]

Ma, 'ebite se.
Sex nije tabu tema.
Pa mislim, priča neka baba rodila sam ja s' 15, al ti nemoj, nikako!
A, jel ona to veštačkom oplodnjom?
Pa, i deda.
Kao, nemo' sine, a on je 'ebo u štali u tim godinama.
I još ni kondome nisu imali!
Ne znam s' koliko je sex normalan, po meni 16!
Toliko!

e sad wtf zapitam se ja :lol: mislim chemu sve to, neko ce reci PA DECU TREBA ZASTRASHITI ONA SVE RANIJE KRECU SA SEKSOM TO NIJE DOBRO, ali zapravo chinjenica da se deci neshto brani ih mami da to probaju. Sasvim je razumljivo reci "ADOLESCENTE TREBA UPUTITI U SVE ASPEKTE SNOSHAJA ( :lol: ) " ali zapravo se to opet svodi na zastrashivanje :lol: Niko nikad nece reci SEKS JE DOBAR a zashto je to tako? :P

pa pretpostavljam da kada je u pitanju upucivanje mladih po pitanju sexa
uglavnom se istice sta sve moze da krene naopako, kakve to posledice moze da ima itd itd.
a tek posto je dat spisak svih razloga zbog cega ne treba nepromisljeno stupati u seksualne odnose krece prica i o pozitivnim stranama istog
niko, sa iole malo mozga, ti nece reci ma ajde samo guraj, a da ti prethodno ne izlozi koji su rizici
jer kad pogledas, to je princip od koga uvek polazis kada planiras nesto, prvo sagledas negativne aspekte, onda gledas kako ih zaobici da bi stigao do pozitivnih rezultata
iz jednostavnog razloga sto negativno seksualno iskustvo nekih osoba moze da ostavi oziljke za ceo zivot ili prosto da izazove jaku averziju prema sexu sa kojom bi se odredjene osobe tesko nosile
prosto receno traumaticno iskustvo, sto nikako nije svrha samog sexa
i samo isticanje svih mana jeste zastrasujuce, ali neophodno kako bi se isti izbegli i kako bi krajnji ishod sexa bilo cisto zadovljstvo, sto zapravo i jeste

i pored ovog ociglednog, takodje postoje kulturne razlike
mozda ce ti neko u americi (banalan primer) reci samo napred ali imaj u vidu sta sve moze da krene naopako
dok npr u mom gradu, ako izuzmemo lazni moral i sve to, i uz informisanje o istom, sex pre braka??? VIDIMO SE U PAKLU!!!
blago receno

i tako ...

Pre neki dan je na televiziji bila neka debilna misija sa temom SEX DROGA ALKOHOL
e tu se vodila neka polemika sa naravno negativnim pristupom svemu no to nije ni bitno, u ochi upada chinjenica da je seks spojen s drogom i alkoholom i predstavljen kao negativna pojava, e ovo mi nije prvi put da vidim tako neshto, u stvari obichno kad se polemishe o takvim stvarima seks se uvek uparuje s onim shto je negativno. A pitanje je zashto je to tako, jel zbog nekakvog morala ili chega vec, pa kad je ljubljenje na tvu vecini dece se govori NE GLEDAJ POKRI OCHI ili roditelji prosto menjaju kanal, svakodnevno se drzhe kojekakva predavanja po shkolama o seksu koja imaju prilichno zastrashujucu podlogu (TRUDNOCA, BOLESTI....) i nekako se deci otkad postanu svesna sebe seks predstavlja kao neshto strashno i loshe xD
e sad wtf zapitam se ja :lol: mislim chemu sve to, neko ce reci PA DECU TREBA ZASTRASHITI ONA SVE RANIJE KRECU SA SEKSOM TO NIJE DOBRO, ali zapravo chinjenica da se deci neshto brani ih mami da to probaju. Sasvim je razumljivo reci "ADOLESCENTE TREBA UPUTITI U SVE ASPEKTE SNOSHAJA ( :lol: ) " ali zapravo se to opet svodi na zastrashivanje :lol: Niko nikad nece reci SEKS JE DOBAR a zashto je to tako? :P
Ne znam zashto sam napravio ovu temu, valjda sam hteo da pridjem jednoj od pojava u zhivom svetu iz drugog ugla xD
A mozhda sam se smorio :lol:

sto evo ovako...
roditelji su stari i kevi je prestala menstruacija(ako nije sace.) a caletov krastavac je odavno postao dudinja...pa svaki tvoj seksualni uspeh je njime mrsak posto im pokazuje kolko su ustvari ostarili..
a sto se tice emisija...si primetio da su gosti tu uglavnom zene(ili doktor filgud)..matore,usedelice....nisu kurc.a videle..mozda su i latentne lezbejke(aj sad preterujem)..i njima je seks kao pojam mrsak jer su ga nedovoljno upraznjavale......samim tim vodice tu propagandu za koju svakog normalnog bole kura.c...

