400 000 protjeranih Srba iz Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme waca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta vam teše pada

• Drugi smo u svijetu po izvozu mozgova

• Ruanda je prva , dajte da protjeramo još malo ,pa da budemo Prvi .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

waca

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
252
Od Žute revolucije , Mene to potresa , šta je sa onim koje to ne potresa ????
Fabrike izgledaju gore nego posle nato bombardovanja ????

Da budem i ja demokrata i poevropejac pa da citiram Đinđića : " Sa ovakvom vlasti ,stranim službama ne treba ni jedan agent ni jedan dolar "

Poslednja izmena:

PA jasno kao dan , zvanični podaci rezultata popuisa 2011 upoređeni sa onim 2001 , a u međuvremenu su 2002 uselilo stanovništvo sa Kosova , uselili su se Srbi iz Crne gore iz Republike Srpske ,stalne migracije Srba prema Srbiji .
Dalje to što je 300 000 ( i nešto stanovnika zvanično manje ) ne govori pravu istinu o stanju Srpskog stanovništva ,jer je povećan Broj Muslimana u Sanđaku ( da se tako demokratsko proturski izrazim ,kao naš presjdnik ) ,
Znači link : WWW zdrav razum . com u kombinaciji sa Procjenama Stanovništva u RS i Zvaničnih rezultata u CG i stanjka,na terenu

PA ne možemo svi kopirati ,mora neko da smišlja . PA ne mislš valjda da ova vlast daje tačne podatke .

Šta mene zanima ???? koji bi rezultati ovih izbora bili da mi nismo drugi u svijetu po izvozu mozgova i da imamo 400 000 pametnih glasača .
da li je Dovoljno pametnih protjerano da bi ova vlast ostala i dalje ????

Nemoj da se iznenadis da je upravo obrnuto - ako imas ljude koji zele da se bave svojim poslom, a ne visokodrzavnim interesima i kojecim slicnim.

Nemoj da se iznenadis da je upravo obrnuto - ako imas ljude koji zele da se bave svojim poslom, a ne visokodrzavnim interesima i kojecim slicnim.

MA iselilo se između 500 000 i 600 000 hiljada i više možda , pa to je problem takvi pošteni i pametni se iseljavaju ,a i stranci ne primaju svakog .
Kako neće biti mali natalitet , kada se ladi iseljavaju , to je poslejdica ( pa nisu djedovi iselili ) , druga stvar kako da bude nataliteta kada je 500 000 ostalo bez posla . Ve je to uzročno -poslejdično povezano ,a polazi od TAdića .

MA iselilo se između 500 000 i 600 000 hiljada i više možda , pa to je problem takvi pošteni i pametni se iseljavaju ,a i stranci ne primaju svakog .
Kako neće biti mali natalitet , kada se ladi iseljavaju , to je poslejdica ( pa nisu djedovi iselili ) , druga stvar kako da bude nataliteta kada je 500 000 ostalo bez posla . Ve je to uzročno -poslejdično povezano ,a polazi od TAdića .

Ako saberem 500 000 iseljenih i 300 000 od negativnog prirodnog prirastaja - to ispada 800 000, a to se nije pokazalo na rezultatima popisa.
Jos jednom te pitam da das neki link ili bilo sta, jer prosto razbacivanje sa brojevima ne doprinosi nicemu.

p.s. ne zaboravi da premijer ima mnogo vise konkretnih uloga nego predsednik, a bilo je premijera i iz drugih stranaka

Ako saberem 500 000 iseljenih i 300 000 od negativnog prirodnog prirastaja - to ispada 800 000, a to se nije pokazalo na rezultatima popisa.
Jos jednom te pitam da das neki link ili bilo sta, jer prosto razbacivanje sa brojevima ne doprinosi nicemu.

p.s. ne zaboravi da premijer ima mnogo vise konkretnih uloga nego predsednik, a bilo je premijera i iz drugih stranaka

heheheh njaveću ulogu ima Predsjednik političke stranke na vlasti .
Čovječe negativan je priraštaj jer se ne rađaju djeca , a ne rađaju se jer mladai odlaze i nezaposleni su .
I nemoj se igrati brojkama sa mnom , mi smo trebali imati pozitivan prrodni piraštaj + 500 000 , a ne - 300 000 . Tu su ti 400 000 protjeranih i nerođeni . Protjerani su oni koji bi rađali .

da al dobili smo ogroman broj izbeglica iz kosova, koji su sada isto uracunati

heheheh njaveću ulogu ima Predsjednik političke stranke na vlasti .
Čovječe negativan je priraštaj jer se ne rađaju djeca , a ne rađaju se jer mladai odlaze i nezaposleni su .
I nemoj se igrati brojkama sa mnom , mi smo trebali imati pozitivan prrodni piraštaj + 500 000 , a ne - 300 000 . Tu su ti 400 000 protjeranih i nerođeni . Protjerani su oni koji bi rađali .

