5. kuća

• Začetnik teme Začetnik teme Vekac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
venera u kvadratu sa saturnom
problem se resavba lako
stariji partner 7 godina i vise
ni slucajno brak pre 28-me
a prava ljubav tek posle 35-te
ako je i yran tu cini mi se
neplanirane trudnoce,u kvadratu sa mesecom i namerni prekidi trudnoce
iznenadna trudnoca u smislu da i ne znate da ste u drugo stanju
preteci sponatni
.........
bolni rastanci ako je uran u kvadratu sa venerom i fizicka odvojenost od partnera
uf
dosta od mene,pa ja ni svoj problem sa duplom ribom ne mogu da resim :confused:

geisha:
Dragi ljudi zanima me da li ako nemate planete u 50oj kuci to znaci da necete imati decu? mislim ako citas horoskopske natalne karte uvek kazu, ova kuca nije veoma vazna za vas zivot zato sto nema znacajnih planeta tu....... :D

help, help ako iko zna, molim te pomozite i recite mi......

Pa vidim ti neki put.... ti si daleko......... u inostranstvu............ studiraš nešto povezano sa društvenim naukama......... možda psihologiju.......... zemlja u kojoj si nalaziš je na nekom ostrvu........ dok učiš uglavnom sediš pred kompjuterom i pomalo postuješ.............

Eto to vidim, za ostatak će se dogovorimo kad uplatiš 100 evra, da mi se malo razbistri......... inače slika mi se muti. :)

orig
jj11:
5-ta kuca
kuca dece :razz:
ljubavnih veza :p
sve sto volimo
kuca preljube :oops:
nema veze dal je prazna
za plodnost su potrebni dobri aspekti meseca/za zene/

igre na sreću, avanture, umeće uživanja zabave, letovanja, zimovanja, veze pre braka, kao i ljubav u istom, ljubav prema deci...

kako segleda tajna veza u natalnoj karti?
Najčešće kroz povezanost 5. polja sa 12. poljem, na bilo koji način... Recimo vladar 5. u 12. ili obrnuto, zatim dodatni faktori mogu biti Neptun i znak Ribe u vezi sa 5. poljem.
Ako su ovi pokazatelji povezani sa 7. poljem, onda to mogu biti npr. tajne u braku, ali ovo je samo uopšteno, mora se sve tumačiti od slučaja do slučaja. ;)

Opisano je minimum nekoliko puta na bar dve teme o 7. kući. ;)

Ne znači ništa posebno kad je kuća prazna, zaključci se izvlače tako što se posmatra znak u kojem se vrh nalazi, vladar itd.

Ja imam svasta u 5. kuci! stelijum urana, saturna i neptuna u jarcu, mesec pri kraju u vodoliji, a vrh kuce je u strelcu! :D Vladar kuce je onda jupiter, on je u 9. u biku i pravi trigon sa onim stelijumom. Moze li neko da mi ovo protumaci, please? :) Ja se u tumacenju nesto ne snalazim...

zasto je lose ako je vladar pete kuce u osmoj kuci? na sta to ukazuje? znam da zavisi od slucaja do slucaja, ali pitam onako uopsteno...

5-ta kuca je beneficna a 8-ma maleficna,pa svakako nije sjajno kad vladar 5-te ode u 8-mu,jer sve sto je vezano za 8-mu kucu moze biti vrlo tesko i problematicno,jer je sama simbolika 8-me opasnost..(i ne samo to,naravno)..

Vladar 5. u 8. mogao bi da znaci i da se osoba bolje snalazi u braku, ako je vladar 7. otisao u sebi srodnu kucu i uopste bolje je pozicioniran nego ovaj gorepomenuti....5. kuca su predbracne veze i ako je prenaglasena, a nasuprot tome 7. kuca i njen vladar losi, lose postavljeni, osobi je mnogo bolje pre braka (jos ako ima i losih aspekata sa Saturnom-ugovorom bilo koje vrste). Kod zena ovome moze doprineti i Mesec kvadrat Venera, gde ce ona kako zena (majka) biti u sukobu sa devojkom u sebi....Imsiragic je dao primer zene koje je posle porodjaja izgubila seksualnu zelju, kao i primer u muskom horoskopu u ovom slucaju gde se majka pre braka ne slaze sa izborom partnerke, a posle braka se gubi ljubav

meni je eto vladar 5 u 12, a imala sam srece da nemam tajnih veza, samo ih neobelodanjujem dok nisam sigurna da je to-to!

nadam se da cu i dalje biti ovakva pametnica;)

meni je eto vladar 5 u 12, a imala sam srece da nemam tajnih veza, samo ih neobelodanjujem dok nisam sigurna da je to-to!

nadam se da cu i dalje biti ovakva pametnica;)

Hm, sami tim sto je TI tajis, recimo od javnosti, drugarica,
pa cak i od osobe koja ti se dopada...vec je sama tajna...
sto kazu " neki put tajis i od same sebe"... :brus:

priznajem,krila sam od sebe same... tako je i bilo dok sam bila mladja, a sad vise ne! direktna sam! gadjam u celo i crla bih da ne kazem ne pokazem ili ne uradim sto sam naumila....

Jel moze neko da mi pomogne da mi protumaci moju 5. kucu?
Evo ovako 5.kuca pocinje u devici i njen vladar je otisao u 6 kucu. A u petoj kuci imam sunce na 0stepenu i mars na 5stepenu skorpije...? Kazu velika seksualnost, a ja se za sad ne pronalazim u ovome

Pametno sto si odmah postavio i natalnu kartu! :)

Vaga je ukljesten znak u tom petom polju, tako da se dejstvo polja ne mora odmah ispoljavati, ili biti odmah vidljivo. ~UKLJESTENI ZNACI~
Automatski je ukljesten i znak Ovna u 11. polju.

Posmatras , pored Merkura~Devica i Mars, Pluton~ Skorpija
i Veneru kao vladara ukljestenog znaka Vage.

Posto je Venera u 4. polju, (kao da je u 12. polju, ako brojimo od 5. polja)
mozda postoji doza neka stidljivosti ili nenametljivosti, idealiziranosti partnerstva, elemenata Venere u 12. polju.

Pozdrav svima!

Nova sam na forumu i eto zamolila bih sve koji imaju visak vremena i dobre volje da mi objasne stelijum u Vodoliji u 5. kuci. Planete su Sunce, Merkur, Venera, Mesec i Jupiter i sve su u medjusobnoj konjukciji. Vladar 5. kuce, Uran je u Strelcu u 3. kuci u konjukciji sa Saturnom.

Ne ide mi tumacenje svoje natalne karte. Ne mogu da budem objektivna, tako da bih cenila svaciji pokusaj ;)

:zimag: i ja bih volela da mi neko kaze kakva bi mama bila? i da li cu uopste biti? :sije:

Prilozi

• natal.jpg
    natal.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 4

Back