Ја то не разумем. Сва та претеривања и остале глупости,
Далеко од тога да сматрам да о сексу не треба разговарати. Наравно да треба.
Али, исувише се о сексу говори.
Још једна људска потреба.
Бљује ми се од силних емисија у којима се говори о сексу и у којима се млади упућују шта, како итд.
Знају млади за ризике приликом секса без кондома. Довољно.
И од чедности ми се бљује. Бесмислено је.
Какве везе има да ли ти је неко већ утурио, да се тако просто изразим,или није?
Ах, глупости.

Ја то не разумем. Сва та претеривања и остале глупости,
Далеко од тога да сматрам да о сексу не треба разговарати. Наравно да треба.
Али, исувише се о сексу говори.
Још једна људска потреба.
Бљује ми се од силних емисија у којима се говори о сексу и у којима се млади упућују шта, како итд.
Знају млади за ризике приликом секса без кондома. Довољно.
И од чедности ми се бљује. Бесмислено је.
Какве везе има да ли ти је неко већ утурио, да се тако просто изразим,или није?
Ах, глупости.

just do it

e,apsolutno se ne slazem sa tobom
samo pogledas statistiku,i vidis koliko tinejdzerki u srbiji zakaci
i brate,to je relativno
tebi se bljuje,ti ne vidis smisao,nekima je to bitno
mene apsolutno zabole
i molim da one koji seru tipa -nemoj da si luda,cuvaj nevinots,i koji padaju u nesvest kada treba da pogledaju devojku u oci,da se suzdrze od licemernih komentara
hvala

jedva sam ubo temu,zajеban naslov

Zato sto svi kazu da je seks sjajan.:mrgreen:

Smorio si se, sigurno...:lol:

A sad tema... Pa kao sto si rekao, deca sve ranije stupaju u odnose bas zato sto sve ranije pocinju da otkrivaju svet sexa i gudr. Televizija je problem.

Ja ni svojoj sestricini ne dozvoljavam da gleda neke naked scene iz filma. I uvek joj pustam one prastare crtace tipa: Pinokio, Bambi, Dusko Dugousko i sl. ALi to ne vredi nicemu zato sto joj ostali dozvoljavaju da gleda sve sto ona hoce. I pustaju joj da slusa ove grandovce.
Takva su vremena. Neki roditelji dozvoljavaju deci da gledju sta hoce, neki pokusavaju da ih zastite na neki nacin.

P.S. Ko bi jos voleo da mu cerka od 13 god. dodje trudna pred vrata?
Mnogo kenjаš,znaš!?
Postoji kondom,anti-bebi pilule,neplodni dani.
Treba lepo podučiti omladinu,dati im prave informacije,a ne skrivati od njih kao da nikad neće da skinu mrak.Takvi su ljudi,trude se da zaplaše decu trudnoćom i bolestima,a ne da im pokažu kako da ih izbegnu.I ja neću da se trudim da to promenim.Ja znam kako treba i šta je dobro,o tome razgovaram sa prijateljima i to mi je dovoljno.
A to čega ima na televiziji - to nije vredno pomena.

e,apsolutno se ne slazem sa tobom
samo pogledas statistiku,i vidis koliko tinejdzerki u srbiji zakaci
i brate,to je relativno
tebi se bljuje,ti ne vidis smisao,nekima je to bitno
mene apsolutno zabole
i molim da one koji seru tipa -nemoj da si luda,cuvaj nevinots,i koji padaju u nesvest kada treba da pogledaju devojku u oci,da se suzdrze od licemernih komentara
hvala

Јест', јест', разумем да је другима битно.
Од оних сам који увек уважавају туђе мишљење, колико год било супротно од мог.
Године похађања грађанског васпитања имале су утицај.
Што не значи да ме нешто посебно интересују свакојака мишљења, него сматрам да свако може да каже шта 'оће, не дотиче ме.

А што се тиче тих тинејџерки.
Оне су морале чути за ризике секса без кондома и за начине заштите.
Труби се исувише о томе.
Нису поштовале. Реално, глупе су. Или тврдоглаве.
Ј.ебига.