Sasvim pouzdano tvrdim da je ukupnim odseljavanjem, doseljavanjem i negativnim prirodnim prirastajem Srbija izgubila oko 350 hiljada stanovnika.

http://media.popis2011.stat.rs/2011/prvi_rezultati.pdf

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
2011
7 120 666
2002
7 498 001

Ukupna razlika -377 335

Prirodni prirastaj je negativan, oko 35000 godisnje.

Sasvim pouzdano tvrdim da je ukupnim odseljavanjem, doseljavanjem i negativnim prirodnim prirastajem Srbija izgubila oko 350 hiljada stanovnika.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
2011
7 120 666
2002
7 498 001

Ukupna razlika -377 335

Sasvim pouzdano Tvrdim da ovoj vlasti ništa ne može vjerovati . Sve što kažu da je loše ja znam da je gore , što kažu da je dobro ja znam da je loše . Do toga zaključka sam došao na osnovu ekseprimentalnog rada na terenu 10 godina . Znači ako oni kažu 377 000 , ubijeđen sam da je 500 000 najmanje ,
Hvala na linku samo sam gledao obrađene podatke.

Poslednja izmena:
1. MUsliman je za 30 000 više , pa automatski izlazimo na 400 000 protjeranih Srba .
2. 50 000 je najmanje protjerano od 2002 Srba sa Kosova . imamo 450 000 protjeranih iz Srbije .
3. 100 000 je najmanje od 2000 došlo iz Republike Srpke , to je 550 000 .
4. 50 000 je najmanje došlo iz Crne Gore , to je 600 000 protjeranih Srba .

Dobro je Dinđić rekao : "Sa ovakom vlašću nama ne trebaju neprijatelji "

Poslednja izmena:
Samo nek piče, moje dete će sutra imati posao. A ko je dizao balvane, po Hrvatskoj nek ih sad diže i po Kanadi.

Imamo mi ovde u Kanadi ko ce da podize balvane, da vrse blokade.

Ne, nisu to Srbi, vec to cine potlaceni, bezzemljasi,seksulano iskorisceni, oni koji su oduzeti od svojih roditelja i dati crkvama da ih vaspitaju a na taj nacin sto su im zabranjivali da pricaju na svom jeziku, tim sto su ih tukli da bi primili Evropske vrednosti i tako sve fine druge demokratske stvari.

To se odnose na domace ljude ili kako ih nazivaju Nativ, nisu to Indijanci kako su ih belci nazvali.

Pokusavaju da ostvare nesto sto su im nametnuli pre 100 i vise godina a i pored toga im oduzimaju zemlju i daju belcima da grade, Zanimljivo ne dobijaju novcanu pomoc, ni logistiku a ni NOVAC za kupovinu oruzja kao i oruzja od Demokratskog sveta.

Srbi su naucili sve sta je i koje su popsledice nacional-sovinizma , iz bivse i cuvaju se da se ne zamere SVOJOJ DRZAVI, pa cak i nasi u Diplomatiji, ama bas nista nisu niti cinili ranije aniti danas , pa barem da reaguju na ISPADE Placenih novinara koji pisu lazi, koji su dokazane a da ne govorim o drugim stvarima.

Koliko god da se iseli to je strašno! Narode čuvajte svoje zemlju za unuke, a ne za strance!

A kako će narod čuvati zemlju za unuke ako će taj isti narod da glasa za iste one koji su bili u koaliciji sa onima koji su upropastili zemlju i zbog kojeg je proterano toliko Srba?
Narod je birao pogrešnu stranu za saveznika u svetu da sačuva i zemlju i narod,pogrešnog čoveka da vodi ovu zemlju,a isto tog čoveka će sada narod ponovo da bira.
I ko će posle biti kriv????? Uvek neko drugi????

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
2011
7 120 666
2002
7 498 001

Ukupna razlika -377 335

Negativni prirodni priraštaj je sigurno veći, šta je sa Srbima iz BiH koji imaju dvojno državljanstvo, u periodu od 2002 do poslednjeg popisa najviše je izbeglica iz Hrvatske dobilo srpsko državljanstvo...

Back