5. oktobar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хајде да погледамо Русију и смену Јељцина.
Јел Јељцин смењен на улици или у кабинету када су му понуђени услови које није могао да одбије?
Јел Руси данас живе боље него под Јељцином који је на Западу важио као демократски лидер?
Није срамота учити од других!

Da stvarno,koliko smo primitivni ne bi ni milosrdnog andjela prepoznali da nam hrli u naruchje....

tomislav-nikolic-anders-fog-rasmusen-kfor-nato-sever-kosova-1348689061-212768.jpg

dva andjela

To je najobicnija laz poznata samo tebi,ne verujem da nisi upoznat sa tim nego da vec klasicno shiris propagandu,namerno tako pises ne bi li neko ovde na krsti to pokupio od tebe.

Akcija NATO pakta se nije zvala 'Milosrdni Andjeo', taj naziv je u srpskoj javnosti prosirila ona budaletina Goran Matic, Sluzba i RTS. To je cinjenica. Nije kao da je naziv nesto i bitan, ali samo to sto se kroz srpske medije taj naziv forsirao je dokaz o sizofrenosti ovog drustva.

Čoveče, ne treba ti kinta da izadješ i podržiš protest protiv bus plusa. Bilo stotinak ljudi.Što ne izađeš i ne pokažeš svoje nezadovoljstvo novim cenama!? Čekaš da ti neko plati?
Covece, da li ti razlikujes skulpinu od stotinak ljudi od skupine koja broji pet stotina hiljada ili milion ljudi. I, da li si ti uopste ucestvovala na tim skupvoima. Da li znas koliko je ljudi dovuceno iz unutrasnjosti? Da li si ti svesna kako deplasirano zvuci kada me prozivas zasto ne izlazim da pokazem svoje nezadovoljstvo novim cenama. Mozda mene nove cene ne pogadjaju kao tebe. Ako ti ne treba ni kinta i ako je to tako jednostavno, organizuj demonstracije i sakupi nekoliko desetina hiljada ljudi. Postaces neko i nesto, a ne anonimna pricalica na forumskom vasaristu.

P.S. Ne bi trebalo da se uzbudjujes ako omaskom neispravno citiram tvoje velike misli. Ispravio sam gresku, da li je citat sada ispravan?

Poslednja izmena:
već od januara 94. se stabilizovalo. plate nisu bile bog zna šta ali su troškovi života bili usklađeni sa platama. moja porodica je odlično živela od 95. do 2005. ne računajući tri meseca rata. posle je krenulo sve nizbrdo. bombe? šta sa bombama?

Moja porodica nije. A ni mnoge druge.I Beko, Mišković i ostali su tada počeli da žive dobro.

Ma uništavala se Srbija i tada po direktivi zapada, ceo raspad SFRJ je bio po staroj fori na koju padaju sujetne samoljubive mentolčine poput Slobe u svojoj prćiji, Tudjmana u svojoj i Alije. Obećaju im carstvo u regionu, oni se prime, naprže narod, počnu da se bahate a "gazde" kažu no-no kad pomisle da su mnogo jaki i fiju - nema ih.

Nego se tebi čini jer nisu tako pričali na Dnevniku2.

Slusaj deriste,... po pamet na trafiku i na TV dnevnik , nisam nikad isao, ......ostavi se kucnog vaspitanja u debati samnom!!!

Na Slobu i na njegove odluke, direktno, Zapad niti je, niti je mogao imati uticaj, druge su stvari uticaji indirektni, preko visokih oficira JNA!!!!
Sloba je u interesu komunisticke internacionale, pod komandnom palicom svoje zene, radio direktno na propasti i srpswke drzave i srpskog naroda!!!

Ne slušam ja laži. Govorim o odnosu Miloševića, Karadžića i Mladića. Valjda shvataš o čemu govorim. Valjda znaš da je bio spreman da ih proda svakog trenutka. Zato mu oni okrenuše leđa.
Можда је он то био спреман, ал што Слобу за нешто окривљивати, а за ствар сличног типа (Тајна конвенција), краљу Милану одавати почасти, ил је у најмању руку сматрати нечим мање штетним по српске интересе?

Moja porodica nije. A ni mnoge druge.I Beko, Mišković i ostali su tada počeli da žive dobro.
Беко и Мишковић данас живе јако добро.А имамо у сенци Тодорића.Ко га је довео?...И дааа,Ђелић тежак 200 милиона евра са теткиног канабета,Влаховић,вероватно више од Ђелића,Ђилас,комунистички омладинац-700 милиона евра,Милица Делевић,200 милиона,Миодраг Костић Коле,не зна се колико,Кори Удовички,Питић,Цветковић који је покрао ко зна колико приватизација...итд.Све ДС.Још чекамо да сазнамо шта поседује Борис Тадић.

