија нису била отворена од 7.00 до 20.00 часова, већ од 7.00 до 16.00 часова.»
Дакле, Савезни уставни суд је донео Одлуку да је било неправилности да се избори морају поновити. Међутим, СИК даље каже:
«Сагласно томе, на основу утврђених резултата, СИК констатује да је др Војислав Коштуница добио већину гласова бирача и да је изабран за председника Републике.»
Ово нема никакве везе са Одлуком Суда! Војислав Коштуница заиста јесте добио већину гласова, али не надполовичну!
Одлука СИК-а је ФАЛСИФИКАТ!
Још једну ствар треба имати на уму. На седници СИК-а на којој је донета ова Одлука, НИЈЕ БИЛО КВОРУМА, премда је један члан, Милена Арежина, поднела оставку у којој се каже:
«Ја, Милена Арежина...7. октобра 2000. године у 16.30 часова дајем оставку на ову функцију...Због одлуке Савезног уставног суда, не могу се утврдити никакви, а поготово не коначни резултати за председника Републике, јер их једноставно у овој фази нема, а без могућности да се поново утврде.»
Милени Арежини никада није била опроштена ова одлука, као ни она о не подношењу оставке на место председника Привредног суда, па је зато брутално испребијана 9. октобра 2000. године од стране револуционара који су јој, такође, демолирали канцеларију и стан.
Дакле, «велики легалиста», Војислав Коштуница, НЕЛЕГАЛНО је постао председник СРЈ!
Ниједан документ не иде њему у прилог. Он и остали пучисти, према речима Елмара Шмелинга, бившег немачког адмирала и посматрача на изборима 2000. године, примили су 70 милиона долара помоћи од америчког Конгреса, намењених за свргавање Слободана Милошевића
А ти ниси!?![]()
Па што раније ниси била на улици нпр. да подржиш Србе са Косова и Метохије када су долазили у Београд?
Или идеш на улици само из личних интереса, па кад ти неко напише да си због свјих интереса изманипулисана ти то нећеш да признаш ни по коју цену.![]()
Šta je bilo dobro 93.?
Не може се само један временски период извући из временског мозаика, јер у Србији највећи стандар био у време Милошевића 1989. до 1991. године.Нисам ја заборавио те остале, ал преврат ни не би то био да није темељан. И просто не мислим да је у овом случају спољни фактор био толико битан, већ да је понашање Краља (и Краљице приде, посебно), с недостатком наследника као можда најбитнијим фактором, ипак пресудно утицало да се све деси како се десило.
Који год утицај да је долазио, он је директно ил индиректно непријатељски за нас, ал смо стекли тада и оне који су нас подржавали, Русију (наравно, у складу с њеним интересима и могућностима) и помагали.
Упркос неким идеализовањима тог периода, ипак је Србија од 1903 до 1914. напредовала у сваком погледу.
ЗА СРБИЈУ ???
Хоћеш рећи - За Вука Манитога и Луду Дану?![]()
A dje si naucio da djes odgovor koji ti nije trazen, podsjeticu te, mudrove,
pitao sam te imas li kontra argumente za skedece navode????
Razlika izmedju onih prije i poslje 5. oktobra,
je jedino u tome, sto su oni prije,
samostalno unistavali srpsku drzavu i narod,
a ovi poslje, to rade pod patronatom zapada!!!
I,.....i,....., imas ili nemas, kazi ili ucuti, ne fekalisi!!!!

POsle 2000/te je svaka godina ko 1993
A dje si naucio da djes odgovor koji ti nije trazen, podsjeticu te, mudrove,
pitao sam te imas li kontra argumente za skedece navode????
Razlika izmedju onih prije i poslje 5. oktobra,
je jedino u tome, sto su oni prije,
samostalno unistavali srpsku drzavu i narod,
a ovi poslje, to rade pod patronatom zapada!!!
I,.....i,....., imas ili nemas, kazi ili ucuti, ne fekalisi!!!!
Ne,vec ne bi postojali sto proizilazi da ni ti nisi dosledan,a pritom si i siledzija.
Колико сам читао, а и покојни Стамболић то износи федерална струја у Југославији је у Милошевићу видела новог Тита и хтела је Југославију да сачува и поред прецизних информација о темељном вођењу специјалног рата против Југославије од стране Запада.
Адмирал Мамула и ген. Љубичић су протежирали Милошевића, страни фактор се није питао јер је био против Југославије.
Ja sam bila na svakom protestu od 9. marta '91.Za Srbiju. Ako sam pogrešila, to i ispaštam. A gde si ti bio u to vreme?

Ja sam bila na svakom protestu od 9. marta '91.Za Srbiju. Ako sam pogrešila, to i ispaštam. A gde si ti bio u to vreme?
Слоба је био шмекер. Испо је сиса само што је прекинуо рат против нато. И у Хагу је био вансеријски. Јесте комуњара али морам да кажем.
Са друге стране имамо кога? Шибицаре, клошаре и психопате.![]()
Nije tačno.
To je bilo nevažno. Nikada nisam bila simpatizer SPO.Vuk je tada bio jagnje, a Dana se nije ni pojavljivala. Da, za Srbiju.
93. je bila strašna i tu nema diskusije. ali narod je još uvek imao ušteđevinu i snalazio se. i najbitnije, kratko je trajalo. ovo posle 2000. je malo bolje ali predugo traje. nema ušteđevine a svaka godina sve gora i goraNije tačno.
Све оно, што је још увек било преостало из претходних година деценија, а што је, данас, како видимо, од октобра 2000. уништено ил се систематски уништаваŠta je bilo dobro 93.?
Toj vojnoj struji, koju spominjes, tada, Milosevic je bio trn u oku, najomrazenija politicka licnost u cjeloj SFRJ!!!!
Moguce da je Stambolic bacao prasinu u oci time, ali je Milosevic kao sto rekoh tada , zasigurno, bio medju oficirima ideoloske JNA najomrazenija politicka figura SFRJ!!!
НИШТА ТИ ДЕВОЈЧИЦЕ НИСИ ПОГРЕШИЛА !!
НАЈВАЖНИЈЕ ЈЕ ДА ЧОВЕК СЕБИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:
" УЧИНИО САМ СВЕ ШТО ЈЕ У МОЈОЈ МОЋИ "![]()
ПРЕВИШЕ СИ ТУПАВ да бих хабао тастатуру на твом просветљењу!
Теби у твојим заблудама, незнању и површности - СПАСА НЕМА!![]()
Toj vojnoj struji, koju spominjes, tada, Milosevic je bio trn u oku, najomrazenija politicka licnost u cjeloj SFRJ!!!!
Moguce da je Stambolic bacao prasinu u oci time, ali je Milosevic kao sto rekoh tada , zasigurno, bio medju oficirima ideoloske JNA najomrazenija politicka figura SFRJ!!!