reciklaza
Primećen član
- Poruka
- 926
Znaci mogu da joj dizem temperaturu do 75*C bez problema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa zavisi. Ako ti nVidia kartica stigne do 100 C ( ne vazi za 88xx seriju) moras da smanjis klok inace je neces imati za godinu dana.

Evo uradio sam test u 3D Mark-u 05:
Intel C2D E4300 1.8 GHz @ 2.4 GHz
Biostar 965 PT
PQI 2 x 1 GB 800 MHz @ 533 MHz
Gainward 7600 GS Goes Like Hell 1.4 ns @ 540 / 1500 MHz
3D Mark 05 @ default = 6032 3D marks
Evo i slike:
EDIT:
Skinite i programche koje se zove GPU-Z Koristno je

I valjda u utorak mi stize Antec True Power Trio 650 W pa cemo malo da overclockujemo

Stavio sam na Aplication Controled i sad Crysis radi dobro... 15-25 meni je dosta kad znam da onaj na 8800GTX na Very High i 1680 x 1050 ima isti frame rate kao i ja.....
 Stavio sam na Aplication Controled i sad Crysis radi dobro... 15-25 meni je dosta kad znam da onaj na 8800GTX na Very High i 1680 x 1050 ima isti frame rate kao i ja..... 
 Sad odo da igram Crysis....
 Sad odo da igram Crysis.... 

offtopic : PABLO uvek primetim da je ne valja jedna rec i od kad u reci korisno ima t????

Ovo prvo je OK, da greshka je i boli me q... A za ovo drugo koliko mi se chini rech korist je koren od koristno tako da zbog toga sam upisao koristno
 Ovo prvo je OK, da greshka je i boli me q... A za ovo drugo koliko mi se chini rech korist je koren od koristno tako da zbog toga sam upisao koristno ....Mislim da sam dobro klokovao moju 9550....jesi video sliku???
....Mislim da sam dobro klokovao moju 9550....jesi video sliku???
super ti wallpaper
3D 2006 cu kasnije da okacim...
Zasto? Pada cena ili?

Zasto? Pada cena ili?
Ma sve sam zamenio celu masinu
Karta je vec izasla. Bila cak i kod nas par komada. Odvaljuje sve sto stignePablo se lozi na 8800GT koji treba da se pojavi krajem novembra . Ja mislim da se prerano kune u njega da sacekamo da izadje pa da vidimo kakav je stvarno. Meni se licno cini da nVidia trenutno siluje trziste marketingom ko sto je Microsoft radio sa Vistom.
 osim 8800GTX i ULTRA. Jedini problem je to sto ne radi dobro u PCI-e 1.0 i 1.1 rezimu. Citas li ti temu Lista grafickih kartica......? A inace sredinom/krajem novembra izlazi Rv670 od ATi/AMD koja bi po svemu sudeci trebalo da bude brza.
 osim 8800GTX i ULTRA. Jedini problem je to sto ne radi dobro u PCI-e 1.0 i 1.1 rezimu. Citas li ti temu Lista grafickih kartica......? A inace sredinom/krajem novembra izlazi Rv670 od ATi/AMD koja bi po svemu sudeci trebalo da bude brza.