- Poruka
- 604
a ko danas oce da kopaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E al' k*nja mi se od svakog tvog komentara,majke mi.ja licno nikada nebi ulagao u humanitarne svrhe...
Sta biste uradili da vam neko da hektar love.. ne hektar , nego na primer 850 000 000 000 hektara evra( to moze da se desi. Je l biste potrosili il biste zakopali za unuke? Je l biste kupili po plac na svakom ostrvu ,u svakoj autonomnoj pokrajiini? Je l biste naselili mesec? Mozda biste dali u dobrotvorne svrhe ?
Ja bih Skaju kupila Andjelinu,
Stefanu poslovni kompleks sa petsto automobilskih kompanija
mrs sick mlekaru
bojani nirvanu
kreptomanu jedne kamene bombone
funniju tetu po zelji
dakseru sedmakinju po zelji
mrvetini nista
a meni sta ostane.. ne trebaju mi kule i gradovi.. kuca, stan, kola, racunar, jahta, firma...
E al' k*nja mi se od svakog tvog komentara,majke mi.'Ladno ne verujem da je neko tol'ki slepac da bubne ovo s**nje.Ti koji si penal slao bi ljude bez nogu i ruku da rmbače jer pobogu,zašto im dati pare kad i pored invalidnosti mogu pokušati nekakvo fizikalisanje.
"Ako smo među malo onih koji imaju mnogo,setimo se da je mnogo onih koji imaju malo".Ali ne,tebi nije dosta što bi sa tim kešom spasio stotine svojih bulja da ih imaš nego bi hteo još.
![]()
Zasej`o bi jos para pa kad su vec te pare nikle na hekterima sto ne bi jos xD
Upoređujem zeleni text sa podebljanim.Za razliku od tebe,iz njegove priče shvatam da bi ih u startu uprtio ka' konje.E sad,razmisli koliko je keša potrebno da bi ti ostvario sve što si naveo(tj.zeleni text)...To je značajna pomoć i velika svota pametno uloženog novca.I ja bih isto k'o on uradio. Prvo bih ih nahranio, posle nekih nedelju dana, rekao sam, napravio bih im rasadnik(ili barem nesto slicno), omanji grad, puteve...pa neka sami pocnu svoj biznis. Naravno, ja bih dolazio cesto da im pomazem ako nesto zatreba. A doveo bih i neke strucnjake, ne verujem da bi oni sami znali da vode posao.
Upoređujem zeleni text sa podebljanim.Za razliku od tebe,iz njegove priče shvatam da bi ih u startu uprtio ka' konje.E sad,razmisli koliko je keša potrebno da bi ti ostvario sve što si naveo(tj.zeleni text)...To je značajna pomoć i velika svota pametno uloženog novca.
Mozda nije mislio na invalide vec na one iz Afrike...
I ja bih isto k'o on uradio. Prvo bih ih nahranio, posle nekih nedelju dana, rekao sam, napravio bih im rasadnik(ili barem nesto slicno), omanji grad, puteve...pa neka sami pocnu svoj biznis. Naravno, ja bih dolazio cesto da im pomazem ako nesto zatreba. A doveo bih i neke strucnjake, ne verujem da bi oni sami znali da vode posao.
A kad bih davao u humanitarne svrhe, sigurno ne bih dao organizacijama, dao bih pare nekoj bolnici, i to je to...
on uopshte ne bi to uradio ..msm tako ja tumacim ono shto je napisao....on bi njih ko stoku..msm ti bi im dao neshto da pocnu svoj biznis i to...a on nishta.....ccc
treba puno para...al neko je reko da zasadi..pa ce da izraste josh
E al' k*nja mi se od svakog tvog komentara,majke mi.'Ladno ne verujem da je neko tol'ki slepac da bubne ovo s**nje.Ti koji si penal slao bi ljude bez nogu i ruku da rmbače jer pobogu,zašto im dati pare kad i pored invalidnosti mogu pokušati nekakvo fizikalisanje.
"Ako smo među malo onih koji imaju mnogo,setimo se da je mnogo onih koji imaju malo".Ali ne,tebi nije dosta što bi sa tim kešom spasio stotine svojih bulja da ih imaš nego bi hteo još.
![]()
kreptomanu jedne kamene bombone
Upoređujem zeleni text sa podebljanim.Za razliku od tebe,iz njegove priče shvatam da bi ih u startu uprtio ka' konje.E sad,razmisli koliko je keša potrebno da bi ti ostvario sve što si naveo(tj.zeleni text)...To je značajna pomoć i velika svota pametno uloženog novca.
puna ti usta mene u svakom postu
Mogu se kladiti da ti prvi ne bi zaposlio Ciganina...A,šta misliš?
npr kao B13Kontam da tolika kolicina novca ne postoji... ali kad bi bilo kupio bi sve sto moze da se kupi (svetsku imovinu) i to podelio sa prijateljima i uzom rodbinom, a onda bi napravio radne logore gde bi potrpao sav olos, debile (tipa navijaci), retarde, krimose i putio bi ih da zive ali samo izolovane od ostatka sveta. Sve zelenase bi poslao na neko ostrvo ogradjeno el .ogradom. I vladao bi do kraja zivota srecno![]()
pa ne, vidi ovi danasnji seljaci. sve to ambiciozno u pic.ku materinu, niko nece motike da se privati.
kad udjes u zgradu opstine pola njih ima crvenu facu, masnu kosu i jaknu od skaj.