]

Šta mene zgranu...

Uzeh pre godinu dana knjigu, jednu od onih crkvenih... I postavljeno pitanje: "Zašto ne treba imati odnose pre braka"?
I stoji ispod napisano: Zamislite dodjete u salon automobila, hoćete da kupite neka kola. Kažete prodavcu, daj mi malo da provozam, voziću se, a pare ću ti doneti za par meseci. Da li bi vam dao? Ne bi.
Tako ni devojke ne treba da daju momku ništa, jer nemaju garanciju da će se on njima oženiti.
Tek kada se njima oženi onda može.

I eto.
Šta da se kaže.
Sve gora od gore slike odnosa.
Da se čoveku smuči.

Šta mene zgranu...

Uzeh pre godinu dana knjigu, jednu od onih crkvenih... I postavljeno pitanje: "Zašto ne treba imati odnose pre braka"?
I stoji ispod napisano: Zamislite dodjete u salon automobila, hoćete da kupite neka kola. Kažete prodavcu, daj mi malo da provozam, voziću se, a pare ću ti doneti za par meseci. Da li bi vam dao? Ne bi.
Tako ni devojke ne treba da daju momku ništa, jer nemaju garanciju da će se on njima oženiti.
Tek kada se njima oženi onda može.

I eto.
Šta da se kaže.
Sve gora od gore slike odnosa.
Da se čoveku smuči.

Ok znaci zene su automobil tj stvar? Automobil se menja posle par godina u zavisnosti od standarda coveka gde zivi,da li treba da je menjamo posle par godina?? Uvek ima probna voznja a ako slupas kola placa osiguranje,samo prvo ostavis licnu kartu i ides na probnu voznju!z:D:zjelka: Ja bih da prvo da probam kola!

Back