Stil zivota je drugaciji.
Danas deca vise i nisu deca, ili to barem vrlo kratko i ostaju.
Klinke sa 11, 12 godina vec idu po diskotekama i muvaju se.

Ja sam sa 11 igrala fudbal sa drugaricama ispred zgrade i pravile smo predstave za komsiluk da zaradimo neki dinar pa da si kupimo sladoled.
Moji su roditelji hipici , kod nas se uvek otvoreno pricalo o seksu i vec sam tada znala sta ide gde, kako se cuvati i sta mozes zakaciti.
Ali nisam imala ni zelju ni potrebu da se seksam sa 12.
Iz prostog razloga sto sam imala pametnija posla. Nije mi bio vrhunac veceri da odem i da se pipkam s nekim klincem iza dragsttora preko gatja.
Imale smo neki nas svet, neke nase price i tako nas je bolelo dupe da skidamo nevinost.

Zakljucak, rano informisanje dece o seksu nije kljucni faktor koji bi doveo do toga da deca pozele da se seksaju.
Stavise, informisanost je nuzna.

Seks je vec iovako toliko razvikan da je smorio.
Ljudi se ponasaju kao da se oko seksa vrti ceo svet.
Mozda kada bi shvatili da je seks usputna lepa zanimacija a ne centar svih desavanja i nesto sto moras raditi da bi bio kul i ne bi morali toliko da se smaramo razmisljanjima o tome oce li nam cerka od 13 godina doci sa stomacinom do poda.

Poslednja izmena:
Cinjenica je da danas djetinjstvo traje do 11. godine, da djeca vise nijesu kao sto su bila. Danas TV veliku paznju posvecuje seksu, i to je normalno, ali i dalje imamo dosta slucajeva da djeca prave djecu.

Ipak je tu u pitanju nezainteresovanost roditelja, pa kad im dijete u tinejdzerkom dobu dodje sa stomakom do zuba ili sa ''Postacu tata", onda aj kuku.

Pre neki dan je na televiziji bila neka debilna misija sa temom SEX DROGA ALKOHOL
e tu se vodila neka polemika sa naravno negativnim pristupom svemu no to nije ni bitno, u ochi upada chinjenica da je seks spojen s drogom i alkoholom i predstavljen kao negativna pojava, e ovo mi nije prvi put da vidim tako neshto, u stvari obichno kad se polemishe o takvim stvarima seks se uvek uparuje s onim shto je negativno. A pitanje je zashto je to tako, jel zbog nekakvog morala ili chega vec, pa kad je ljubljenje na tvu vecini dece se govori NE GLEDAJ POKRI OCHI ili roditelji prosto menjaju kanal, svakodnevno se drzhe kojekakva predavanja po shkolama o seksu koja imaju prilichno zastrashujucu podlogu (TRUDNOCA, BOLESTI....) i nekako se deci otkad postanu svesna sebe seks predstavlja kao neshto strashno i loshe xD
Ne znam zashto sam napravio ovu temu, valjda sam hteo da pridjem jednoj od pojava u zhivom svetu iz drugog ugla xD

Mico mamina,kad god si spomenuo sex il bilo šta u vezi njega,koristio si CAPS LOCK što ukazuje na tvoju seksualnu isfrustriranost i opterećenost,tako da bolje se ne pitaj jel sex dobar il ne nego yebi nešto za Boga miloga...
A nije dobar ako se ne budeš zaštitio pa za par godina na forumu izađe petnes članova koji u niku za prefiks imaju "Krepto"

Zato sto svi kazu da je seks sjajan.:mrgreen:

Smorio si se, sigurno...:lol:

A sad tema... Pa kao sto si rekao, deca sve ranije stupaju u odnose bas zato sto sve ranije pocinju da otkrivaju svet sexa i gudr. Televizija je problem.

Ja ni svojoj sestricini ne dozvoljavam da gleda neke naked scene iz filma. I uvek joj pustam one prastare crtace tipa: Pinokio, Bambi, Dusko Dugousko i sl. ALi to ne vredi nicemu zato sto joj ostali dozvoljavaju da gleda sve sto ona hoce. I pustaju joj da slusa ove grandovce.
Takva su vremena. Neki roditelji dozvoljavaju deci da gledju sta hoce, neki pokusavaju da ih zastite na neki nacin.

P.S. Ko bi jos voleo da mu cerka od 13 god. dodje trudna pred vrata?

a cerka od 17 godina??:think:

SEKS JE DOBAR - eto, rekao sam.
Mislim, zar nije dobar...

Back