30 sec.

Brate, kad sam svrsio nije bilo to zbog toga sto sam se osecao dobro unutra ili sta, vec zbog toga dok sam polako ulazio u nju moj mozak ukapira "Nenade, pa ti *****" cim sam to pomislio - bilo je gotovo... mozak je cudo...

Psihologue:
Shta me sve snadje u tih 30sec.
Ja bih voleo da me to strefi bar jednom mesečno, ali retko.
Moje prvo sex iskustvo je bilo sa vrlo iskusnom devojkom, i prvo je palo pušenje, znam da me vrtela kao gladnog majmuna oko banane, vešto je to odradila i odlagala, tako da je trajalo 10tak minuta, a onda su mi se noge tresle kao blesave, a ja sam bio na već nekom nebu. Onda sam rešio da joj se zahvalim, kakav optimista, otišao da se istuširam i vratio se, a ona se već naguzila, toliko sam bio srećan da sam jedva utrefio, i to je trajalo 45 sekundi,, jer mi je svaki pokret bio VAU. Onda sam shvatio da joj se baš i nisam zahvalio bogznakako, pa sam joj se zahvalio odmah još jednom, ali i nisam, pa još jednom, tu zamalo, tek kod petog pokušaja i ona se meni zahvali. Bila je to luda noć, koja je trajala par sati, sve sa mojim među tuširanjem. Mislim da nikada mi se nije desilo da imam pet puta odnos a sa takvim intezitetom filinga, i da on nije padao ni jednog trenutka. Sutra uveče smo sve ponovili na vrlo sličan način, pa se tako navikli danima. Što bi se reklo, bio sam ko dete na trešnju. Činimi se da sam išao posrtajući tih dana, a i kolena me nisu držala. Evo i sad se napali dok pišem ovo, a prošlo je 20 godina.

Silent Bob:
Brate, kad sam svrsio nije bilo to zbog toga sto sam se osecao dobro unutra ili sta, vec zbog toga dok sam polako ulazio u nju moj mozak ukapira "Nenade, pa ti *****" cim sam to pomislio - bilo je gotovo... mozak je cudo...
Bogami u pravu si, mozak je fenomen, ali pruža nezaboravne filinge.

Prvi put je bilo i njoj i meni.Prvo nikako nisam mogao da se namestim,pa su mi klizile noge,ona se plasi.Jadna devojka bas se nacekala:shock: .Sv ukupno je trajalo dosta dugo jel nam je bilo zanimljivo pa smo se igrali,ispitivali....I sve to u potpunom mraku,bilo nas sramota:roll:

Sjecam se prvog sno$aja, samo on je bio sladak
Sjecam se prvog sno$aja, samo tad sam svr$io
A onda su orgazmi nestali
Ne osjecam ni$ta, samo se sjecam

Vjeruj nema, zhivota bez sno$aja
Dao bih milijardu eura
Za jedan sekund prvog sno$aja

E, ovako:
meni je prvi put trajalo minut i to sa tipom kome je (ispostavilo se) svaki put trajalo minut.
A do tog minuta je vodio trnovit put dugacak najmanje sat vremena (moze - ne moze, "evo samo sto nije", "pa, pomozi jos malo", "ala sam se umorio" i sl.). Da ti se zivot smuci! Dve godine posle toga nisam ni pomisljala na sex! :roll: :roll: :roll:
A da, on se zove Ljubisa i zivi u Rusnju i hvali se kako je 8-) . Devojke, izbegavajte ga!

Tempera:
E, ovako:
meni je prvi put trajalo minut i to sa tipom kome je (ispostavilo se) svaki put trajalo minut.
A do tog minuta je vodio trnovit put dugacak najmanje sat vremena (moze - ne moze, "evo samo sto nije", "pa, pomozi jos malo", "ala sam se umorio" i sl.). Da ti se zivot smuci! Dve godine posle toga nisam ni pomisljala na sex! :roll: :roll: :roll:
A da, on se zove Ljubisa i zivi u Rusnju i hvali se kako je 8-) . Devojke, izbegavajte ga!

Bas lose iskustvo.Nadam se da nemas neke traume:lol:

Back