Larra Primećen član Poruka 748 24.08.2006. u 16:27 - 30 sec. #76 Meni bas nije bilo kratko, ali naravno, daleko bolji su bili kasniji "putevi" Jedan cak posebno pamtim... Nije znao da ima "tu cast" Danas vise ne razgovaramo.
Meni bas nije bilo kratko, ali naravno, daleko bolji su bili kasniji "putevi" Jedan cak posebno pamtim... Nije znao da ima "tu cast" Danas vise ne razgovaramo.
playa81 Primećen član Poruka 538 25.08.2006. u 01:42 - 30 sec. #79 Larra: Meni bas nije bilo kratko, ali naravno, daleko bolji su bili kasniji "putevi" Jedan cak posebno pamtim... Nije znao da ima "tu cast" Danas vise ne razgovaramo. Kliknite za proširenje... Isti slucaj... Nismo u nekom bog zna kakvom kontaktu...
Larra: Meni bas nije bilo kratko, ali naravno, daleko bolji su bili kasniji "putevi" Jedan cak posebno pamtim... Nije znao da ima "tu cast" Danas vise ne razgovaramo. Kliknite za proširenje... Isti slucaj... Nismo u nekom bog zna kakvom kontaktu...
Tuzni_patak Elita Poruka 18.247 25.08.2006. u 02:11 - 30 sec. #80 Gazdarica: Joj sto volim sto nijednom muskarcu nisam bila prva... Kliknite za proširenje... Još kad bi bilo da nijedan muškarac tebi nije bio prvi.....bilo bi idealno....
Gazdarica: Joj sto volim sto nijednom muskarcu nisam bila prva... Kliknite za proširenje... Još kad bi bilo da nijedan muškarac tebi nije bio prvi.....bilo bi idealno....
mshone Aktivan član Poruka 1.396 25.08.2006. u 06:16 - 30 sec. #81 moj prvi put je trajao sat vremena ! ubedjivao sam je pola sata, yebao 5 minuta i 25 minuta se izvinjavao sto je tako kratko trajalo.
moj prvi put je trajao sat vremena ! ubedjivao sam je pola sata, yebao 5 minuta i 25 minuta se izvinjavao sto je tako kratko trajalo.
G Gost118 Elita Poruka 22.440 25.08.2006. u 11:42 - 30 sec. #82 Tuzni_patak: Još kad bi bilo da nijedan muškarac tebi nije bio prvi.....bilo bi idealno.... Kliknite za proširenje... A, kakve to veze ima sa tobom?
Tuzni_patak: Još kad bi bilo da nijedan muškarac tebi nije bio prvi.....bilo bi idealno.... Kliknite za proširenje... A, kakve to veze ima sa tobom?
dacha_so Zainteresovan član Poruka 132 27.08.2006. u 18:17 - 30 sec. #84 mshone: moj prvi put je trajao sat vremena ! ubedjivao sam je pola sata, yebao 5 minuta i 25 minuta se izvinjavao sto je tako kratko trajalo. Kliknite za proširenje...
mshone: moj prvi put je trajao sat vremena ! ubedjivao sam je pola sata, yebao 5 minuta i 25 minuta se izvinjavao sto je tako kratko trajalo. Kliknite za proširenje...