43.paralela 1947.god!?

El Muerte II:
Decko prvo dobro procitaj ( moje postove na ovoj temi ) , pa onda zakljucuj ( moj prvi savet )!! Odnosi se i na Rozvel.

Decko jos si mlad da bi nesto znao ( pouzdano ) a o dokazima da ne pricam!!

3 minuta jednog dokumentarca i mislim da bi tvoja projekcija ovog sveta pukla na hiljade kom.

Video fajlove o kojima ti sanjas , ja ih imam vec 15 god.!!( mislim na experimente sa raznim letecim objektima ). Neke si mogao da vidis i na Discovery sciense-u!!

Dete, smiri se sa izjavama oko zivaca...trebace ti...

No, sve ovo nije tema.....
Genijalno! Ne znam šta više dodati na ovakav tupav post. Znači meni sa 20 godina nije mesto na forumu. Bravo kolega, veoma naučno. Mislio sam da će se nešto reći na ovoj temi, ali Wilkolak bi u pravu.

Jeste li ovde da jedni drugima solite pamet ili razmenjujete misljenje - Argumenti - protiv argumenti.
Kakve veze imaju godine, ja ih imam 60 a ima mladica sa 25 koji su upuceniji i vise znaju od mene.
Treba li da se stidim, to nije moj fah ali me interesuje.
Malu uljudnosti, ako neko hoce da naplacuje casove sto postira ovde ?
Ovo je grupna diskusija i morate dozvoliti da i oni " Nepotkovani " izraze svoje
misljenje. Da svi znamo sve, cemu rasprava ?
Pozdrav svima !

Murte ne budi glup, interesuju me podaci koje imas, i da li mozes da mi ih posaljes, a ne tvoje misljenje o meni...

Jeste mlad sam.. ali vidio sam sigurno vise nego hiljadu ljudi, ali opet znam ljude koji su videli vise od mene , pa to opet nema veze sa ovim, niti bilo cim...

Iznesi sve sto imas ili cu da predlozim da se zakljuca tema.

Ako imas snimke iz tajnih baza pred kraj drugog svetskog rata i eksperimetima sa gravimetrijskim motorima i -v potiskom, salji mi, ako nemas, ebiga, ne smaraj vise....

Back