3D Mark - sve verzije: iskustva i rezultati

Evo uradio sam test u 3D Mark-u 05:
Intel C2D E4300 1.8 GHz @ 2.4 GHz
Biostar 965 PT
PQI 2 x 1 GB 800 MHz @ 533 MHz
Gainward 7600 GS Goes Like Hell 1.4 ns @ 540 / 1500 MHz

3D Mark 05 @ default = 6032 3D marks
Evo i slike:

EDIT:
Skinite i programche koje se zove GPU-Z Koristno je ;)
sp3220071022013203md4.png

I valjda u utorak mi stize Antec True Power Trio 650 W pa cemo malo da overclockujemo :)

Joj Pablo kretenu.....
Sad sam instalirao Crysis Singleplayer Demo i bacio sam setinge na 960 x 600 ( nek je isti aspect ratio kao shto ima monitor kad vec ne moze grafichka da odgura u 1440 x 900 ) i sve sam stavio na Medium i radi nekako i vidim chim sa iskochio iz avijona dobijem neke artifekte i FPS od 5-6..... I vidim neshto nevalja..... Pogledam u drivere i imam forsirano AF na 16x i AA na 4x :lol: Stavio sam na Aplication Controled i sad Crysis radi dobro... 15-25 meni je dosta kad znam da onaj na 8800GTX na Very High i 1680 x 1050 ima isti frame rate kao i ja..... :lol:

Poenta je da ovaj 3D mark nevalja.... Moram da imam vishe i istestiracu kad budem imao vremena... :) Sad odo da igram Crysis....

Usput Pablo da li si zaboravio na GeForce 5800 koji je po svim testovima razvaljivao radeon kartice pa sta ispade ; nVidia malo tvikala drajvere tako da su doticni u 3d mark-u iskljucivali pojedine efekte i kvalitet tekstura pa je 5800 dobijala sjajne rezultate , a u praksi jad i beda koja se jos pregrevala. Kada smo kod toga i za 8800GT prijavljeni su problemi sa pregrevanjem.

Pablo se lozi na 8800GT koji treba da se pojavi krajem novembra . Ja mislim da se prerano kune u njega da sacekamo da izadje pa da vidimo kakav je stvarno. Meni se licno cini da nVidia trenutno siluje trziste marketingom ko sto je Microsoft radio sa Vistom.
Karta je vec izasla. Bila cak i kod nas par komada. Odvaljuje sve sto stigne :) osim 8800GTX i ULTRA. Jedini problem je to sto ne radi dobro u PCI-e 1.0 i 1.1 rezimu. Citas li ti temu Lista grafickih kartica......? A inace sredinom/krajem novembra izlazi Rv670 od ATi/AMD koja bi po svemu sudeci trebalo da bude brza.

Back