3а нас са јевтиним улазицама у будућност, обећану....

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Даклем,
молијо би неког од ехперата, елите и интелиџенсије просербие да појасни нама крезубим, припостим грађанима другог реда,
ПО КОМ ОСНОВУ ТЗВ. БЕОГРАД ПРЕГОВАРА У ИМЕ СТАНОВНИКА СТРАНЕ ДРЖАВЕ?
Исти онај слободарски и свецки, које признао неовисност брацкој сусједној, која је створена геноцидом над Српским народом?
Или онај који признаје мултикултуралној државност насталу на ногомету Српским главама?
Можда онај који је признао ноевисност оним шумарима што убијаше ненаоружане припаднике брацке војске?
Онај који није надлежан за трговину органа оних које заступа и које поклања?
Јер ако неком признају границу, полицију, судство, Устав по ком то међународном праву они имају основ да заступаје становништво те државе?
Стога изволте господо брезалтернативни, појасните.....

По ком основу? То нико не зна. Може им се. Ваља и заслужити "демокрацијске" похвале из "драгог" нам Брисела/Вашингтона.:whistling:

То што Ви не знате,
не значи да не знају школовати гласачи, будућност просербие....

Даклем,
молијо би неког од ехперата, елите и интелиџенсије просербие да појасни нама крезубим, припостим грађанима другог реда,
Исти онај слободарски и свецки, које признао неовисност брацкој сусједној, која је створена геноцидом над Српским народом?
Или онај који признаје мултикултуралној државност насталу на ногомету Српским главама?
Можда онај који је признао ноевисност оним шумарима што убијаше ненаоружане припаднике брацке војске?
Јер ако неком признају границу, полицију, судство, Устав по ком то међународном праву они имају основ да заступаје становништво те државе?

Pa birao si ih da te zastupaju? I ja takodje Ne bas sada ove, ali i oni koje biram isto rade.

То стоји, но није тема,
тема је како ти што водају нас одлучују и у име неких других?

Мислите у име грађана независног демокрацијског и пријатељског Косова? Збиља не знам. Нека великосрпска ујдурма.

ja jedva čekam da uđemo u tu juniju iz prostog razloga jer ćemo onda imati evropske plate a cene će se sniziti kao afla alfa toksin u mleku......malo sam zabrinut za holandiju jer je i tamo pronađen taj afla toksin ali su naučnici utvrdili da povišena koncentracija thc-a u krvi uspešno neutrališe taj toksin........svi ćemo biti nasmijani i lepi i svi će voziti lepa i nova kola........e da..........jer.....tamo su kuće od čokolade........

ja jedva čekam da uđemo u tu juniju iz prostog razloga jer ćemo onda imati evropske plate a cene će se sniziti kao afla alfa toksin u mleku......malo sam zabrinut za holandiju jer je i tamo pronađen taj afla toksin ali su naučnici utvrdili da povišena koncentracija thc-a u krvi uspešno neutrališe taj toksin........svi ćemo biti nasmijani i lepi i svi će voziti lepa i nova kola........e da..........jer.....tamo su kuće od čokolade........

јашта море! А прозори?

јашта море! А прозори?

ebiga.....bili od marmeljade ali došlji aljbanci i svu marmeljadu polizali a onda su ovi doneli zakon o uštedama u energetici i morali su da ugrade ove nove pevece koji bolje dihtuju......a i vuka kad duva uspešno zadržavaju.......a i šiptare.....daju i na odloženo plaćanje bez kamate.......

Даклем,
Moguce da sam i ja priprost, ali molim te objasni u ime koje strane drzave, pregovaramo?

Moguce da sam i ja priprost, ali molim te objasni u ime koje strane drzave, pregovaramo?

У име становника стране државе, исте оне чије границе признајтете и према којој постоје царински пунктови.
И за коју данас представник свих грађана јавно изговори да им признаје судску, полицијску, Уставну власт.
Дакле по ком основу Он узима себи за право да одлучује о судбини тамо неког, ка коме је ударијо граничну рампу?

Даклем,

Треба дефинисати шта значи преговарати у овом случају...... Колико се до сад могло видети преговора нема само испуњавање задатака ради обећане будућности...... Што се основа тиче, господа веле да су добили мандат на неким изборима.... То што су нешто друго причали да ће радити пре избора то нема везе, неки веле још и да имају подршку од 41% међу пућанством па им то даје одрешене лоповске руке!

У име становника стране државе, исте оне чије границе признајтете и према којој постоје царински пунктови.
И за коју данас представник свих грађана јавно изговори да им признаје судску, полицијску, Уставну власт.
Дакле по ком основу Он узима себи за право да одлучује о судбини тамо неког, ка коме је ударијо граничну рампу?
Kosovo nije strana drzava i nije priznata s nase strane, a ako ti mislis da jeste onda bi po tebi Taci trebao da odlucuje u ime tamosnjih Srba. To bi valjda bilo bolje, je li tako? Logicki problem, prijatelju. :bye:

Kosovo nije strana drzava i nije priznata s nase strane, a ako ti mislis da jeste onda bi po tebi Taci trebao da odlucuje u ime tamosnjih Srba. To bi valjda bilo bolje, je li tako? Logicki problem, prijatelju. :bye:

pricas gluposti. Nikolic Tadic i prosla i ova sadasnja vlast priznaju Kosovo de jure kao drzavu.

I gospodin je postavio logicno pitanje.

Zasto onda i odakle Nikolicu i ovom rezimu veleizdajnickom , koji krsi ustav sopstvene drzave , pravo da pregovara u ime gradjana te za njih nezavisne drzave.

Back