5. kuća

• Začetnik teme Začetnik teme Vekac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi ljudi zanima me da li ako nemate planete u 50oj kuci to znaci da necete imati decu? mislim ako citas horoskopske natalne karte uvek kazu, ova kuca nije veoma vazna za vas zivot zato sto nema znacajnih planeta tu....... :D

help, help ako iko zna, molim te pomozite i recite mi......

Maslim da to pre znaci da nece postojati nekih posebnih komplikacija ili znacajnijih dogadjaja a ne da necete imati decu...V kuca oznacava i veze pre braka pa nije da se uopste ne zabavljate, zar ne?

neeeeeeeee naravno...
pa meni su prazne sve kuce sem sedme koja je prepuna, osme i devete...pa to ne znaci da mi je zivot prazan sto se svih ostalih polja tice...
imas vladara pete koji se nalazi negde u karti i koji je dobro ili lose postavljen i aspektovan...
bolje je cak i da nemas planete uopste u kuci nego da imas neki malefik u njoj...

_honeybunny_:
Pogledaj gde ti je vladar 5.kuce,u kom znaku ,u kojoj kuci i u kakvim je aspektima sa ostalim planetama

vladari 5te kuce su znak lav i Sunce, Sunce mi je u osmoj kuci u devici, sta znam valjda je dobro........a, u lavu imam Marsa (neko jednom rece da cu imati atletski gradjenog muza.....el, neko zna sta znaci kad ti je vladar 5te kuce u 8oj kuci i u devici? el, ide na dobro ili na lose?

geisha:
vladari 5te kuce su znak lav i Sunce, Sunce mi je u osmoj kuci u devici, sta znam valjda je dobro........a, u lavu imam Marsa (neko jednom rece da cu imati atletski gradjenog muza.....el, neko zna sta znaci kad ti je vladar 5te kuce u 8oj kuci i u devici? el, ide na dobro ili na lose?

Ma malo moze naznaciti da se ne valja igrati sa trudnocama. Posto nije sjajno kada je vladar V u VIII. A sto se ljubavi tice ono ponekada da , da se osoba zabavlja sa ozenjenin covekom pa je iz tog razloga veza tajna! E, sad ne znam kako je to kod tebe :?

Neptunijanka:
Ma malo moze naznaciti da se ne valja igrati sa trudnocama. Posto nije sjajno kada je vladar V u VIII. A sto se ljubavi tice ono ponekada da , da se osoba zabavlja sa ozenjenin covekom pa je iz tog razloga veza tajna! E, sad ne znam kako je to kod tebe :?

hmmmm, pa s ozenjenima se ne petljam, zato sto su mi mrski, ali da me ozenjeni salecu to je tacno, a ja ponekad se ponadam joj vidi sto je fin ovaj covek (a on celo vreme krije da je ozenjen, i ja saznam s neke druge strane). dosad je bilo sve ok, zato sto imam tu neku srecnu zvezdu da otkrijem te brakove, ali pravo da ti kazem ti ozenjeni su mi odvratni, ali mozda se to vidi u horoskopu......

a, za tajne veze, pa sad, imam tu neku naviku da ulecem u tajne veze ne s ozenjenim ljudima, ali zato sto meni tako nekako vise pase.....a nisam znala da je to zbog vladara 5te kuce u 8oj kuci......

i meni je vladar pete u osmoj pa da zlo bude vece jos meces u skorpiji...konjukcija uran konjukcija sunce, trigon sa ascedentom...jel bi bio neko ljubazan da mi ou recenici isprica sta bi to trebalo da znaci...??? znam da nije bas sjajan polozaj...

a za veze - isto ko i gejsha...nista nikad sa ozenjenim, niti bi mi palo na pamet...a veze nisu bas tajne, ali recimo da ne volim da ih dug vremenski period obelodanjujem i objavljujem ljudima da sam u vezi...tako da sam vrlo cesto u nekiim vrstama nezvanicnih veza...al' to je daleko od tajne...samo sam malo misteriozna kada prema okolini kada su moje veze u pitanju dok ne vidim da je to to.

wow,i u mojoj natalnoj vladar 5. u 8......5.prazna(blizanci),Merkur otisao u 8.Suvladar 5.Mesec u 7.,a Merkur i Mesec u sekstilu i Merkur u trigonu sa asc.
Volela bih procitati neki vas komentar...

S_K_V_O:
pa gleda se valjda da je vladar kuce vladar znaka u kome kuca pocinje, bez obzira da li taj znak obuhvata petinu, polovinu ili dve trecine kuce...
trecinu sam navela da bi ti imala jasniju sliku jer nisam dala graficki prikaz. Mesec sam navela kao suvladara 5. kuce
5.kuca bliznci-rak

Ljudi, evo ako nekom od vas ko se razume a nije mu tesko da protumaci moju petu kucu:
vladalac V kuce je Saturn u Lavu, RX i u kvadratima sa Mesecom, Venerom i Uranom (drugi vladar V kuce)... :roll: Hvala unapred ;)

baki 75:
Ljudi, evo ako nekom od vas ko se razume a nije mu tesko da protumaci moju petu kucu:
vladalac V kuce je Saturn u Lavu, RX i u kvadratima sa Mesecom, Venerom i Uranom (drugi vladar V kuce)... :roll: Hvala unapred ;)
Pa ovako....
Moguce da si u vezi ili volis starijeg partnera od sebe...ako si musko mozda ti se dopadaju devojke starije od tebe....starije i "teske" ..tako se bar kasnije ispostavi....U ove veze uleces neocekivano i naglo...takodje se te veze naglo i nenadano prekidaju...Nisi sretan u ljubavi.Razocaran si i uvek u potrazi za necim "drugacijim " i nesabloniziranim....Nazalost iz ovih veza izedjes povredjen/a.
Eto...to je ono sto ja mislim ,mozda nisam u pravu... :-|

Back