Poslednja izmena:
Bili smo pod sankcijama, vodili smo ratove iz kojih smo se vraćali poraženi, Dafina, Jezda, pa slede nerazjašnjena ubistva Badže i svih posle njega...izgubismo Krajinu...ma blaženo.
upravo je to i najtragičnije da je u takvim vremenima većina ljudi bolje živela nego sada. bar nisu bili gladni, nije bilo secikesa da im plene imovinu za dug zastruju ili što kasne sa ratom za kredit. i najvažnije...postojala je nada kod ljudi da je potreban još taj mali napor da se rešimo Miloševića i da će konačno biti bolje. ovi su nam ubili nadu u bolju budućnost. i budućnost ko zna koliko generacija

Covece, da li ti razlikujes skulpinu od stotinak ljudi od skupine koja broji petstotina hiljada ili miliona ljudi. I, da li si ti uopste ucestvovala na tim skupvoima. Da li znas koliko je ljudi dovuceno iz unutraznjosti? Da li si ti svesna kako deplasirano zvuci kada me prozivas zasto ne izlazim da pokazem svoje nezadovoljstvo novim cenama. Mozda mene nove cene ne pogadjaju kao tebe.Ako ti ne treba ni kinta i ako je to tako jednostavno, organizuj demonstracije i sakupi nekoliko desetina holjada ljudi. Postaces neko i nesto, a ne anonimna pricali na forumskom vasaristu.

P.S. Ne bi trebalo da se uzbudjujes ako omaskom neispravno citiram tvoje velike misli. Ispravio sam gresku, da li je citat sada ispravan?

Šta ti hoćeš? Ja jesam učestvovala u svim mogućim protestima. Prvi je bio na Ušću, 90-te, kada nas je bilo oko milion.Milošević nam je izgledao kao svetla budućnost.

Akcija NATO pakta se nije zvala 'Milosrdni Andjeo', taj naziv je u srpskoj javnosti prosirila ona budaletina Goran Matic, Sluzba i RTS. To je cinjenica. Nije kao da je naziv nesto i bitan, ali samo to sto se kroz srpske medije taj naziv forsirao je dokaz o sizofrenosti ovog drustva.

Kami,znamo da ne pises meni vec se nadas da ce se ulogovati neki balavac od 18 godina,ovo procitati i lagati drustvo na klupici kako je on eto otkrio kako nas je lagao Sloba,znas veoma dobro da se agresija na SRJ zvala milosrdni andjeo a znas da to znam i ja.

Ta rugoba iz tvog potpisa je pokusala da progura tu laz,otislo se na sajtove NATOa,nasli su se nemacki,americki itd dnevnici iz tog perioda i za 15 minuta utvrdilo da se zaista zvala Milosrdni Andjeo.

Zapamtite MILOSRDNI ANDJEO!

A to sto pored agresije na ovu drzavu koju ti podrzavas i koja je morbidno nazvana MILOSRDNI ANDJEO ti narod koji je bombardovan nazivash shizofrenim i njemu pripisujes bolest agresora.......to ti se adekvatno moze objasniti jedino lomljenjem nogu,bas kao i onim shiptarima u policiji.

Bolesnice.

upravo je to i najtragičnije da je u takvim vremenima većina ljudi bolje živela nego sada. bar nisu bili gladni, nije bilo secikesa da im plene imovinu za dug zastruju ili što kasne sa ratom za kredit. i najvažnije...postojala je nada kod ljudi da je potreban još taj mali napor da se rešimo Miloševića i da će konačno biti bolje. ovi su nam ubili nadu u bolju budućnost. i budućnost ko zna koliko generacija

Sreća je što čovek zaboravlja, valjda će i ovo sada proći.

Како год да се звала, не мења јој то злочиначки карактер. Била је то акција невиђене агресије и варварства у новије доба.

Bili smo pod sankcijama, vodili smo ratove iz kojih smo se vraćali poraženi, Dafina, Jezda, pa slede nerazjašnjena ubistva Badže i svih posle njega...izgubismo Krajinu...ma blaženo.

Опет из тебе зјапи РУПА! ;)

КАКО да браниш Крајину из србије када су између у том тренутку ДВЕ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТЕ ДРЖАВЕ још 1992.. године ???

Када се 'ваташ за Језду и Дафину, одговори:
-ДА ЛИ ЈЕ У ВИШЕ НАВРАТА на тадашњем РТС-у становништво упозорено да то
није државна ђтедионица и да Народна банка не гарантује за КОЦКАРСКЕ улоге
српскИх КОЦКАРА који су превили сумануте комбинације да би "ставили у Дафину и Језду" ????

САМО ПОСЛЕДЊА АЛАВА СТОКА МОГЛА ЈЕ НАСЕСТИ НА КАМАТЕ ИЗ ТЕ ПРИЧЕ - и НЕКА ЈЕ; НЕКА КМЕЧИ !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back