400 000 protjeranih Srba iz Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme waca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta vam teše pada

• Drugi smo u svijetu po izvozu mozgova

• Ruanda je prva , dajte da protjeramo još malo ,pa da budemo Prvi .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A kako će narod čuvati zemlju za unuke ako će taj isti narod da glasa za iste one koji su bili u koaliciji sa onima koji su upropastili zemlju i zbog kojeg je proterano toliko Srba?
Narod je birao pogrešnu stranu za saveznika u svetu da sačuva i zemlju i narod,pogrešnog čoveka da vodi ovu zemlju,a isto tog čoveka će sada narod ponovo da bira.
I ko će posle biti kriv????? Uvek neko drugi????

Što si glasao za ove koji su sad na vlasti?

Zadnji put glasao za Milana Panića za predsednika mnogo godina pre. A sada ću ponovo za njega glasati.
A ako govorimo između radikala i Tadića mislim da je suvišno pričati ko je napravio veće zlo Srpskom narodu i Srbiji.
Meni je cilj da u Srbiji bude bolje a ne propast zbog slepoće i osvete.
:hahaha: Znao sam,pajser...Ko ti garantuje da je Panic nesto bolji od ostalih.Sta je ponudio?Koji mu je program?

:hahaha: Znao sam,pajser...Ko ti garantuje da je Panic nesto bolji od ostalih.Sta je ponudio?Koji mu je program?

E moj druže. Ja sam živeo onda kada je on bio premier u bivšoj Jugoslaviji,i čovek je non stop bio na nogama i činio sve da spreči rat što se nije moglo reći za ostale političare tada.Ja sam vrlo upoznat sa njegovim radom. Milošević u to vreme pobedio Panića za svega nekoliko procenata i to zahvaljujući izbornim krađama kao što je pokušao i drugi put.
Kamo sreće da je narod ondak izašao na ulice protiv Miloševića,danas ne bi imali mnoooštvo problema.

[I];21241533:
Pa koliko Bošnjaka ima u Srbiji po vašim procjenama?

Ako već znate podatke.

Bošnjaka ima samo u dolini Bosne . U Podrinju nema Bošnjaka ,a tek u Raškoj ,nema šanse , to je smiješno . Sanđak je administrativna oblast u Turskoj , i bilo ih je 150 .

Što se tiče ovih gluupana administratora , što brišu poruke , nisam rekao da ću ja morati mijenjati NIK , GLUPANE , nego ćeš ti morati mijenjati NIK jer si u raspravi ispao GLUPAN . Da nisi blokirao TEmu to bih ti objasnio . Kome zakon leži u topuzu tragovi mu srmde nečovještvom .

Imam dva Imena , a sada nađi kada sam se javio u Isto vrijeme sa obadva , nikada . Ovaj sam koristio dva dana i posle nisam ni jednom do sada . Znači samo sam koristio WACA glupane .

Sada Glupani zabranite i ovaj Nalog .

Samo nek piče, moje dete će sutra imati posao. A ko je dizao balvane, po Hrvatskoj nek ih sad diže i po Kanadi.

Vidi Efendija ne ugoneta ti oko čega smo se mi ovdje okupili .

Šta je trebalo da umijesto blokada balvanima idu na klanje u JAsenovac . Glupane ,neobrazovani ,prvo moraš naučiti da čitaš da bi mogao da pišeš .

I ne iseljavaju se Srbi iz Krajine i RS i SC i KOsova , za njih je Srbija raj kako je u tim krajevima , ISeljavaju se Srbi iz Srbije , Beograd centar novi Beograd , Vojvodina Istočna Srbija .

Poslednja izmena:

Back