Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
geisha:ja sam imala to iskustvo, oduzela sam nevinost jednome, ali za malo da postane bremenitost. nismo imali kondom a on kao zec, nije ni uso a jedva izasao......![]()
Ja bih voleo da me to strefi bar jednom mesečno, ali retko.Psihologue:Shta me sve snadje u tih 30sec.
Bogami u pravu si, mozak je fenomen, ali pruža nezaboravne filinge.Silent Bob:Brate, kad sam svrsio nije bilo to zbog toga sto sam se osecao dobro unutra ili sta, vec zbog toga dok sam polako ulazio u nju moj mozak ukapira "Nenade, pa ti *****" cim sam to pomislio - bilo je gotovo... mozak je cudo...
Aleksej_BASO:Ja sam ga drljao brat bratu 10 minuta, majke mi.....
Mada kontam da je to neuobicajeno!
Liblet:posle svih vaših postova, mnogo mi je drago što nikad nisam bila sa devicom!i ladno bih se istripovala da možda sa mnom nešto nije bilo u redu!a vi ste gori od žena!!!
esperanca137:nekad je to bas lepoda budes prvi/prva nekom
![]()
meni je bar bilo i to nikada necu zaboraviti..........
Tempera:E, ovako:
meni je prvi put trajalo minut i to sa tipom kome je (ispostavilo se) svaki put trajalo minut.
A do tog minuta je vodio trnovit put dugacak najmanje sat vremena (moze - ne moze, "evo samo sto nije", "pa, pomozi jos malo", "ala sam se umorio" i sl.). Da ti se zivot smuci! Dve godine posle toga nisam ni pomisljala na sex!![]()
![]()
![]()
A da, on se zove Ljubisa i zivi u Rusnju i hvali se kako je 8-) . Devojke, izbegavajte ga!
Tempera:Da nisi postaviojos bih i pomislila da si se stvarno zabrinuo!!!
I da, imam traume.![]()
Baš si neki baksuz, ali valjda si našla tipa koji je od tebe napravio prave nijanse?Tempera:Da nisi postaviojos bih i pomislila da si se stvarno zabrinuo!!!
I da, imam traume.![]()
Da li se ti to meni udvarasMaxy:Ima ovde dobrih ljubavnika tako da nemoj da brines:smile: .
Tempera:Da li se ti to meni udvarasops: ili se samo (samo)reklamiras?
![]()