geisha
Aktivan član
- Poruka
- 1.976
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_honeybunny_:Pogledaj gde ti je vladar 5.kuce,u kom znaku ,u kojoj kuci i u kakvim je aspektima sa ostalim planetama
geisha:vladari 5te kuce su znak lav i Sunce, Sunce mi je u osmoj kuci u devici, sta znam valjda je dobro........a, u lavu imam Marsa (neko jednom rece da cu imati atletski gradjenog muza.....el, neko zna sta znaci kad ti je vladar 5te kuce u 8oj kuci i u devici? el, ide na dobro ili na lose?
Neptunijanka:Ma malo moze naznaciti da se ne valja igrati sa trudnocama. Posto nije sjajno kada je vladar V u VIII. A sto se ljubavi tice ono ponekada da , da se osoba zabavlja sa ozenjenin covekom pa je iz tog razloga veza tajna! E, sad ne znam kako je to kod tebe :?
Samantha Jouns:@ GEISHA
jeli ti ,...jesi li polozila onaj ispit,..jer vidim da se bavis natalnom kartom![]()
![]()
![]()
vrh 5.je u blizancima,a 1/3 5.kuce prpada raku...(mesec je u lavu,a merkur u devici)S_K_V_O:a kako može da ti bude suvladar 5. mesec ako je u blizancima?
trecinu sam navela da bi ti imala jasniju sliku jer nisam dala graficki prikaz. Mesec sam navela kao suvladara 5. kuceS_K_V_O:pa gleda se valjda da je vladar kuce vladar znaka u kome kuca pocinje, bez obzira da li taj znak obuhvata petinu, polovinu ili dve trecine kuce...
Pa ovako....baki 75:Ljudi, evo ako nekom od vas ko se razume a nije mu tesko da protumaci moju petu kucu:
vladalac V kuce je Saturn u Lavu, RX i u kvadratima sa Mesecom, Venerom i Uranom (drugi vladar V kuce)...Hvala unapred
![]()